Fiat Doblo araca lastik arıyorum. Sizce en iyi lastik markası hangisi? Sürüş için iyi olmalı. Güvenilir, konforlu lastik markaları neler?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Yoğun araba sevdalısı olan biri olarak cevaplayayım. Zira daha 2 ay önce lastik takımı değiştirmek zorunda kaldım. :(
Kastikler otomobillerimizin ayakları diyebiliriz çünkü onlar sayesinde ilerliyorlar. Ne kadar iyi olursa o kadar iyi sürüş deneyimi sunar. Doğru lastik markasını seçmek, güvenlik ve sürüş için çok önemli. Size şimdi en iyi lastik markasını/markalarını sıralayacağım.
En iyi lastik markaları neler?
1- Michelin
Lastik dünyasının yıldız restoranlarından biri olarak görebiliriz. Her yerde reklamlarını da görüyoruz zaten. Yol tutuşu, sürüş konforu ve dayanıklılığı ile bir numaradır. Yakıt verimliliği konusunda da oldukça iddialı davranıyorlar.
2- Bridgestone
Yağmurda bile kaymayan, kuru zeminde mükemmel yol tutuş sağlayan lastiklere sahipler. Güvenli sürüş ile öne çıkıyorlar. Tercih edilebilir.
3- Continental
Sessizliği ve konforu bir araya getiren bir yapıları var. Sakin ve sessiz bir yolculuk istiyorsanız, denenebilir. Islak zemin performansı da gayet iyi.
4- Goodyear
Arabada güvenin simgesi lastik denilince benim aklıma direkt Goodyear geliyor. Ben de Goodyear tercih ediyorum. Hem dayanıklılık hem de güvenlik konularında en üst seviyede performansları var. En iyi lastik hangisi diye sorarsanız, bana göre Goodyear.
5- Pirelli
Lüks ve performansın birleşimini temsil eden bir marka diyebiliriz. Spor araçların veya lüks otomobillerin lastiği olarak biliniyorlar.
6- Hankook
Bütçe dostu ve yüksek performanslı bir kombinasyon arıyorsanız, bu lastik markası ideal. Hatırladığım kadarıyla diğer markalara oranla fiyatları biraz daha uygundu.
7- Yokohama
Sürekli olarak yeni teknolojileri ve malzemeleri lastiklerine entegre eden bir marka diyebiliriz. Dolayısıyla sürüş deneyiminizi hep üst seviyeye taşımaya çalışıyorlar. Teknoloji tutkunları için güzel bir tercih olabilir.
8- Dunlop
Yıllardır bu sektörde kaliteli lastikler üretiyorlar. Ben eski markalardan gideyim diyorsanız tercih edilebilecek bir marka.
Aracınıza uygun en iyi ve en uygun lastikleri seçmeniz güvenli sürüş için gerçekten önemli. Arabanıza iyi davranın. :)
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Herkes bu konuda piyasa lastiklerini yazıyor, güldürmeyin.
- Michelin
- Continantel
- Nokian
- Toyo
- Hankook
Sağlam ve kaliteli lastik markaları. Reklamı olmadıkları için bilinmiyorlar.
10 Yorumla
Bu kıyağımı da unutma Lassa, seni reklam yapıyorum. Lassa iyidir.
https://www.youtube.com/watch?v=IczlQmtOKVE11 Yorumla
Michelin, Goodyear, Continental, Pirelli ve Lassa
15 Yorumla- +1 yıl
pirelliye iyi lastik diyen sen lastikten anlamıyorsun piyasa lastiklerini yazmışsın :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
6Cevap
Lastik işi resmen beyaz eşya gibidir
En iyisi diye alırsın bu sefer arabanın süspansiyonu sert olduğu için bi konforunu göremezsin
Benimde doblom var önlere yumuşak Monroe takmama rağmen yoldaki en kucuk şeyleri bile hissediyorum
Bilemiyorum ön takımımda bi sorun var mı
Assa yukarı çoğu şeyi değiştim akisti salıncakta amortisör falan falan ama yinede istediğim konforu bulamadım
Dobloları kamyonet tabanlı çıkardıkları için süspansiyon sert oluyor ve konfor falan hak getire
İst atasehirde bi tanıdığın tavsiye ettiği tamirci var oraya bi uğricam bi ara
Doblomdan almayı beklediğim konfor 2013 lineadaki kadar olsa bana yeterde artar
Aşırı bi konfor istemiyorum
00 Yorumlalastik işi önemlidir yolla aracı tek ayıran objedir araç audi olsun ki yol tutuşu tartışmamız iyidir audinin lastiğin kötü bir marka olsun o yol tutuşu falan hikaye audi michelin continental goodyear ve pirelli kullanır farbikan çıkan çoğu lüks segment aracın üstünde pirelli vardır farbrikanın testlerinin sonucunda pirellinin lastiklerinin takılması ön görülür ve oa etiketi vardır araca göre etiket bu da şöyle bir şey audi çıktı fabrikan pirelli oa audi etiketli lastik verir mecedes çıktı oa mercedes etiketli lastik verir
00 Yorumla- 1 yıl
Continental Michelin Bridgestone
00 Yorumla hiç anlamam o işlerden
00 Yorumlamichelin i tek gecerim agaa
00 Yorumlasaglam basacan bu hayatta
01 Yorumla- +1 yıl
Lassa
00 Yorumla
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı