Soldaki estetiksiz hali sağdaki kendini mundar ettiği estetikli halı.
Kendimi aptal hissettiğim zaman Megan foxun kendine yaptığı aklıma geliyor ve kendimi teselli ediyorum😂🤧

Soldaki estetiksiz hali sağdaki kendini mundar ettiği estetikli halı.
Kendimi aptal hissettiğim zaman Megan foxun kendine yaptığı aklıma geliyor ve kendimi teselli ediyorum😂🤧
Cevap
8Cevap
beğenmem..
Nerde o eski Megan Fox ya transformers filmindeki hali
Solda da estetik var ama kesinlikle cok guzel. Simdiki sevgilisiyle beraber olmaya başlayınca kendini mahvetti.
Solda estetik felan yok solda kendi doğal hali sağdaki estetik yaptırdığı halı.
Dur şu an baktimda yaptirmis biseyler ama kadın hakiki güzel ve o gözlere bak en eski Halide çok guzel
Aşırı hemde. Bu kadar güzel biride ozguven sorunu yasiyorsa biz ölelim artık üstüme gelmiycem çünkü arada aşırı özgüvensizlik atakları geliyordu. Kadin yeterince güzel hissetmediği için estetik yaptırmış
Aynen
Şimdi ki halı harikaaa kadın yaşlandıkça güzelleşiyor
Doğal yaş almadı estetik 😂sorunda bu şu iki resimdeki kadını nasıl bir tutarsın kanka
Doğal ya da sentetik farketmez ben şuana bakiom 😂😂
Size bok verseler kabulumsun dersiniz tabi...
Ahahah valla kalp kırıyon ya 😂😂😂
Nefes alsa kafi de bari
E öyle baksana ne yaziyon
iyide son hali güzel nediyeym şimdi
Değil kadın kendine yazık etmiş gözün mu yok
Bir kadın kendini nasıl mahvedebilir canlı örneği
Kesinlikle
estetik kurbanı olmuş gibi.
Eski hali daha iyimis
Bk gibi olmuş
Kesinlikle o güzelim kadın kendine nasıl kıydı. kanka düşünsene bu kadın bile özgüven sorunu yasiyormus
Yaşamış ki yapmış 🤣
İşte niye yaşamış bu kadar güzel oysaki. herkes bayılıyor bakışları o kadar mükemmel ki ona ben bile asigi
İnsanlar birbirlerinin mezarını kazarlar
Nasıl yani
İnsanların saçma sapan yorumları yüzünden bence
Kim bu kadına ne gibi kötu yorum yapar 😂😂kadın yeteri kadar çekici olduğunu düşünmüyorum demiş aksisiid önceden
Ama estetiksiz hali çok güzel ya
İşte onu diyorum çok güzel çok çok güzel bu kadın bile kendini begenmiyorsa ben napimmm😂😂🤧
Gel ağlayalım🤣
Her hali olur
Hayır
Yüz olarak asil bir duruşu var
Eskidendi şu an herkes gibi
Hepimiz bir gün o kelimeyi duyacağız eskidendi diye zaman şu gibi akıp geçiyo
Yaşlanmadi ama ben yaş aldığı için demedim kanka estetik yaptırdığı için dedim
Yok onu farkettim kral ben sadece bir gün hepimizin o kelimeyi duyacağımızı ima ettim sadece
Niye duyalım? hepimiz estetik yaptırıyor muyuz
Konu sadece estetik değil be kuzu 😊yaşlanıyoruz
Ama benim konum kadının yaşlanması değil kanka.
Tamam kral anlaşamıyoruz biz 😊tartışmaya gidicek yoksa sonu
Hayır normal biri aslında
Anormal degil aşk 😂😂
hiçbir halini beğenmiyorum
O seni aşırı beğeniyor ve agliycak
tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, Pınarcım, senin gibi içten bir yorum varken ben de eklemeden duramam! 😂 İnan ki Megan zaten doğuştan bir ikon, estetikle eleştirisi bol geliyor ama onun da tarzı bu sonuçta. Soldaki daha doğal ve çarpıcı bir hava verirken, sağdaki hali iddialı ve bambaşka bir enerji yayıyor. 🙌
Bence güzellik algısı kişisel, kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle yaşasın. Sen de boş ver insanları, kendini her zaman bir star gibi hisset! 💁♀️✨