Aracım 2016 Mercedes CLA yollar bozuk olduğu için balon yapma problemi yaşıyorum sert hamurlu lastikler daha iyi bir tercih olur diye düşünüyorum 225/40 r18 olarak hangi marka lastik önerirsiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 1 yıl
Michel'in lastikleri genelde daha uzun ömürlü oluyor diye duymuştum. Çevremde çok fazla araba sahibi insan var ve bazen sohbet arasında bahsediyorlar. Tabii en doğrusunu işin uzmanı olan oto lastikçiler bilecektir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
8Cevap
- Gizli Üye(18-24)1 yıl
Lastik seçimi, aracınızın kullanım amacına, sürüş koşullarına ve kişisel tercihlerinize göre değişebilir. Ancak, sert hamurlu lastikler, yolların bozuk olduğu durumlarda daha rahat bir sürüş sağlayabilirler.
225/40 R18 lastik boyutunda birkaç marka önerisi:
Michelin Pilot Sport 4S
Continental ExtremeContact DWS 06
Pirelli P Zero Nero GT
Bridgestone Potenza S-04 Pole Position
Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3
Bu markaların hepsi yüksek performanslı lastiklerdir ve sürüş konforu ve yol tutuşu açısından iyi performans gösterirler. Ancak, kişisel tercihlerinize göre farklı marka ve modelleri de araştırabilirsiniz. Lastik seçimi yaparken, lastik etiketlerinde yer alan verilere de dikkat etmenizi öneririm. Bu etiketler, lastiğin yakıt verimliliği, ıslak zeminde yol tutuşu ve dış ses seviyesi gibi özelliklerini gösterir.10 Yorumla - 1 yıl
Ömercik çakma mercedes alıp köyündeki tarlada kullanırsan olacağı budur... Hangi köyün yolları o bozuk olan?
00 Yorumla - 1 yıl
Yavaştan yaz da geliyor sert hamurlu lastikler iyi gider ama tavsiye etmem. Yol tutuşunu her halükârda etkileyecektir.
00 Yorumla Arabalar konusunda 383 cevap paylaştı. Sert lastik istersen starmax alabilirsin. Ancak bu lastkten, sertlikten başka hiç bir şey bekleme.
00 YorumlaHergün. Sövüyorum belediyelere
00 YorumlaMichelin lassa
00 YorumlaLassa
00 Yorumla- 1 yıl
Continental
00 Yorumla - 1 yıl
Continental
00 Yorumla - 1 yıl
Michel
00 Yorumla hankook
00 Yorumla
Devamını Gör(6)