Bence çok abartıyorsun bir yana araba diyorsun diğer yana ben diyorsun tartıda araba ağır basıyor, karakter düşük. Daha kendin bile değilsin o ne der bu ne der kafasında yaşayan birisin helikopterle alsalar gene karakterin aynı kalır. Hayatın en mükemmel yanı kendin olmaktan geçer
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Dobloya binen neden rezil olsun ki ?
Mesela Elon Musk'un evi yok, 50bin dolarlık Tiny House'ta yaşıyor, ya da arkadaşlarında falan kalıyor, bildiğim kadarıyla Tesla bir arabası var, son derece sıradan görünümlü bir araba.
Şimdi Elon Musk'un imajı mı çizildi? Doblo neden imaj çizsin?
Umarım trol amaçlı sorudur.
00 Yorumla
+1 yılya sıçayım sizin imajınıza nedir bu meteryal düşkünlüğünüz madem bu kadar imaj klas peşindesiniz çalış al alabiliyorsan bir BMW de imajını görelim adam düşünmüş incelik yapmış hâlâ imaj peşindesiniz şartlı mutluluk olmaz bu şekilde mutluda olamazsınız zaten.
Tiksindirdiniz kendinizden ya yemin ederim.00 Yorumla
+1 yılAdamın seni düşünüp gelip alması hiç mu mutlu etmiyor seni? Neden yapılan hareketin özüne bakmak yerine şekilcilik yapıyorsunuz, bir sürü zengin kekonun lüks arabası var ama çoğu sonradan görme görgüsüz, öyle tipler Lamborghini ile alacağına efendi karakterli biri Doblo ile alsın ne olacak?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
110Cevap
Arabalar konusunda 15,6b cevap paylaştı. Şirketin Doblo dışında başka arabasının olup olmadığını sor. Varsa arada bir değişiklik yapmasını öner. Bilmem şu gün şu arabayla gel deyin.
31 Yorumla- +1 yıl
Bu konuda da kadından yana taraf olmazsın birader. Şirket onu vermiş, adam da onu kullanıyor. Piremses imajı bozuluyorsa binmesin.
- Arabalar konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılSevgilinizle açık bir iletişim kurun ve hislerinizi samimi bir şekilde paylaşın. Ona neden Doblo aracıyla alınmaktan rahatsız olduğunuzu anlatın ve bunun size nasıl hissettirdiğini açıklayın. Ona rahatsızlık veren konuyu sadece araç değil, duygularınız üzerinde odaklanarak ifade edin. Örneğin, "Doblo araçla alınmak yerine farklı bir ulaşım yöntemiyle gelmek, kendimi daha özel ve önemli hissetmemi sağlıyor" gibi bir ifade kullanabilirsiniz. Doblo aracı yerine başka ulaşım seçenekleri hakkında konuşun. Önerilerde bulunabilir ve daha önce seyahat etmeyi denemek istediğiniz alternatifleri paylaşabilirsiniz. Örneğin, toplu taşıma, taksi, kendi aracınız veya başka bir araç seçeneği gibi.
10 Yorumla - Arabalar konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılYayan alsın o zaman daha iyi olur gadası. Adam akıl edip alıyor daha ne istiyorsun.
00 Yorumla
+1 yılRezil mi oluyorsun? Lütfen sevgilinden ayrıl. Çocuk sen dolmuşlarda sürünme, bu sıcakta yürüyüp terleme diye işini gücünü bırakıp seni iş yerinden alıyor. Sen de tutmuş dobloyla aldı rezil oldum diye düşünüyorsun. O çocuğu hak etmiyorsun sen. Gidip bmw'si olan zengin sevgili bul kendine. Kalbini kırma o doblolu çocuğun. Yazık ona senle sevgili olduğu için.
170 Yorumla
+1 yılİş ve ev arası mesafe süreniz çok değilmiş sanırım. "Yürüyerek gitmek istiyorum. Biraz değişiklik olur, sen de eşlik edebilirsin bana." diyebilirsiniz. Lakin sevgiliniz kendi aracı olmadığı halde sizin için geliyorsa, bu sizi biraz daha fazla görmek istediği içindir. Sevgisinin kıymetini bilin.
40 Yorumla
+1 yılimajına tükereyim adam sana deger veriyo yürümesin diye gelıyo aracla alıyo senin imajınmı ciziliyo ne yani bmwyle gelırse klasınmı artacak hersey bi markanın degerinin senin degerinle es deger olmasımı sen bi bmw markasının alması klasını yerinemi getircek sen bu kadar ucuzmusun dünyanın en güclü markasıyla aracıyla gelse en pahalı senin degerinle ölcülebilirmi dgerin nedir söle bilelim degerini
85 Yorumla- +1 yıl
Harbi ya adam seni ne güzel alıyor bırakmıyor abi ne nankor insanlar var adam o kdr uğraşıyor arkasından neler dönüyor. hiçbir şey yapmayınca da bir şey yapmıyor diye ağlıyorlar canım
- +1 yıl
@nurdannffleex kesınlıkle
- +1 yıl
Kafayı yemişler
- +1 yıl
@nurdannffleex boş ver
- +1 yıl
Zaten
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnşallah seni terkeder ve ilgisine layık olan biriyle sevgili olur. Seni g*ö*t gibi ortada bıraksın dilerim. Senin gibiler böyle düşünceli erkekleri haketmiyor. Ama maalesef bu tip erkekler de başka kadın yokmuş gibi senin gibilerin g*ö*tüne b*ok var gibi yapışıyor.
1811 Yorumla- +1 yıl
Ne yazdın be teyzem 🤣
- +1 yıl
@Yilmaz_ylmz Cevap sahibi haklı ama...
- +1 yıl
Ya reis belliki troll sakin ol 🙂 hiç bir zengin varlıklı kadın orta direğe bakmaz. Arabası olmayan birini görmezler bile 😄 gül geç millete eğlence lazım
Cevap sahibi+1 yıl@Kuşadali88 böyle kızlar var, zengin oluşu trol sadece.
- +1 yıl
Doğru demişsin erkekler nerede var böyle aldatan boynuzlayan hep o tiplerin peşinde
- +1 yıl
Böyle kızlar çok ben de farkındayım da paraya tapınmayan kız sayısı çok az çölde çiçek arama bizimkisi kaktüste var çiçek sadece erkekleer çaresiz erkekler boynu bükük 😌
- +1 yıl
@Kuşadali88 Paraya tapan kendisi kazansın birader. Başkasına parası var diye gereğinden fazla değer vermek, parası yok diye hak ettiğinden az değer vermek kalitesiz insan davranışıdır. Parayı kendisi kazanamayan kadın, parası olan erkeğe yanaşır. Bunlara it muamelesi yapacaksın.
- +1 yıl
@xwaterx İyisi var siz iyisini istemiyorsunuz böyle ağzını geriye doğru gere gere büzüp konuşan yanınızda başka erkekleri süzüp adamların ırzlarına geçen sülalenizdeki erkeklere bile kur yapan tipleri beğeniyorsunuz hele bunları yapıp birde zenginse kız sülalenizdekiler bile o kıza göz yumuyor yaptıklarına.
- +1 yıl
@Banker_Bilo Herkes layığını buluyor kardeşim çarık çarıkla sarık sarıkla.
+1 yılAileden gelme varlıklıyız. Ford mondeo, Ford Ranger (modifiyeli) ve mercedes cla 200 marka araçlarımız var babamın. Ama babamın şirket şoförü beni opel combo ile falan almaya geliyor o da doblo tipi ama utanmıyorum. Yani sen büyük ihtimalle ya yalancısın ya da sonradan görme... Büyük insanlar asla böyle şeylere takılmaz. Lan ben metroya binmeyip 3-4 kilometre yürüdüğümü bilirim. Yani senin dediğin bolluk doblodan utanıyorum falan ingiltere prensesi bile güneş görmeyen organıyla güler be.. Yani tamam bazı sicili bozuk arabalar var mesela kartal şahin ya da 306 falan ama doblo adı üstünde doblo yani aile aracı sen ne dediğini bilmiyorsun
32 Yorumla- +1 yıl
Soruyu soran bir de benim arabam daha iyi demis. Arabası olsa sevgilisi neden almaya gitsin
- +1 yıl
@Nightss__98 işte diyorum ya sana boşu boşuna parazit yapıyorlar
Tamamen kendi emegi ile bisiklet alan adam , ailesinin durumu iyi diye güzel bir araca sahil olan her insandan kat kat daha taş**klıdır. Zorluk çekilmeden sahip olunan her şey insanin farkindaligini dusurur ve egolu yapar o insani. Yani senin bir ozelligin yok o ailede kim dogsa ayni sartlara sahip olacak. Kendini bir şey sanma yani.
30 Yorumla
+1 yılKendi arabanın iyi model olması, erkeğin kullandığı Doblo ile imajının zedelendiğini düşünmeni gerektirmez. Erkeği kullandığı araba ile yargılayan kadınlar bu ülkenin kanseri. İmajın bozuluyorsa "araban yüzünden rezil oluyorum, bununla gelme" dersin. Umarım arkadaş senden tez zamanda ayrılır. Yazık.
22 Yorumla- +1 yıl
Mercedes'ten aşağısına binince g**ümde alerji oluyor diyebilirsin
- +1 yıl
İmajını sevsinler senin hahaayyt g* tüm. Anandan BMW ile mi doğdun?
- Arabalar konusunda 379 cevap paylaştı.
+1 yılBen sevgilinin yerinde olayım anında kıçına tekmeyi vurur gönderirim senin amacın sevgi değil bu net çocuk seni imkanları dahilinde alıyor evine bırakıyor haspam da çocuğu engelleyecek 250 gram seyinizle bir havalar bir şeyler sonra diyorlarki erkekler kötü
10 Yorumla
+1 yılBir kadının Doblo ile işten alınması gelinecek en üst mertebedir. O da bilmez mi Ferrari ya da Porsche'yle almasını? Bilir elbette ama arabanın ön plana çıkmasını istemiyor. Ayrıca Doblo aile arabasıdır ve seni aileden görüyor demek ki. Evlenince o Dobloyla çok pikniklere gidilecek, üç çocuk arkaya, iki çocuk bagaja, neşeli bir aile olacaksınız.
10 YorumlaBen başkalari bana nasil bakiyor önemsiyorum dandik bi paraci kizim
Beni lüks aracla almassam rezil olurum öyle diyebilirsin
Genelde hic birseyi olmayan tipler böyle. konuşuyor eminim. sende de oyle 😃 iyi ve huzurlu geceler dilerim
00 Yorumlaamacın ne çocuk iyi bir şey yapiyor he beğenmiyorsan binme ben lüks araba seviyom de binme çok kötü bir durum 2 3 gün sonra paran bitip o dobloya bile binemezsen sen bu kafayla gidersen ben motorcuyum arabaları sevmem ama dobloda o kadar kötü bir araba degil arkaya mı otururoyr sanki ön tarafa yanına oturuyorsundur.
00 Yorumlasırıtını sıvazlayarak ne kadar çekici olduğunu görebilirsin...
arkadaşşşıım rezil olmak nedir? insanın sana bir zararı dokunmamış.Çok abartıya kaçıyorsunuz gerçekten.
insanların iyi niyetine rezil oluyorum demek epey kırıcı.01 Yorumla- +1 yıl
Sırtını falan sıvazlama şu kızın, teşekkür yerine ossurur gider jssjsj
Biriyle sevgili olmadan önce ona olan sevgimi sorgulamak için şunu sorguluyorum:Toplumun standartlarına uymayacak hayat şartları olduğunda onu değiştirmeye çalışır mıyım?
Daha önce bunu bircok insan üzerinde düşündüm ve bazılarını her haliyle kabullenirken bazılarının küçük kusurlarına bile tahammülüm yoktu.
Belki de birbiriniz için uygun değilsinizdir. İlişkini gözden geçirmeni ve kendi standartlarına daha uygun biriyle olmanı öneririm.
00 Yorumla
+1 yılHayat bu işte. Kimisi ayağımı yerden kesen bir aracım olsa diye dua eder, kimisi de var olan arabadan utanır, memnuniyetsizdir.
70 YorumlaUtanılan şey çok garip
söz konusu evim yakın gereği yok olsa anlarım ama hep gösteriş hep gösteriş
sevginiz bile kişiye özel değil duruma özel
Bir de anlamsız yere beddua eden kadınlar olmuş
neden bu kadar kötü, haset ve fitne olmak zorundasınız
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılböyle adamlar mal işte mal. Kadınlara yanlızca vajinası var diye değer veren birer denyolar erkekler. Buna bile kadın diyip köle olan adamın evlenip sonra tüm malını kaybetmesi müstahaktır. İnş böyle şeyler gelir böyle mal erkeklerin başına.
71 YorumlaArabalar konusunda 565 cevap paylaştı. Ne imajın var ki çizilsin ne saniyorsan kendini. d imajını bu kadar düşünüyorsan kendi arabani alabilirsin. Alamiyorsan olmayan imajından söz etme klasik türk kızı gibi kendini rezil etmekten başka bir şey yapmiyorsun
34 Yorumla
Soran+1 yılKendi arabam var zaten?
Soran+1 yılİş yerim yakın olduğu için ve park sıkıntısı olduüu için arabayla gelmiyorum o da beni almak için habersiz geliypr
- Arabalar konusunda 329 cevap paylaştı.
+1 yılDoblo da bir araba olduğuna göre hiç bir sorun yok bence. Ben bu olayda çocuk bunu düşünüp , çok değer verdiği için gelip sizi almasına değer veririm. Önemli olan budur benim için. Vos vos araba ile bile alabilir hiç sorun değil yani.
10 Yorumla
+1 yılBeni bisikletle bile alsa benim için vaktini ayırıp emek veriyor diye mutlu olurum. Kıza bak snjcdmmcmd
42 Yorumla- +1 yıl
Dobloya burun kıvıran kızlar için bisiklet olsa yeter doğa sürüşü yaparız diyen kızları üzdünüz… Erkekler kapatılsın artık! 😀
- +1 yıl
Harbi aw
+1 yılAdamın dobloyla hatunu almaya gelmesi bir kız olarak bir tek bana mı normal geldi diyeceğim, ama Allah'tan aynı düşüncede olduğum kızlar da var yarabbim şükür.
20 Yorumla
+1 yılBen aşk diye bir şey yok gönül işleri parayla diyorum kadınlar kızıyor bana. Kardeşim niye rezil olacağın biriyle çıkıyorsun. Seni rezil etmeyen biriyle sevgili ol. Seni rezil etmeyen insanlardan talep gelmiyor mu seni beğenen çıkmıyor mu 😄
00 Yorumla
+1 yılSen önce, şu kalbinnin kötülüğünü engelle bence
Senin durumun iyi olabilir. İsterse dünya kadar zengin ol
Ama bunu böyle açık açık yazacak kadar yüzsüz biriysen benim gibi düşünen kişilerin gözünde pul kadar değerin olmaz00 Yorumla
+1 yılAldığına şükret tövbe dolmuşla gitmek daha zor inanın bana
37 Yorumla
Soran+1 yılNe dolmuşu kızım 😂 evim yürüyerek10 dakika park alanı yok diye aracımla gelmiyorum
- +1 yıl
Ya napim kardeş adama Allah sabırlar diliyorum bu ego tavan senin benim hiç sevgilim olmadı ne
- +1 yıl
Sana kimse alamazsın demiyor al ne güzel sadece karşı tarafa saygısızlık yapıyorsun küçük düşürüyorsun kendini yükseklerde görme deprem oldu unutma 3 günlük dünya
Herkes en iyi şekilde yaşamaya hakkediyor emin ol çalıştığın yerde kimse takmıyordur seni sadece sevgiline saygısızlık yapıyorsun yapma - +1 yıl
@Kovaa151 teşekkür ediyorum böyle düşüncesiz insanlar beni deli ediyor
- +1 yıl
Moldovyapapatya güzel söyledin.
Senin imajına tüküreyim aç gözlü neymiş imajı bozuluyormuş bak bak işte böyle gözü yükseklerde onlara böyle iyi insanlar denk gelir bizim gibi ufacık şeye mutlu olanlara da yanlış insanlar denk gelir inşallah odam seni g... t üstü bırakır o beğenmediğin arabanın tekerine bile muhtaç kalırsın amin 🤲
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaa beni şahinle de alsa sevinirim. Sevdiğini hissettirmesi bana yeterli. Bisiklet de olsa kabülüm. İşte bize böyleleri denk gelir mi bilmem ama yanlış kişilere denk geliyor gibi🤦♀️
51 Yorumla- +1 yıl
Yemin ederim bu kadın sevilmeye layık umarım mutlu olursun
Troldür umarım soru. Arabasına göre mi değer biciyorsun adama. Önce adamlığına , sevgisine bakmalısın.
21 Yorumla- +1 yıl
trol olsa bile böyle kadınlar var maalesef eski sevgilimin aynı b*k versiyonu buda bunları lamborghini gözleri doyurur
Yorumları okudum ve nefret dolu gördüm sizleri. Ben, cümlenin sonuna doğru "rezil oluyorum" dediğini okuduğum an hiç tanımasam da görmesem de bu kız için üzüldüm. Muhtemelen son nefesini vereceği ana kadar tatmin olmamış, yetersizlik hissi yakasından düşmeyen, mutsuz ve huzursuz bir yaşamı olacak ve bunu eşine çocuklarına da istemeden de olsa yansıtacak. Yalnızca aşağılık kompleksi ile gediğine tespiti koyamadığım Persona.
00 YorumlaSahsen su mesajı okusa gururu varsa senden ayrılır ne demek rezil olmak imaj falan senin gibisi dusman basına o delikanlıyla sen olmazsın umarım oda seni kullanıp utanırım der
00 YorumlaAçıkca reddet yürümek istiyorum de, biraz hareketlilik ve de tempo olsun spor amaçlı bile diyebilirsin. Evle iş arası, mesafe çok uzak mı kısa mı bilmiyorum ama.
00 Yorumla
+1 yılNe rezil olması knk size de iyilik yaramiyo. Sonra diyosunuz ki bu adam beni niye hiç arabayla almıyor. Sahiplenip alıyor işte ne güzel nesini beğenmiyosun?
00 Yorumla
+1 yıl
Enişteeeeeeee kaç kurtar kendini 🤣🤣🤣🤣
00 Yorumla
+1 yılCevapları okudum da kızlar harbi aklınızı s*keyim ciddiyim canım harbi canım sizi seven adama değilde parası olana gidiyorsunuz ve s*kiliyorsunuz s*kildiğinizle kalıyosunuz 😂 öyle adamlar kullanır sadece sizi siz bmw mercedesli kovalamaya devam edin iyi s*kişler😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılKendi arabanı sevgiline ver özel şöförün yap o zaman rezil oluyormuş utanıyormuş git kendine zengin bir lavuk bul en kral arabayla gelip seni alır havan olur hem senin gibi birine çok bile
00 Yorumla
+1 yılMadem Kendi araban iyi model madem ailen lüks zengin ne diye doblosu olan biriyle sevgili oldun güleceğine sorunu kəndində ara sorduğunuz sorulara asıl biz gülüyoruz
00 Yorumla
+1 yılElit görünmeye çalışan bir kezo. O çocuğun yerinde olsam nçekmek su ve vermezdim.
Madem okadar elitsin çocuğu sen al iş yerinden son model BMW aracınla kezocuğum 😏00 Yorumla
+1 yılHayır liseli ergen misin ki böyle saçma düşüncelere giriyorsun? Alt tarafı normal bir araba işte. Bence o adamdan ayrıl haketmiyorsun çünkü.
10 Yorumla
+1 yılSen bu kafa ile daha lux arabası olan biri için bu çocuğu terkedersin. Kısaca o çocuk sana fazla. Sen kurban ol o Doblo ya
10 YorumlaYa adam düşünmüş almış ulan ne nankör insanlar var ya utanacak ne var o çocuğun bmw olsa skni yalarsin demi
10 YorumlaSusuzluk hiçbir şey, imaj herşeydir... adfgjkl
Türkiyede arabaya statü yüklendiği için herkes böyle ittirilmiş hayat kalıbı yaşıyor. Konu senden bağımsız ama altında lüks arabada olsa kafasının içi afgan kafası bir toplum var.
00 Yorumla
+1 yılSoruda da görüldüğü üzere kadınlara hayvanmış gibi davranmanız lazım arkadaşlar.
21 Yorumla- +1 yıl
Kadın milletine iyilik yaramaz.
Ne fark ediyor ki sonuçta bir araçla alıyor neden utanıyorsun illaki marka bir araç mi olması gerekiyor 😊
00 Yorumla
+1 yılBu aralar seni araba tuttuğunu kusasın geldiğini flan söyle arabaya bu aralar binemem diye uydurabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılÖnemli olan arabanın kalitesi değil aranızdaki sevginin aşkın kalitesi ne zaman anlayacaksınız?
00 Yorumla
+1 yılSeni işten arabayla aldığına şükret. Almasa toplu taşımada ayakta gitsen keşke o ter kokusunun içinde bu sıcakta. Hak ediyorsun sen.
00 Yorumla
+1 yılBüyük konuşma o araban elinden bir gider dobloya öyle bir muhtaç olursun ki. Sonra dönüp dersin ki ben nasıl o donlonun değerini bilememişim.
00 Yorumla
+1 yılSeni düşünüp önem verip almaya geliyor , illa marka model mi arayacaksin. Saçmalığa bak. Bence sen adamın karizmasina zarar veriyosun yavrum.
00 Yorumla
+1 yılÇocuğa kendi arabanı ver onunla gelip alsın. Bir kişi daha böyle söylemiş zaten en doğrusu bu.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence bunu düşündüğün için bile utansan haklısın. Senin maddi durumunla seni sevenin imkanlarının yetersizliğine katlanılır da senin fıtratınla öyle üstüne düşcek birinin birlikteliğine siz bile katlanamazsınız
00 YorumlaAdam bana değer veriyor demek yerine imaj ciziliyormus b nce sen doganla bile alınmayı haketmiyirum da neyse
00 Yorumla
+1 yılİnşallah oğlan ayrılır senden de yaptığı hataları anlar🙃 paylaştığın soru aşırı derecede görgüsüzlük havalı ve bizde bir söz var gubuzluk içeriyor😉
03 Yorumla- +1 yıl
Bencede haklısın bu ne hava abi senin araban yok sevgilini ki var diye triplere girmiş kiz
- +1 yıl
Asker de Konyalı bir devrem vardı o da derdi her zaman Gubuz Gubuz konuşma diye. 😂 Onu hatırladım.
- +1 yıl
😅😅 doğrudur
Dobio tamam fiat kötü ama fiyatlar karaborsa düzelir piyasa normallesşin söz konuşcam golf arabamı vercem.
00 YorumlaAraba ile alinirsiniz şikayet edersiniz alınmazsınız şikayet edersiniz istisnalar haric. markanin ne önemi var ki.😡😡😡😡
013 Yorumla- +1 yıl
@BallıKedi zerafet ve ince anlayisinı hayranlikla taktir ediyorum.👏👏
Gizli Üye(25-29)+1 yıldaha fazla kaşarlaşma bence yeteri kadar kendini küçük düşürdün burada
51 Yorumla- +1 yıl
+1
+1 yılArkada Osmanlı tuğrası varsa kıyma bence. 😃😃
Aslında şansını denesen BMW, mercedes kullanan birini de düşürürsün..00 YorumlaHahaha neyle almasını isterdin E kasa ile falan mı?
010 Yorumla- +1 yıl
Hanımefendi jeta istiyor heralde
- +1 yıl
@Moldovyapapatya ona jetta fazla
Soran+1 yılJetta ne k•çımın kenarı allahın fakirleri lükse bak ahahajajaj
Soran+1 yılJettayı markadan sayıyorlar yarılıyorum muhatap olduğum kitleye bak alpzşqisşsş
- +1 yıl
Dostum benim amcalarim ferrariye bentley e biniyor o kadar mutevazilerki cunku 0 dan gelmis adamlar hammallik çobanlik yaparak ve farkindaliklari yüksek. Senin sahip olduklarin senin sayende olmadi bunu anlamalisin. Yani kendi emegi ile kazanan hicbir insan olmayan birini asla ezmez. Cahilsin harbiden.
- +1 yıl
Lan at k*fasi ma*mısın tiguan ile jetta aynu fiyat hey allahim ya. Bak bna takip istegi et ordan bana konum at senin yanina bentleyle kuzenimi gondereyim eger İstanbul'da yasiyorsan profilini acik yap mesaj at bana hadi bekliyorum senin gibilerin hakkini vermek lazim. Yazik yazik ilerde hayat sana oyle darbe vururki
- +1 yıl
@Kovaa151 Yani kendi emegi ile kazanan hicbir insan olmayan birini asla ezmez. Cahilsin harbiden benim de soruyu soran kişiye demek , anlatmak istediğim buydu o naptı her zamanki gibi saygısızlık bencillik babasının yaşadığı zorluklar yok mu acaba onu geçtim sosyal medyada orada burada ne sıkıntılar çekenler var devlet memuru sun diyelim alınan maaşlar şaka gibi aynı işçi maaşı hayat çok pahalı iken hiçbir şey alınmıyor sevgilin 3 adımlık yeri yürümesin diye senin düşünmüş ordan burdan araba almış bunu yapmak zorunda da değil yani
- +1 yıl
@Moldovyapapatya ilerde umarim iyi seylerle karsilasir. Allah yardimcisi olsun hidayet versin. Heryerde boyle olursa fena gót ederler bu kizi. Zenginlik para degil en basta onu ogrenmesi lazim.
Düşük model arabalara binince popomda yara oluşuyor de.
01 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı sjajsjjwk
Senin söylediğin cidden çok ayıp insan mutlu olur bilakis , bu kadar kibirli olmamak lazım
10 Yorumla- Devamını Gör (122)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat