Arkadaşlar sevgilimle yeniyiz yani bir ay oldu. Annesi teyzeleri falan açık kız kardeşi kapalı tek. Yakın zamanda tatile gittim karışmadı etmedi ama dün beni bir konuda şok etti. Kadınların araba kullanmasına karşı olduğunu söyledi. Ben şaka yapıyor sandım ama ciddiydi. Ben de tek çocuğum ve babam araba aldı kullanıyorum. Bana saçma geldiğini ve bunun bir hayat konforu olduğunu söyledim. Diyorum çok mu muhafazan ama açık olmama sıkıntı yaratmadı. Sizce bu bir ayrılık sebebi mi gerçekten soğuttu bu olay?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılben kızların araba kullanmasına karşı değilim ama kullanmasa iyi olur çünkü 2 sebebi var 1. si kızlar araba kullanmasını bilmiyor yani kızlar araba kullanamıyor kaza yapmasın diye kullanmasa daha iyi olur 2. si ben bayan şoför görünce tahrik oluyorum çok azıyorum belki bayan şoför görüp tahrik olup azabilmek için araba kullanmasa iyi olur dediğim halde araba kullanmasına karşı değilim dedim yorumları okumadan bu yorumu yaptım ama bence yorumlarda çoğu erkek bana katılacaktır şimdi yorumları okuyayım
011 Yorumla- +1 yıl
Nasıl bir fantezi arkadaş, araba kullanan kadın görünce azıyorum diyosun
- +1 yıl
Yarklr sizi kadın boku görseniz onada azıcanız abi insan olun artık insan
- +1 yıl
Normal olsaydın normal şeyler yazmak isterdim ahahaha
- +1 yıl
@senaçakır0 sena benim de soyadım çakır
- +1 yıl
Haa pardon
- +1 yıl
teşekkürler bibot
- +1 yıl
@senaçakır0 kadın pohi mi dedin lo? Waşşşşş
- +1 yıl
Evet kadın boku dedim insandan çıkan bi dışkı teşekkürler anladığın için
En İyi Cevaplar
- Arabalar konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılPartnerinizle bu konuyu açıkça konuşun. Onun görüşlerini anlamaya çalışın ve kendi görüşlerinizi paylaşın. Duygularınızı ifade ederken saygılı ve anlayışlı olun. Her insanın farklı görüşleri ve inançları olabilir. Partnerinizin bu konuda farklı bir görüşe sahip olması, ilişkinizin diğer yönlerini olumsuz etkilemek zorunda değil. Farklı görüşlere sahip olduğunuz konuda ortak noktaları bulmaya çalışın. Belki de ortak bir anlayışla bu konuda anlaşabilirsiniz. Bu tür konularda esneklik ve uyum sağlamak gerekebilir. İlişkilerde uyum ve değişim ihtiyacı normaldir. Partnerinizle birlikte bu konuda nasıl bir yol izleyebileceğinizi tartışın. İlişkinizin başlangıcında beklentilerinizi ve ortak değerleri konuşmak önemlidir. Partnerinizin bu görüşü hakkında daha fazla konuşarak, ileride potansiyel sorunları önceden ele alabilirsiniz Partnerinizin görüşlerine saygı duyun. Eğer bu konu sizin için ilişkinin temel bir değeri haline gelirse ve uzlaşma sağlanamazsa, bu konunun ilişkinin geleceğini nasıl etkileyebileceğini düşünün.
Bu tür durumlar, iletişim ve anlayışla ele alındığında aşılabilir. Önemli olan, her iki tarafın da birbirine açık olması ve birlikte çözüm arayışında olmasıdır.00 Yorumla
Yani genelde insanlar evlilikten önce her şeyi söyler sonra kavgalar ile uyumsamaya başlar. En sonunda ortak yol bulunur ya da ayrılık olur. Bence çok takılmayın ama her zaman doğru bildiğiniz şeyi veya tam tersini söyleyin. Önemli olan konuşabilmek
00 Yorumla
+1 yılMuhafazakarlıkla ilgisi yok ki bu durumun. Düşüncesini belirtmiş herkes aynı düşüncede de olamaz. Bir ayrılık bahanesi olmamalı ama eğer bu durum fiile geçerse yani araba kullanmanıza izin vermezse ayrılmak için mantıklı bir sebep olur.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
101
Cevap
96Cevap
Sevgilin boş konuşmuş.
Kusura bakma da erkekler de araba kavgası araba yüzünden yol verme vb yüzünden cinayet işleyenler bıçak sopa..
Kadınlar da kavga çıkınca şirineler gibi
Kadınlar melek değil tabii onlar da her türlü haltı yapar cinayet tecavüz vb de
Türkiye'de erkekler daha çok delirmiş
Yabancılarda çok kadın var mahkuma tecavüz eden gardiyn kadın öğretmen kadın 16 yaşındaki öğrencisine tecavüz ediyor vb
Türkiye erkekler
Yurtdışında kadınlar cani misal30 Yorumla
+1 yılAyrılık sebebi olmaz bu ama ne zaman; sadece fikir olarak kalirsa ve sana ya da baska bir kadina engel olmazsa. Eger karisir, engeller, hakaret eder laf ederse o zaman ayrilik sebebi olur. Ben bu kadar saçma sey duymadim. Bence herkes araba kullanmayi bilmeli. Teknoloji caginda belki de herkes pek cok teknolojik aletin kullanılmasıni bilmeli. Bunlar hayatimizin icinde. Mutfakta mikser kullanmak ya da camasir makinesi calistirmak gibi artik. Hangi kafada bu şahıs 🤔 bunun açık veya kapali olmakla da alakasi yokki.. başörtü kimsenin zekasini, refleksini, yön duygusunu vs vs örtmüyor tabiki de.
00 YorumlaNeden istemediğini öğrenseydin ya koşa koşa gelip buraya soracağına. 😅 Bir oturun konuşun yani, belki güvenliğinden endişe ediyor, belki hiç aklımıza gelmeyen bir sebebi var, sebebi her ne ise kısa bir konuşma ile çözülecek belki. Daha bir aylıksınız birbirinizi tanımaya çalışsanız ya... 😉
10 YorumlaMuhafazakarlıkla ne alakası var? Muhafazakar kesime karşı olan önyargınız çok acayip boyutlara çıkmış durumda. Basitinden bir örnek vereyim. Biz ailecek muhafazakarız. Annem de araba kullanır, teyzem de araba kullanır. Üstelik kötü de kullanırlar ama yine de kullanıyorlar kimse bir şey demiyor onlara. Senin sevgilin gerizek#lıysa neden ilk iş onun muhafazakar olduğunu düşünüyorsun? Belki sadece öküzün tekidir?
10 YorumlaMuhafazakar olması şart değil feodal kafada olması için. Sırf çuk sahibi olarak doğduğu için kendine hak gördüğü şeyleri kadınlardan esirgeyen kafa, tek bir konuyla sınırlı kalmaz. İlla seni darlayacağı başka ataerkil zırvalar ortaya çıkacaktır zamanla. Ufaktan yol al, arkadaşı son beyin hücreleriyle yalnız bırak derim ben.
10 YorumlaBunu basit bir sorun olarak görenler çok fena yanılıyor. Her durumu kendi şartlarına göre değerlendirmeyip belli kalıplara bağlı kalanlarda bir kişilik problemi vardır. Böyle insanlar kendi fikirlerine göre değil, zihinlerinde oluşan tabulara göre hareket eder ve düşünür. Düşünceleri kolay kolay değişmez o yüzden. Çünkü kendi düşüncesi değildir.
10 Yorumla
+1 yılbu konu direkt olarak soğuma sebebi olamaz bence bu durumun sebebini kendisiyle açık açık konuşmanda fayda var. eğer mesela senin araç kullanmana yönelik hayati mesele ise birtakım himaye güdüsüdür ama araba ile yalnız seyahat etmende çeşitli soru işareti barındırıyorsa buda sana olan güvensizliğini ortaya koyar tabiki bu durum maalesef soğutur konuyu netleştir kopacaksa inceldiği yerden kopsun
00 Yorumla
+1 yılDunya genelinde erkeklerde oyle bir algı var bizi cogu konuda ezmeye calısıyorlar muhafazakar olmakla ilgili degıl ama cidden kadınların soforlugu de bir degısık yani bilemiyorum belkide haklılardır dun bındıgım taksi soforune sınır oldum bende onumuzdeki bize yol vermeyen bir araba vardı sonra baktı dedi ki al iste kadınmış ne bekliyorsun, kavga etmemek icin zor tuttum kendimi
00 YorumlaTrafikte cidi anlmada yanlış anlamayın lafim size diyil bayanların trafikte ki hatalri yuznden olabilirmi yani aslinda sevgiliniz soyle demsi gerekliydi ya tatlim lafim sana diyil ama ben genel olarak bayanlrin arac kulanmasina karsiyim senin gibi kulanlar lafim yok ama bazıları delirtoyoalar vs vs :) toparlayamadım aslında sorunu sizle diyil eminim güzel araba kullanıyorsunuzdur ama günümüzde bayanların trafik deki katledici hatta öldürücü:) bi şekilde kulanmalri bazen ben bile çölden cila biliyorum
02 Yorumla- +1 yıl
Tesla almamiza niye erkekler laf ediyor o zaman djhdjs
- +1 yıl
Şimdi ben kendi adıma konuşmak isterim ben onun bunun aziyla iş yapmam erkeler yâda bayanlar kimin ne dediği nin önemi yok siz sizden sorumlusunuz bi erkek size aldığınız ara için laf ediyorsa okisi sizin aldığınız arabayı almaya gücü olmadığı için dir bu bayanlarda da böyledir cekememek binevi
Ona sürebilir sen süremezsin demek. Mesele ister dini olsun ister kadınları kötü sürücü olarak görmesi hiç fark etmez ortada onu alakadar eden bir durum yok. Başkasını ilgilendiren bir şey için kendinde karışma, tercihlerde bulunma haddini gören herkese tekmeyi bas canım. Çünkü asla tek bir şeyle yetinmez o b*ktan fikirlerini her zaman devamli olarak dayatmaya devam edecekler. Toksiktirler üstelik çok yorarlar.
00 Yorumla
+1 yılAyrılık sebebi tabikide Koca iran bile yasakları kaldırdı. Senin kocan neyin kafasını yaşıyor canım hani köprüyü geçene kadar idare et al karıyı sonra ver baskıyı hayırdır as ya ay sınır oldum Şeriat, şeriat milletin kafasını yıkadılar canım benden sana tavsiye bas tekmeyi gitsin özür de dilese bak tek kızsın ailen senin için titriyor özür de dilese kabul etme köpek sıçtığı yolu bırakmaz hayatını yıkma aileni ve kendi hayatını düzenini bozma benden sana tavsiye.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYobaz ve geri düşünceli birisi bu her kimse böyle bir şey söz konusu dahi olamaz, kadınlar neden araba kullanamasın ki onlarda bu evreni oluşturan diğer yarısı bu hayatı temsil eden kutsal varlardır, bence ayrıl ondan hangi çağda yaşıyoruz ki biz?
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınların araba kullanmamasi düşüncesi muhtemelen kadınların iyi araç kullanmadıklarını düşündüğü için olabilir her şeyi de illa geri kafalılik görüp bunlar kadını eve kapansın otursun istiyor diye düşünmemek lazım, bunlar ayrılık sebebi oluyorsa zaten sağlam bir sevgi bağı olmamıştır
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTamam işte ben de diyorum ki kıskançlık vs değildir sadece kadınların iyi araba sürmedigi ve sürmemesi gerektiğini düşündüğü için böyle diyor olabilir @gaddarım
Cevap sahibi+1 yıl@gaddarım önemli değil dostum, okuma gözlüğünü yakınında bulundur istersen 😇
Gizli Üye(18-24)+1 yılAdamin birisi gelecek trafikte sıkıştıracak. Çok yapıyorlar bunu trafikte el âlemin karısına kızına. Yapma desende, modern ol desende yapıyorlar. engel olamazsın. Erkeklerde trafikte taciz edilmesin istiyorlar. Adamın birisi sinirlenip levyeyle çıksa ne yapacaksın. Onlar birbirleri parçalayıp dövüyorlar eşit eşitlik diye bağıran kadınlarda erkeklere saldırdıkları gibi saldırırlar inan
00 YorumlaSevgilin bu mu? Böyle d1ngil herifleri nasıl buluyorsunuz anlamıyorum ki. Işid kampına filan mı gidiyosunuz ancak orada bulabilirsiniz bunları
01 Yorumla- +1 yıl
The Dictator filmindeki Aladin geldi aklıma.
Açıkçası böyle yavaş yavaş başlar seni manipüle etmeye küçük küçük şeylerle. Sonra bir bakmışsın onun kölesi olmuşsun benim için ayrılık sebebidir.
beni küçücuk bir konuda bile kısıtlayacak birini gördüğüm an benim için biter!00 Yorumla
+1 yılmuhafazakarliktan degil bence bu. kadinlarin araba kullanmasini begenmiyor, trafikte guvensiz bir ortam yarattiklarini dusunuyor olabilir. ayrilik sebebi degil su an ama neden oyle dedigni anlamak lazim
00 YorumlaBu sitede takıldığım süre boyunca şunu fark ettim. Bu kızlar, bu kadar öküzleri nereden buluyor ve bu kadar öküz erkeğin sevgilisi varken ben neden yalnızım
10 Yorumla
+1 yılYarın evden cikmanada karşıyım der öbür gün açık olmanada karşıyım der der de der erkek milleti kendi isteği olsun ister hep ama bikere sormak aklına gelmez sen ne istiyorsun diye
10 Yorumla
+1 yılİyi araba kullanan manitanın yanına oturur biramı içerim o kullansın işte
Millet manyadı Kadınlar herseyi yapabilirAyrıl o adamdan Bi cacık olmaz
20 Yorumla
+1 yılBak şimdi karşı olması normalde. Senin durumunda saçma olmuş. Zaten araban var baban almış aq neyin derdi bu. Sen kullanma bana ver mi demeye çalışıyor bu jdjdjdj
00 Yorumla
+1 yılaşırı derecede boş yapmış kesinlikle ayrılmasın bir kere sana saygısı yok yani bunun cinsiyeti ile ne alakası var eğer kadınların araba süremediğini düşünüyorsa adam gibi eğitim verilmeyen her yerden kötü sürücüler çıkar şunu kafasına soksun. ama çok gerici iğrenç bir düşünce gerçekten iki gün sonra seni hayvan yerine bile koyar onun ilk adımları.
00 YorumlaKadinlar trafikte anca su kadar zamanda iyi araba kullaniyor diyenler acaba erkeklerin kadinlardan araba kullanmayi daha kolay ogrendiklerini dusunduren sey ne :d?
00 Yorumla
+1 yılTam bir saçmalık kadınlara değer verilmeli o kadın bu erkek diye ayrımcılık yapılmamali eğer erkek sürüyorsa kadın da sürmeli ki bunu yanlış olarak algılayan bir adam yarın öbür gün sana çok yük olur bence ayrıl ya da ona bunun yanlış olduğunu söyle
00 YorumlaAynen kadinlar izinsiz nefes de almasin baska? Senin erkek arkadaşini si...
kadin oldugun halde bunu duyup onlan 1 dakka daha durman ayri bi rezillik01 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
offff ne mal insanlar var bısuna yasamıs bu yaşına kadar araba kullanmanın nesine karşı olabilir ki aklım almıyo ben olsam iletisimi keserdim gitsin kendine köle bulsun
00 Yorumla
+1 yılTatlım sakince ama hızlıca o adamdan uzaklaş ileride evlilik olursa kapanman dahil herşeyi isteme potansiyeli var bir evin bir kızısın bunu kendine yapma
00 YorumlaBende karşıyım 😂 benim yerim yan koltuk. Uyurum, etrafı izlerim, fotoğraf çekinirim, şarkı değiştiririm, biraz makyaj yaparım ve kitap okurum belki😂😂 beni işe bırakıp işten alsalar kâfi 😂
01 YorumlaMuhafazakarlıktan değil ki bu görüş trafiği etkilediğiniz için söylüyoruz. Sol şeritte otoyolda 90 la gidiyorsunuz, şehir içinde agır hareket ederek trafiği kitliyorsunuz.
06 Yorumla- +1 yıl
Aynen kanka o kadar haklısın ki valla billa hepte önüne böyle çıkıyor heralde çok biliyon evet sizin yüzünüzden dünya geriliyor böyle bi bok çıkarıyonuz herkes öyle aynen
- +1 yıl
Lan kendi beyninle dalga mı geçiyon sen ben ikinci yazdığın cümleye dedim muhafazakarı sen çıkardın olum ne yaşıyon lan
- +1 yıl
Andavl ben mi sordum soruyu geri kafalı
- +1 yıl
Neyse defol senle mi uğraşayım zekasız engelliyorum
+1 yılKadınlar araba kullanmamalı, hatta erkekler ile aynı ortamda çalışmamalı da. Bu namus ya da edeple alakalı değil, verimlilikle alakalı, kadınlar işi aksatır fazla yatar.
00 YorumlaBence çözmeye çalış bu durumu çünkü büyük bir sorun. Asıl en başta bir kadının kullanabilmesi lazım ki yarın öbür gün çocuğu olduğunda, acil bir durumda kimseye muhtaç olmamalı. Çözülmüyorsa, ilişkin de çok ciddi aşamada değilse ayrılmayı değerlendirebilirsin.
00 YorumlaBence seni düşündüğü için böyle söylemiş. Trafikte küfürler tacizler uçuyor. Takilma. seni sevmiş kabul etmiş öyle gerisi teferruat
06 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi dersin bilmiyorum sordum sebebini yüzyüze konuşuruz dedi biri sana bi laf eder falan sonra al başına bela dedi
Soran+1 yılDün ikimiz de gerildik o sen özgürlüğün kısıtlanıyor gibi konuşuyorsun her dediğine evet dememi bekliyorsun falan da dedi üzüldüm hatta iyi kullanırsan belki izin veririm falan yaptı
Soran+1 yılO da bana trip atıyor kızan benim burada
Olabilir çünkü bariz kadınları küçük görüyor.
Başarılı bir kadın her şeyi bilir.
Mesela benim eşim ehliyet al, okulunu bitir diyor.10 Yorumla
+1 yılBugün bunu diyen yarın senin hayat konforuna da karışır. Araba kullandirmamak ne demek? Kadjnlar da bir birsy
10 Yorumla
+1 yılBu durumun muhafezakarlıkla alakası yok beyin yoksunu diyebiliriz. Yol yakınken tekrar değerlendir
10 Yorumla
+1 yılDaha okurken buz kestim cidden. Kadının tır şoförü olanı bile var. Ne diyor bazıları iyice haddini aşıyor🙄
10 Yorumla
+1 yılBence tüm erkekler kadınların araba sürmesine karşı ama çok belli etmiyorlar bunu. Eğer bu konuda çok ciddi değilse salla geç
10 Yorumla
+1 yılAyrıl. S. Arabistan kafasında bir erkek var karşında. Ya da kafası 100 yıl geride.
20 YorumlaOlamaz bence cok sacma ama sen sevmiyorsun belli eger sevsen Şu an ayrilik sebebi diye paylasman eger sevmiyorsan ayril
00 Yorumla
+1 yılBundan ala ayrılık sebebi olamaz. Kadının araba kullanmasına karşı çıkan erkek terk edilmesi gereken erkektir.
00 Yorumla
+1 yılKadınların araba kullanması çok doğal, yani eskinin atı devesi artık arabalar, o zaman sana bir at almasını söyle
00 YorumlaKaçıncı yüzyılda senin sevgilin, bi sor bakalım? Ayrıl bence , gerçek yüzü sonradan çıkacaktır onun
00 Yorumla
+1 yılBu düşüncesi tamamen geri kafalılık kadına saygısızlık gibi bir şey aslında ayrılcak bı konu değil ama soguduysan istemiyorsan ayrılık sebebi olabilir
00 YorumlaEvet tam bir ayrılma sebebi bir de cimrilik sezdim evlenince sana araba almak zorunda kalmasın diye herhalde
00 Yorumla
+1 yılBu muhafazakarlık değil. Trafikte kadınlara pek saygı duyulmuyor ve çok taciz ediliyor diye seni korumak ve uzak tutmak istemiş.
00 Yorumlayoo bence olmaz. feministsen olabilir senin kararın artık bundan oturu hayatının adamını terk edebilirsin de tabi
00 Yorumla- Arabalar konusunda 524 cevap paylaştı.
u +1 yılHaklı ben de karşıyım
bu güne kadar yaptığım 6 kazanın 5inde kadın sürücüler vardı ve o 5 kadın sürücü %100 suçlu çıktı
00 Yorumla
+1 yılMuhafazakarlıkla ilgili değildir diye düşünüyorum ama yine de çok gerici bir düşünce. O kadar usta kadın şoförler var...
00 YorumlaAdam trafikte rahat rahat araba kullanmak için kadın şöförlere karşıdır birazda haklılık payı var trafiği alt üst ediyolar 😉😅
00 YorumlaYa arkadaş şaka mısın. Dinle ne alakası var. Sen konuyu neden şimdi yobazlığa bağladın
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki istememesi hatta çok iyi kullanıyorsan olabilir dedi
Trafikte ne olacağının belli olmadığı için olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılBiri bi laf eder al başına bela falan dedi iyi kullanıyorsan olabilir yaptı
Sevgilini arabamın arkasına bağlar İstanbul'da öttüre öttüre gezdiriririm
10 Yorumla
+1 yılbunun bi tık üstü işte mağarada yaşam falan sanırım!
10 Yorumla
+1 yılBence ileride sıkıntı yapacak sen ondan biraz daha kopamadiginda
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence ayrılık sebebi sinyalleri vermiş belki şu an seni korkutmak ve kaybetmek istemediği için açık olmana bir şey demiyor ama iş ciddiye binince karışır bence
00 Yorumla
+1 yılyobaz bir cahil olduğunu gösteriyor ama sen bilirsin
00 Yorumla
+1 yılBöyle biriyle anlasamazsin bence ayrıl ilerleyen süreçlerde fikir ayrılıkları olur
00 YorumlaNiye ona buna değerek toplu taşımada gitmek mi daha iyi? saçma bir düşünce
00 YorumlaCehaletin beden bulmuş hali 😁 kadınların çalışmasına da karşı mı?
00 Yorumla
m +1 yılŞöyle gøt kafalılara işaret koysalarda, yanlışlıkla adam sanıp konuşmasak
00 Yorumla- Devamını Gör (137)
Devamını Gör(182)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem