geçen bana ışıklarda vurdular arkadan çıkarken cüzdanım kayboldu falan neden kadınlar her işte olmalı diye bir kaide var demekki olmuyor kardeşim neden zorluyorlar ben neden kadın görünce araba da korkmak zorundayım?
Güncellemeler
+1 yıl
fazla gerginim bugün onu farkettim işin özeti sürmeyin işte olmuyor kadınlar her işte olamaz abi
var beyfendi insan fizyolojisine göre kadınların odak ve beyinsel yapıları erkeklerle aynı değil erkekler daha odaklı ve tezcanlı öyle bir konuşuyorsun ki sanarsın kadın ve erkeği birbirinden ayıran tek şey isim olarak ikiye ayrılan insan türüymüş gibi
Yoo. Aksine dikkat isteyen işlerde kadınlar erkeklerden daha iyi. Hatta dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu erkeklerde kadınlardan daha fazla görülür. Hormon yapıları geregi.
o yüzden mi arkadan vurdular bana la dibimden kadın geçiyor yüzünde mi ifadeye bakıyorum her an çarpabilirim korkusuyla arabayı titreye titreye kullanıyor
olmaz bilader yıllardır gözlemliyorum kadınların araba sürdüğü yok rastgele sürüyorlar odaklanamıyorlar bu araç sürmek için gerekli beyinsel aktiviteler neyse o nöronlar erkek ve kadınlar da ayrı yılların gözlemi bu ya yolda yürüyorum dibimden geçiyor az daha beni ezecek Durup bakıyorum yine kadın abi bikez olsun şaşmazmı insan
Bi dediğin şeylerin kadinlikla ilgisi yok. Kadın olup mükemmel araba kullanan kişiler biliyorum. Var yani. Erkek olup araba degil de eşeğe binmiş gibiler de var. Bu arada üniversitede Trafik Güvenliği dersi aldim ben üni ortak seçmeli olarak. Onda ödev olarak trafikteki suruculeri gözlemlemiştim. Kadın da erkek de aynı. Iki cinsiyet arasında fark yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Araba süremeyen kadınlar olabilir de araba surememeleriyle kadın olmaları arasinda bir iliski bulunmuyor yalnız.
var beyfendi insan fizyolojisine göre kadınların odak ve beyinsel yapıları erkeklerle aynı değil erkekler daha odaklı ve tezcanlı öyle bir konuşuyorsun ki sanarsın kadın ve erkeği birbirinden ayıran tek şey isim olarak ikiye ayrılan insan türüymüş gibi
Yoo. Aksine dikkat isteyen işlerde kadınlar erkeklerden daha iyi. Hatta dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu erkeklerde kadınlardan daha fazla görülür. Hormon yapıları geregi.
ibreti alemsin
o yüzden mi arkadan vurdular bana la dibimden kadın geçiyor yüzünde mi ifadeye bakıyorum her an çarpabilirim korkusuyla arabayı titreye titreye kullanıyor
yola pat diye atlıyor fren yerine gaza basiyor sen al bu saçma bilgilerini tazele öyle gel
Kadınlar erkeklere göre strese girmeye ve anksiyeteye daha meyilli olur. Bu doğru. Ama stres de kontrolü saglanamayacak bir şey değil
olmaz bilader yıllardır gözlemliyorum kadınların araba sürdüğü yok rastgele sürüyorlar odaklanamıyorlar bu araç sürmek için gerekli beyinsel aktiviteler neyse o nöronlar erkek ve kadınlar da ayrı yılların gözlemi bu ya yolda yürüyorum dibimden geçiyor az daha beni ezecek Durup bakıyorum yine kadın abi bikez olsun şaşmazmı insan
Haklilik payin var ama her kadin oyle değil maalesef
Bi dediğin şeylerin kadinlikla ilgisi yok. Kadın olup mükemmel araba kullanan kişiler biliyorum. Var yani. Erkek olup araba degil de eşeğe binmiş gibiler de var. Bu arada üniversitede Trafik Güvenliği dersi aldim ben üni ortak seçmeli olarak. Onda ödev olarak trafikteki suruculeri gözlemlemiştim. Kadın da erkek de aynı. Iki cinsiyet arasında fark yok
feminisliği bir köşeye bırak da öyle konuş benimle veya hiç konuşma
Neyse herkes istediği gibi kullansin
Neden bir tuhaf sürdüklerini bende anlamıyorum aslında araba sürmek çok basit bir şey oyuncak gibi zaten
insan fizyolojisi devreye giriyor
bayanlar araba sürmesi bilimsel olarak yanlış
ehliyet almak istiyorum insan moral verir ya
insanlığa faydan olmasini istiyorsan sürme bilader
herkes suruyor
Her kadin öyle değil be kardeş bazilari cok guzel kullaniyor hemde. cogu erkekten iyi
bilader her konuda hanimcikik yaparsın ama bu konuda yapma gözünü sevim
Yine bildiğimiz klasik tc erkeği
Wahat TC erkek o ne oluyor
@hevi0 Wahat mı? Oda ne? yeniliyor mu? TC demek Türkiye Cumhuriyeti demek
Şaka yapıyorsun aaaaaa
Klasik nasıl oluyor hele söyle bakem
@hevi0 Her suçu kadınlarda bulan ve her kadını suçlu sanan klasik türk erkeği. şaşırdık mı? hayır
Haklısın
@AblamOrusbu Yazık derdin ne acaba psikoterapi görüyormusun?
@AblamOrusbu Tamam
@AblamOrusbu Ananda senle
@AblamOrusbu Ehiandoamsoanoemc
@AblamOrusbu bi git nolursun rkmsksnd
* ama ha git özelden yaz hadi ordan bildirimi gelmesin
Tamam