Tip olarak ve performans olarak hangisi?
Megane
Focus
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Merhaba..
İki araç arasında ciddi farklılıklar var.
Bir defa Ford Focus; yol tutuşuyla ünlü bir model olup, Volkswagen gibi nice markaların ise örnek aldığı bir modeldir.
Renault Megane ise; Ford a göre biraz daha ekonomik ve yedek parçası biraz daha ucuzdur.
Eskiden beri Renault ülkemizde göz bebeği olan bir marka oluşundan dolayı alıcı kitle gözü kapalı alır.
Ford da eskiden vardı fakat hem tasarım olarak hem motor olarak hantaldı ve çok yakıt tüketen bir araçtı..
Bir Renault gibi herkesin ulaşabileceği ve tercih edebileceği bir araç değildi.
Bugünün şartlarına göre bence; Kesinlikle Ford Focus..
@Pullman
Biri Fransız diğeri Amerikan bakışı ve doğal olarak çok farklı estetikler. Ama ben Ford'un tasarımlarını daha çok beğeniyorum.
Evet tercih meselesi bana megan daha şık geliyor ama özellik ekstra olarak bakarsak ford biraz daha iyi
Cevap
9Cevap
Ford her daim antipatik baktığim benim gözümde sorunlunolan araç 2006 focus Ghia dan sonra kapıma bitakmayacagim. bit marka oldu... Megan derim bu yüzden...
Focus tabikide. Ford motorları biraz fazla yakar diğerlerinden ama bu motorun sağlıklı kalmasını sağlar. Ağır olduğu için yola güzel oturur...
2019 / 1.5 TDCi Titanium dizel otomatik 6 ileri - Kullanıcısıyım Kıyaslama bile bence :D
Ben senin yerinde olsam meganeyi tercih ederdim
Megan en az yakan arac
Focos s.. er atar babba
Focus her zaman bir adım öndedir bana göre
Focus
Ford
Passat
Focus
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?