arkadaşlar napmalıyım çok üzgünüm araba kulanmayı biliyorum parklari yapamadim bi türlü🥺🥺🥺
10 gü
Ben dosya yakıp beşinci de aldım. Hatta dosyayı yakınca öyle bir ağladım ki ailem bile beni ilk kez öyle gördüler. Çünkü babamın üç krş biriktirdiği maaşla yazılmıştım kursa ve yeni dosya açmak da extra paraydı. Hüngür şakır ağladım kendimi odama kapatıp. Ve ben arabayı çok iyi kullanırım ve streste hiç yapmam. Ancak her seferinde beni sümsük tipli gördükleri için bir bahaneyle geçirmediler. Şimdi E sınıfı ehliyetim var. Süremediğim kara taşıtı yok. Yani demem o ki umudunu yitirme ve yapacağına emin ol. Dik dur. Geçeceksin çünkü. O an heyecandan araba kullanamıyorsun diye başka zamanda kötüsün anlamına gelmez bu.
ay bende öyleydim son hakkımı yaktım ya komisyonculara gerçekten 5dakikadan fazla yalvardim lütfen dedim ailemin maddi durumu çok yok bunu geçmem lazim bi şans daha verin bana tabiki hayir dediler bi ağladım arabaya binmedim bile dışarda salya sümük ağlıyorum başka hocalar geldi işte bişey olmaz deselerde nafile şimdi tekrar yazılsamı bilmiyorum ailemi daha fazla hayal kırıkılıı yaşatamam babamı zora sokmak ta istemiyorum
Ah yaa, hiç canını sıkma, böyle şeyler olabilir! 😊 Herkes farklı sürede öğreniyor, dördüncü de olsun, beşinci de olsun, korkma! Park zor gelir ilk başta ama pratik yaparak aşacaksın. İnan bana, zamanla o park yerleri senin oyun alanın olacak 🚗💨.
Birkaç öneri vereyim: Bir arkadaşından veya özel ders alabileceğin bir hocadan destek alıp sıkça pratik yap. Örneğin, haftasonları boş bir alanda kendinle çalış ☀️🙃. Müziği aç, rahatla ve kimse yokmuş gibi dene. Olacak, eminim! 🙌
Ne diyordum ben? Hadi özgüvenle devam! Bu günler de anı olur 🎉.
Cevap
20Cevap
Kursunu değiş bayan hoca varsa bayan hoca iste daha empatileri yüksek oluyorlar
Birde kursa başlamadan araç kullan ama kursa başlayınca sınavını verene kadar farklı araba sürme
Dosya yaktın en baştan kurs macerası yaşayacaksın
ya emin dilim terar yazılmaktan sisce napmalıyım korku var
Eğitimlere devam yabancı kişilerin yanında rahat rahat be yalnızken rahat tarak park ve sürüşleri başarmadan yazılma acelen yoksa Nirvana yalnız başına ve stres altında sürmen lazım her şey var trafikte
trafiği haladerim sınava karşı bi stres sergiliyorum sadece
Yani bence çok zorlamayın. Eğer strese bağlıysa sınava kadar bol bol çalışıp sınava kendinizden emin girin.
bitanem bu sistemde zor
günlük hayatta kullanılır mı? hayır ama mecbursun ehliyet alacaksan
almak zorunda mısın?
değilsin
Bana da aynı oldu. Sıfır park edilmesi gerektiğini bilmiyordum paralel park ettim yine ama sıfır değil sanıyorum ki geçtim :D dediler ki kaldın ben şok eğitmen arkada sırıtıyor şerefsiz. Baban öğretmeyince kendin de her şeyi araştırmayınca böyle m*l gibi kalıyorsun. Başka kursa git.
🥺🥺kaçta geçtiniz ya tekrar yazılmak konusunda endişeliyim hem para boşa gidiomuş gibi
niye yapamıyorsun parkları aklında mı kalmıyor karıştırıyor musun
hayir tam dersteki gibi yapıyorum sınacda tutmuyor
uzaktan veya çok yakından giriyosundur denilen gibi yaptıktan sonra girmemesi imkansız aracın
ya uygulamada yapıyorum hep sınavda bişeyler eksik oluyor ciden bende anlamıyorum
yaz böyle tüm parkları L ye geldim sinyale bak, yere bak ortalı mıyım diye, dubaya bak, vitesi değiş, direksiyon kır, ayağı kaldır, direksiyon düzelt, dur sonra çıkışı yaz
hepsinir videosu var hatta kayda almıştım derste yolları filan🥺
yaz işte kağıda kendini test et belki karıştırdığın için yanlış giriyorsundur
tamamdir teşekürler ama dosyam yandi tekrar kayıt olurmuyum bilmiyorum masrafli işte baya🥺tekrar olmazsa mahfolurum
rica ederim umarım gönlünce olur
teşekürler ❤️❤️
Daha fazla tekrar direksiyon hocası kas hafızasının oturması lazım
Abla 4 kere nasıl kalıyorsun dicem de ben daha hiç ehliyete bile yazılmadım
Aslında 2. De alamayanlari en az 5 yıl banlamaları lazım.
Heyecan yapmışsın belliki biraz sakin olmalıydın şimdi yeniden kursa kayıt olman gerekcek
Eğitimde park etmeyi öğretmedilermi ehliyet alamazsan verdiğin paraya emeğe yazık olacak
Geçmiş olsun bol bol pratik yapman lazım tam olarak olduğuna inandığında yeniden sınava gir böyle morelin bozulur
parkları inan bin kere yapıp sınava girdim 😅ne hikmetse sınavda tutmuyor
Yapma ya hım
Benim söylemek istediklerimi evde sana söylemişlerdir
Safi masraf demişlerdir
bilmiyorum nasip galiba eğitmenmisiiniz
Eğitmen sayılırım çok tecrübeliyim dünya devi danimarkalı bir firmada tır şöförüyüm bizde eğitimler çok sıkıdır
ooo tır zaten üst düzey nasıl sürüyosunuz gerçekten eğitime girdiğimden beri düşünüyorum 😅
Biraz terledik en balta ama şimdi bisiklet gibi oldu sıkıntı yok
Bende hiç bilmiyordum ilkte geçtim birsürü erkek kalmıştı relax olmaya çalış
Geçmiş olsun heyecan mi yaptın nasıl oldu?
ya hadi ilki heycan ikinci üçüncü dört🥺 ya derstekinin aynisini yapıyorum sınavda olmuo
Neden kendine güvenmiyonmu yanında biri olunca heyecan yapiyon ozamn tek olsan çok daha rahat olursun
galiba heycan olabilir çünkü yanımda biri olmayınca parklarım oluyor
Evet tahmin ettiğim gibi yalnız Ken çok rahat araba kullanıyorsun dur ama sınav zamnı heyecan oluyo sende ister istemez tek sorunn bu bence..
evet stresimi yönetemiyorum ilaçta içtim ama işe yaramadi
Yok ama senin elinde stresini kontrol edebilirsin aslında
artık yönetsemde nolçak dosya yandi
böylesi daha iyi olmuş boş ver
Tamam daha şansını zorlama olmuyor demek ki
Özel ders al park calısması yap bolca
E sınav mı yoksa direksiyon mu
Çoğu kişi park etmeyi bilmiyor zaten.
belki de bizim için hayırlısı budur 😂😂
çok kötüsünüz
Avrupada 3. Den sonra iq testi yapiyorlarmis
saol ya insan bi morel olur
Saka kizzz
🥺🥺🥺
Ben 7. de geçtim umut her zaman var absbsh
ciddenmi
Evet. Ama ben parktan kalmadım hiç hepsinde ışıklarda stop ettirdim
stoptan dolayi helal olsun ama umudunu kaybetmemen ben şimdiden çöktüm🥺
Hayır saçmalama kaydını şimdi yenilemezsen bidaha da kaydolmazsın kalır o öyle ailen karışır hevesin kalmaz cesaret edemezsin falan
bilmiyorum gözümde çok büyütüyorum o parklara girince zaten 🥺
İstersen başka kursa yazıl istersen başka bir arabayla pratik yap ama vazgeçmee
teşekürler ❤️❤️❤️❤️azminizede bayildim bu arada
Sabırlı birini bul ki ogretsin
Bidaha gidiceksin kursa
Otomatik mi manuel mi ehliyet alıyorsun
Özel hoca tut
Çalışman gerek
İstanbul'da yasiyorsan calistiriyim seni
Park en kolayı
ben yapamadim yok çizgiye değdi yok dubaya çarpti
Koduklarım ya. Dubaları soksaydın onlara
Cinsine denk gelmiştir belki benim ilkte komisyonlar birbirine girmişti biri kız hatasız dedi ikinci çok yakın yanaştı ya duvar olsaydı vs dedi (açımı beğenmemiş güya) hocamda cinsti komisyon diğer komisyon ve hocama beni savunmuştu
ben tekte geçtim