AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
114Cevap
Ya ne kadir bilmez insanlarsınız. Seni düşündüğü için rezil oldugunu söyluyorsun.
Sen harbi testis olacak kadınsın
Testisleri”” olucak değişmiş yazım
Çocuğa kendi arabanı ver gelip onunla alsın.
Evet bu en doğru. Aynen böyle yap @soran
@mavikelebek1995 sağol
Bence sevgilini terk et, bu onun için en doğrusu. Daha iylerini hak ediyor.
Abla slkmsn? ne imajından bahsediyorsun? nesin ki? kimsin ki? İyi misin?
sanki kendi cok merakliydi dobloya binmeye. ona mecbur iste.
Ne guzel seni düsunuyor ne ile geldiginin önemi var mı
Sevgiline acıdım ama erkeklere senin gibileri layık.
Hay imajını yesinler 🤣🤣🤣 ayrıl memnun değilsen ay
Hangi imajınız? Hanedan soyundan geliyor olmalısınız.. Adam açısından: Kesinlikle ayrılık sebebi..
Sorduğun sorunun acizliği ve sevgilinin düşünceliliği bazılarında sevgi emanet
Mesele cidden arabanın doblo olması mı yazık ya valla dert ettigin şeye bak ya :)
Peçete gibi kullanılıp atılması gereken gold digger larda bugün
bak bak şekillere bak böyle kadınlarla asla işim olmaz
Kendine araba al. Dobloya binmek zorunda kalma. Ya da sevildiğin için şükret. Seçim senin.
Elemanın yerinde olsam, bunu farkettiğim anda selametle bacım derim 👍
Tabi seni ferrariden aşagısı kesmiyor
Sen de haklsn
doblo kac para biliyonmu sende arabayi kucuk goruyon? bi asgari ucretlinin en az 4 yili
Siteden baktim 420 bin tl ye var
Sen nasıl bizim milli aracımız olan dobloya laf edersin. Koyu Bilal ile cevahir bile doblo reklamında oynadı yaylı Bilal diye esprisi bile var. Ah ah bir cevahirin manitası kadar olamadınız.
Arabası olsa dert olmasa dert gelse alsa dert almasa dert :D sen bence hiç bir şey yapma
Beni arabayla almanı istemiyorum dersin tek seferde anlar.
senin gibi kizlari gordukce kadin dusmani oluyorum iyice ameno
İmajını yiyeyim senin 😃 cebinde o doblonun tekerini alacak paran yoktur imajım sarsılıyor diyor ahaahahahahaj
😅😅
Ehliyeti var mı acaba bu arada
Ahahahah güldürme beni altımızdaki arabaları görsen ağzının suyu akar herkesi kendin gibi fakir zannediyorsun sanırım 😂😂
Birde arabaları varmış galerici ablamızın 😂😂😂
Çok zenginmişler ehliyetide çok vardır imajın 😂😂😂
Nasıl konuşma bu yaş 18 mi anlamadım ki
Ay sende cidden vizyon sıfır amarok tiguan bmw var mı mesela 😂😂
Bende var bi kere bindiririm onları bile ulaşılmaz görüyorsun kıyamam sanaa
Heyt çekilin imaj konuştu açın yolları 🤣🤣🤣
Böyle aptalların sevgilisi olur benim hiç beklentim olmadığı halde sevgilim olmaz
Papatya sende alemsin ya 🤣 senin tiguanın var mı ki sevgilin olsun az ders al imaj abladan 🤣
😘
@Moldovyapapatya tatlım reelde muhatap dahi olamayız zaten sizde anca burada erkek diye ağlayın 😂
Senin ne işin var ozmaan burada? Amele doblocu seni
Ahahahah cebe bakmıyoruz sizin gibi canım muhatap oluyoruz diye zaten sende o bile yoktur 😂😂 babamın günlük kazandığı parayı ayda zor kazanırsın tartışmayalım lütfen
Cebe bakmıyoruz ama dobloya bakıyorız ezik sünepe 🤣
Sana kimse alamazsın demiyor al ne güzel sadece karşı tarafa saygısızlık yapıyorsun küçük düşürüyorsun kendini yükseklerde görme deprem oldu unutma 3 günlük dünya
Arabaya laf ettin de ayrıl o zaman o kişiden
Yaw bi sssss
Lan bende bentley , r-r , lambo, meserati sandim. Yavrum vallahi saydiklarin bmw ler 520 dizellerdir kucumsemiyorum tabiki ama tiguan amarok hepsini toplayip satsan 2017 km bentley alirsin sen kendini oyle anlattinki lambo bentley ferrariniz var sandim. Allah yardim etsin.
2017 100 bin km de bentley alirsin 10 milyon tl ye. amarok 1 m tiguan 1,5 m 520 d arabada 2 m olsa yine bir bentley etmiyor hadi evinizide 5 milyona satsan birde esyalari satsan bi tane bentley alirsin.
Aynen ders almam lazım 🫵🏻😂
Bacım git kendi dengin birini bul o zaman ne ağlıyorsun burada Doblo ile işten alıyor rezil oluyorum diye?
Onun dengi pazar arabası bence reis 😂
El arabasına daha rahat oturur, ya da Metro Grosmarket trolley
Babasının malıyla mülküyle gelip burada hava atan da, ne bileyim, biraz şey...
Ne babası ya sallıyor ayak üstü.. benim galeri var istiyorsa konum atayım gelsin kendisi baksın marka modellere hiç bahsetmedim bile
Sallıyorsa durum daha da kötü... Psikolojik rahatsızlık...
@Banker_Bilo gercektende zengin olsalar neyse. luks araba gormemis konusuyo iste aplamız
Galerici adamsin, sence amarok veya tiguan luksmu.
Lüks olsa nalburcular malzeme taşımada kullanır mı sallıyor işte doblolu imaj aplamız
Ciddi olamazsin senin o erkek arkadaşından gördüğün ilgiyi ömrü boyunca görmeyen insanlar var... şikâyet ettiğin şeye bak ben mahcup oldum ta burada
Valla bende utandım
Kime niye rezil oluyorsun anlayamadım? Ülkenin yarısı asgariye çalışıyor ne evi ne arabası var. Rezil olduğun insanlar bu profiller mi😂😂😂
Neyin kafasını yaşıyor bu arkadaş biri açıklasın bana
Senin durumun belliki daha iyi ama gocunacak bişey yok doblo deyip geçme tofaş bile 150-200 civarı olmuş eskiden bu bahsettiğim paralara 5 kasa alıyoduk 😂
Allah sana beyin versin umarım adam en kısa sürede ayrılır senden eski sevgilimin aynı b*k versiyonusun
ozaman zengin koca bulda seni lamborghiniye bindirsin çocuğu da kendinden kurtarmış olursun
Direkt bunu söyleyecek kadar aranızda samimiyet yoksa ilişkinizi sorgulayın. Ben çat diye söylerim ve sevgilimde alınmaz.
Bu yüzden ufak tefek kahfe felan ısmarlamalar dışında hiçbir kadına 5 kuruş harcamıyorum işte kıymet bilecek kadın olmadığının farkındayım
Daha sevgilisinin ortada ciddi bir ilişki bile yokken sizin paradan dolayı şikayetçi olmanız sevgi hiç yok demekki
O yüzden sevgi beslemediğiniz kişiye sevgilim dememeliudiniz cüzdanım kelimesi daha iyi durabilir
Ayıp bise yaptığınız mesele marka model değil olmamalı maybach i olan sevgilin olsa seni düşünmese o araba neye yarar ki
Doblo ile değil yaya bile alınmayı hak etmiyormuşsun ama işte hayat böyle bir şey..!
Kardeşim imajın çizilmesin ayrıl sen adama da iyilik etmiş olursun. Belki onu gerçekten seven biri çıkar karşısına, sen kendine imajını cizdirmeyecek doblosuz birini bulursun
Senin arabanın anahtarını ver kendi arabanla almaya gelsin 😎
O zaman kendine göre birini bu insanları kırmana gerek yok
Valla ben utanmazdım ama çok mutlu olurdum düşünüyor 5 dk fazla görmek için beni alıyor benle zaman geçirmeye çalışıyor daha ne isteyim
Cocuk Cok ayip etmis slx tofas cehennem bordo atesi kirmizi aracla yanlaya yanlaya almak yerine dobloyla gelse bende üzülürüm
Ayrıl sen bence. imajin daha onemli gözüküyor
Doğru söylüyorsun
Ablacım adam gibi birini bulmuşsun imajdan falan bahsediyosun ne güzel seviliyosun işte değerini bil sevgilinin
Ya ne güzel alıyor BİM git marla takıntısı model takıntısı da neymiş sevgilim beni kamyonlada alsa olur ama yeter ki alsın
Niye herkes linçlemis ki şahsen bende utanırdım yani imaj itibar bunlar önemli şeyler ve bunun lekelenmesini hiç istemem.
Dobloya sahip olmak isteyen çok insan var bunun neyi ayıp
Doblocu enişteler üzgün.
Seni o motorun üstüne yaptıracaklar motur niyetine kullanacaklar o zaman akillanirsin
Sen wardragons oynuyormusun
Yürümek sağlıklı yaşam filan bir şeyler söyle
Doblo diyip gecme premio falan paketleri var onun bmw parası :)
Güncellemesinden trol olduğunu anlamanız zor olmasa gerek arkadaşlar sakin
yani sevgilin seni arabayla alıyor daha ne istiyosun caanım diye sormazlar mı 🫢
Yaa harbii bazı kızlar yüzünden adımız paraciya çıkıyor yaa
ya allah askina kac yasindasin bu dusunce buyuk birine ait olamaz
Bir gün etrafındaki insanların kıymetini ayınının tekine denk gelince anlıycaksın yazık...
Buldun bunama sen de. İmkanı neyse öyle alıyor işte, ne yapsın daha.
kendini bi bok sanan türk kızı şaşırtmıyor yavrum ötede ağla sen hadi
Doblo eski doblolardan mı yani akasya durağı dizisindeki gibi mi merak ettim
Hayirdir babanin evinde maseratti ile mi geziyordun
Git kendine araba al o zaman senin hiç yok konuşuyon vallahi akıl fikir versin
Yol yakınken adamı bırak sen onu hak etmiyorsun
Bunu yazmak için girmiştim soruya eline sağlık
@onurbyr ne demek dostum aklın yolu bir
Eline sağlık
@Moldovyapapatya ne demek
Çok imajın varsa kendi arabanla dönersin
Kendi arabam var zaten ehliyeti kaptırdım kullanamıyorum şimdilik
Sevgilinin mesleği ne
Noldu
Bayan kuaförü
Bir şey olmadı sadece üzüldüm ona umarım daha iyi birisine denk gelir
Daha iyisi yok bu arada kaçırmamak için boş bırakmıyor
Nesin sen allah falan mı
Maseratiyle mi alsın adam ne bekliyorsun?
Sen dua et torosla almıyor ;))
Torosla alsa karizma tavan yapar ama bunu anlayacak ve mutlu hissedecek dünyada kadın var mı bilmem usta? Eğer varsa nikah basılır
Aynen öyle kardeşim şimdiki aşklar fasa fiso milled dobloyu beğenmiyor sen arabaya bakma adam mı ona bak adam değilse altında Ferrari olsa ne yazar.
Kadınlar kendisine bıçak doğrultan keko'ların peşinden ayrılmıyorlar sonra erkekler kıymetimizi bilmiyorlar eli yüzü düzgün beyefendi adamları gördükleri mi var? Olan bize oluyor usta
boş ver kardesim takma onlarda evlenip 3 ay sonra boşanıyor akılları başına geliyor ama iş işten geçtikten SONRA.
Öyle reis iyi bayramlar iyi geceler
Teşekkürler ederim hayırlı bayramlar hayırlı sabahlar