Ehliyet sınavından beş kere kaldım?

Arkadaşlar şu an o kadar mutsuzum ve üzgünüm ki kaç saatlerdir ağlıyorum inanın yapabilecek kabiliyetim olmasa bu kadar üzülmem benim sorunum aşırı panik , heyecan bir türlü bu stres yönetimini yapamıyorum.

Birinci sınavda paralel parkts dubaya değdim kaldım , ikincisinde el frenini ndirmeyi unuttum ve vitesi ikiye almak isterken üçe aldım ama karşıtırdigim için değil o an üçüncü vitesi ikinci vites olarak saydığım için yani demek istediğim yanlış vitese atmadan değil vitesi yanlış hatırlamadan , üçüncüde her şeyi yaptım tam bitiş çizgisinde kaldırıma çarptım, dördüncüde kavşakta stres yaptım istop ettirdim , beşinci sınavimda bugün geri geri gitmeyi yaptim sonra yola girmek isterken yanımdan geçen motoru görmediğim için kaldım

şimdi altınciya girmekle girmemek arasında gidip geliyorum insanlar benimle dalga geçiyor gibime geliyor artık kime kaldım desem soruyorlar beşincide kaldığımı duyunca burun kıvırıyorlar herkes bir de şu an çok gerginim artık geçemeyeceğim gibi hissediyorum. Belki bu kadar çok kaldığım için herkes sen ehliyet kullanma sana ehliyet vermesinler falan diyecek belki ama hocamda diyor iyi kavrıyorsun tek eksiğin paniği heyecanı yönetememek diye. Ailemin yüzüne de bakamıyorum artık maddi külfetinden psikolojik olarak da ben çok yıprandım

Ehliyet sınavından beş kere kaldım?