Magazin Megane 1 in serdar ortaç a benzetilmesi hakkında düşünceniz nedir 😂? Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Serdar Ortaç mı ikiz kardeşi mi daha karizma sizce 😅😂 soru biraz saçma gelebilir haklısınız ben benzetmiyorum internette görmüştüm o yüzden burada bu soruyu sormak istedim Megane 1 in serdar ortaç a benzetilmesi hakkında düşünceniz nedir 😂? Cevapla Nedir Soruları İnternet Soruları İkiz Soruları Beğen Paylaş Takip Et
onur26vw Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Magazin konusunda 15,6b cevap paylaştı. Benzetildiğini duydum ama çok da önemsemiyorum. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Magazin konusunda 10,5b cevap paylaştı. :D benziyor gerçekten 1 0 Yorumla
sudekoo Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Ya ben de kendim benzetirdim hep ama bir ben böyle düşünüyorum sanırdım 😂 1 10 Yorumla Cod2009 +1 yıl Allah aşkına nasıl benziyor ki 😂 farları mi kaput mu benziyor ee o zaman 19 Europa da benziyor mu 😅 19 Europa da Megane 1 tasarımı benzer ön Yorumla sudekoo +1 yıl Gözler ayy farlar aynı shshsj Yorumla Cod2009 +1 yıl Renault 19 Europa peki oda benziyor mu 😂 Yorumla sudekoo +1 yıl Az biraz evet dhdhd Yorumla Cod2009 +1 yıl Hangisi daha karizma sence 😅😉 serdar ortaç 🆚 Renault Megane 1 Yorumla Cod2009 +1 yıl Profil fotoğrafın gözümden kaçmadı 😉 Leyla ile Mecnun ak sakallı dede değil mi o Yorumla sudekoo +1 yıl Seçemem ki aynılar dhdhd evet o bu arada arkadaşımın yorumunu niye sildin 😅 Yorumla Cod2009 +1 yıl Arkadaşın mi o senin Yorumla Cod2009 +1 yıl Ben ne bilim sapık sandım 😅 Yorumla sudekoo +1 yıl Evet sorun değil Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Ne alaka 0 1 Yorumla Cod2009 +1 yıl Evet işte bende ne alaka diyorum 😅 ama benzetenler benzetiyor işte Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Benzetildiğini duydum ama çok da önemsemiyorum.
:D benziyor gerçekten
Ya ben de kendim benzetirdim hep ama bir ben böyle düşünüyorum sanırdım 😂
Allah aşkına nasıl benziyor ki 😂 farları mi kaput mu benziyor ee o zaman 19 Europa da benziyor mu 😅 19 Europa da Megane 1 tasarımı benzer ön
Gözler ayy farlar aynı shshsj
Renault 19 Europa peki oda benziyor mu 😂
Az biraz evet dhdhd
Hangisi daha karizma sence 😅😉 serdar ortaç 🆚 Renault Megane 1
Profil fotoğrafın gözümden kaçmadı 😉 Leyla ile Mecnun ak sakallı dede değil mi o
Seçemem ki aynılar dhdhd evet o bu arada arkadaşımın yorumunu niye sildin 😅
Arkadaşın mi o senin
Ben ne bilim sapık sandım 😅
Evet sorun değil
Ben de benzetiyorum evet 😅
Ne alaka
Evet işte bende ne alaka diyorum 😅 ama benzetenler benzetiyor işte
Benzer şeyler😂😂😂