Kendini hata yapmamaya zorluyorsun ondan başka yerlerde hata yapıyorsun. Dünyanın sonu değil. Ve hata yapsamda canım sağolsun demeyi öğren. Stres yapmsan kolaylıkla geçersin
Sınav öncesi mümkün olduğunca fazla pratik yapmalısın o zaman. Ben de yakın zamanda motosiklet sınavına girdim ve çok panik heyecan durumundaydım. Pratik yaptıkça kendime güvenimi iyice toparladım ve tek seferde geçtim sınavı
Öyle korkarsan normalde de süremezsin. Araba sürmek sakinlik ister. Ya her şey senin kontrolünde öyle düşün. Sen sürersen gider sen sürmez sen gitmez bu kadar basit yeterki sakin ol
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Canın sağolsun. Ama dosya yanmış. Heyecan mı yapıyorsun nedir?
3. ye girecegim
Son hakkın demek. Nerde hata yapıyorsun?
İlk el frensiz kalkış yaptım 2. dubaya vurdum
Kendini hata yapmamaya zorluyorsun ondan başka yerlerde hata yapıyorsun. Dünyanın sonu değil. Ve hata yapsamda canım sağolsun demeyi öğren. Stres yapmsan kolaylıkla geçersin
Panik mi yapıyorsun yoksa genel olarak arabaya hakimiyetin zayıf mı?
Panik yapıyorum
Sınav öncesi mümkün olduğunca fazla pratik yapmalısın o zaman. Ben de yakın zamanda motosiklet sınavına girdim ve çok panik heyecan durumundaydım. Pratik yaptıkça kendime güvenimi iyice toparladım ve tek seferde geçtim sınavı
Yarın gireceğim allahim sen yardım et
Kaldim
Manuelden 2 defa kaldım. Otomatik aldım. Hiç uğraşamam.
son seferde geç dosya yakma bari toplam maliyeti 13.000 lira
Oha çok fazla ya
9000 kurs şu an 3500 lira da dosya bedeli.. ıvır zıvırı şu an maliyeti o kadar sıfırdan kursa yazılmanın
Of of of
hangi ildesin
Ankara
evet maalesef öyle heyecan çok kötü bir şey bu sınavlarda herkesin başına gelen en büyük düşman
Lütfen bana dua et yalvaririmm
tamam şahsen ben dua edeceğim sonucunu yaz ama buraya
Kaldim
benimde var cumartesi ilk giricem cok korkuyom😂
Allah yardımcınız olsun kardeşim
seninki yazilimi direksiyonmu
Direksiyon
benimde direksiyon ya 😂allah yardimcimiz olsun
Amin kardeşim
Trafik katillerisiniz😄
Neyden kalıyorsun
İlk el frensin kalkış yaptım 2. de dubaya vurdum
O kadar heyecan yapma yaa
Kanka çok korkuyorum cok
Öyle korkarsan normalde de süremezsin. Araba sürmek sakinlik ister. Ya her şey senin kontrolünde öyle düşün. Sen sürersen gider sen sürmez sen gitmez bu kadar basit yeterki sakin ol
3 mü
Evett
Hangisinde kalıyorsun
Direksiyon
Birkaç püf nokta var onlara dikkat etsen geçersin bir de sanırım sürekli kalmıyorsunbi yerden sonra vermiyorlar diye biliyorum
Yaparsın guzum
Of of herseyi unuttum
Bence panik yaptığın için oluyor bak şöyle düşün 3 kere deneyim kazanmışsın rahat ol dünyanın sonu değil hala yapabilirisin
4. de dosya yanıyor ama
Güncelleme bile panik dolu mgmdmdmdm sakin olursan yaparsın
Kaldim
Ya
Yine park. hamlesi karıştırdım.
Bol şanslar
gec artik
Kalma