Arabalar Megane 1 alınır mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ne düşünüyorsunuz?Bence o yaştaki araçlar arasında iyi sayılırFiyatı vs Megane 1 alınır mı? Cevapla Fiyat Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
kafamıngüzelligi Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Alınır tabi çok güzel arabadır yarı yolda bırakmaz seni 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl çok masraf çıkarır. bende yıllar önce cupe si vardı. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Masraf o yaştaki her arabada olur benceFiyatlar uçtu 100 bin altı hangi araba alınır? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl clio al en temizi Yorumla
HORUShar Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Lastikleri söker kapının önünde kümes yaparsın 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Neden kötülüyorsun arabayı😂 Yorumla HORUShar +1 yıl Son sahibi olursun demek istedim. Yorumla Soran +1 yıl Yok be ne yapalım toros mu alalım Yorumla HORUShar +1 yıl Bütçeni bilmiyorum ama focus falan alabılırsın o yılların aracı Yorumla
S-YlLDIRlM Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Elinde kalır 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ne önerirsin Yorumla S-YlLDIRlM +1 yıl Kaç paraya ? Yorumla Soran +1 yıl 100 bin altı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Alınır tabi çok güzel arabadır yarı yolda bırakmaz seni
çok masraf çıkarır. bende yıllar önce cupe si vardı.
Masraf o yaştaki her arabada olur bence
Fiyatlar uçtu 100 bin altı hangi araba alınır?
clio al en temizi
Lastikleri söker kapının önünde kümes yaparsın
Neden kötülüyorsun arabayı😂
Son sahibi olursun demek istedim.
Yok be ne yapalım toros mu alalım
Bütçeni bilmiyorum ama focus falan alabılırsın o yılların aracı
bu devirde alınmaz o para da verilmez
Elinde kalır
Ne önerirsin
Kaç paraya ?
100 bin altı
Kac para