Ehliyet sınavından beş kere kaldım?

Arkadaşlar çok yorucu bir süreç her el frenini çek dediklerinde ayrı bi üzüntü yaşıyorum ve bir türlü aradan çıkmıyor ne işe başladım ne spora finallerimle bile çakıştı bi ara okulumda da sürekli çakıştı hepsinde ayrı bir şansızlık yaşadım başlarda zaten iyi öğrenmemiştim ve aşırı derecede fazla stres oluyorum heyecan yapıyorum şu an iyi öğrendim ama kalp hızıma bacak titrememe rağmen her şeyi kusursuz yaptım paralel parkta sarı çizgiye değmedim diye kaldım tam görememiştime en ufak şeyde ne yapacağımı şaşırıyorum zaten hiç affetmiyorlar iyi kullandın demesine rağmen... Artık çok yoruldum zaten utanç verici beş kere kalmak ama pes etmek istemiyorum ulaşamadıkça da hep ulaşılmaz geldi hep yapamicam korkusu vardı sınav aklıma gelince bile kalbim hızlı atıyordu aslında okul sınavlarında stres yapan biri de değilim maddi manevi yıprandım gerçekten artık bir an önce alıp bu günleri de unutmak istiyorum gerçekten değişik duygular yazılı sınavda dosya yakan da var defalarca dosya yakıp alanda var ama insan tek olmadığını bilince yalnız hissetmiyo şu an yalnız hissediyorum kötü hissediyorum birinde direksiyonu yanlış yöne kırdım sonradan fark ettim ama toparlayamadım ileri almama izin vermedi hoca kalakaldım birinde duba ezdim bu ilkiydi sanırım bu ikisi l park bir seferde l park sırasına girerken çok heyecanlı olduğum için mantıklı haraket edemedim yavaş yavaş gidip gireceğim sırayı ayarlayamadim panik oldum ikinci l parkı yapicaktim birinci l parka kadar uzanıyordu sırası arabami sokucak pek bi alan yoktu ben kontrolli gitmedigim içinde birden yavaşlayıp soktum falan istop ettim tekrar kalkarken de zaten öndeki araçla aramda mesafe olmadigi için beni o dar alana girmeye calisinca istop ettim bu üç sonra en son sınavda da ani frenden kalkarken vitesi değişmeyi unuttum sonra paralel parka girmeden heyecandan şaşırıp yine istop ettim en sonda bugün beşinci hakkımdi dördücuden sonra yeni dosya açtım ve her şeyi mukkemmel yapıp paralel parkta sarı çizgiye arka teker değmemiş tam görmedim tamam dedim kurtarabilirmisim işte öyle kaldim cidden heves falan kalmadı ve bir sürü para gidiyor
Ehliyet sınavından beş kere kaldım?