Astroloji & Burçlar Kova Burcu Kadını hakkında ne düşünüyorsunuz 😛? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ay kova, yükselen yay ayrıca benim. 😂 Güncellemeler+1 yıl Şeyi unutmuşum stelyum kova da vardı bende 😬 Kova Burcu Kadını hakkında ne düşünüyorsunuz 😛? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
OrganikHoşaf_ Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 85% Koç +1 yıl Burçlarla ilgilenmem fakat sürekli kova'yım diye birini tanıdım, bir insanin bir insandan nasıl midesi bulanır derseniz a böyle derim. Burçlar alakası olmayabilir fakat Kova denildikce aklıma geldi. 0 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% Kova +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 341 cevap paylaştı. Benim burcum. Aşırı özgürlükçüyüz, sıcakkanlıyız, biraz dik kafalı ve ideallerim iz uğruna savaşırız vs 0 0 Yorumla
InoriYuzuriha Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% Akrep +1 yıl Ben de kovayım, en iyisiyiz :P Çok sinir oluyorlar böyle dememize ama en iyi burç biziz işte ne yapayım :P 0 0 Yorumla
Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 33 , eic 88% Aslan +1 yıl Kendileri çok zarif ve neşeli hanımlardır.cut. 0 0 Yorumla
Benchbas Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% Kova +1 yıl Bende kovayım biraz kiskaniliyoruz bence xd 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kova erkeği daha popüler tabi 😛 ben hem ay hem de stelyum kova var kahretsin 😂 aşırı zor biriyim Yorumla
Sinirli_ Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 98% Yengeç +1 yıl Delinin tekiDünya yansa unurunda degill 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Senin burcun ne? ☺️ Yorumla Sinirli_ Yengeç +1 yıl Terazi Yorumla
nedenromeodeğilimben Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% Başak +1 yıl Bir kova dolusu inatçılık var onlarda 0 0 Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% Koç +1 yıl Kova burcu önemli tabii başkasıyla anlaşamıyoruz 0 0 Yorumla
TheodenSama Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 99% Akrep +1 yıl allah yakınındakine sabır versin ne diyim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Burçlarla ilgilenmem fakat sürekli kova'yım diye birini tanıdım, bir insanin bir insandan nasıl midesi bulanır derseniz a böyle derim. Burçlar alakası olmayabilir fakat Kova denildikce aklıma geldi.
Benim burcum. Aşırı özgürlükçüyüz, sıcakkanlıyız, biraz dik kafalı ve ideallerim iz uğruna savaşırız vs
Ben de kovayım, en iyisiyiz :P Çok sinir oluyorlar böyle dememize ama en iyi burç biziz işte ne yapayım :P
Kendileri çok zarif ve neşeli hanımlardır.
cut.
Bende kovayım biraz kiskaniliyoruz bence xd
Kova erkeği daha popüler tabi 😛 ben hem ay hem de stelyum kova var kahretsin 😂 aşırı zor biriyim
Delinin teki
Dünya yansa unurunda degill
Senin burcun ne? ☺️
Terazi
Bir kova dolusu inatçılık var onlarda
Kova burcu önemli tabii başkasıyla anlaşamıyoruz
allah yakınındakine sabır versin ne diyim
Severim kovaları
Düşünmüyorum en rahatı
Bizi sevmeyen ölsün
Havalı