En i̇yi lastik markası sizce hangisi? Oto lastik hangi marka almalıyım sizce, kullanıp memnun kaldığnız kaliteli lastik markaları var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Gizli Üye(45 üstü)1 yıl
Merhaba,
Arabada yol güvenliğini sağlayan en önemli unsurlardan biri hiç şüphesiz ki yapacağınız lastik seçimidir. Bu nedenle doğru lastik seçimi sizi olası kazadan da motor, size keyifli bir sürüş hissiyatı da verir. Bu nedenle doğru lastik seçimi konusunda internetten vetakın çevrenizden bol bol araştırma yapmanızı, kullanıcı yorumlarını boş boş okumanızı ve mümkünse bu kullanıcı yorumlarından 4,5 üzerinde yıldız almış ürünleri tercih etmenizi öneririm. 5/5 oran için söylüyorum bunu. Yine aynı şekilde 10 8,5 ve üzeri beğeni oranına sahip lastikleri tercih etmenizi öneririm. Yine yılın lastiği, yılın kış lastiği seçilmiş ürünleri de takip kadrajınıza almanızı tavsiye ederim. Öyleyse lafı fazla uzatmadan tavsiyelere geçeceğim. Ancak şu küçük hatırlatmayı önce yapmakta fayda görüyorum:
Lastik alırken dikkat edilmesi gereken unsurlar nelerdir?
- Yol tutuşunun iyi olması
- Plastik ve kauçuk malzemenin kaliteli olması
- Çok ucuz ürün olmaması, kampanya ürünlerinde farklı modeller de satılabiliyor. Bu nedenle aynı marka olsa bile aldığınız lastik modeline dikkat etmelisiniz
En iyi lastik markaları nelerdir?
Sizce diye sorduğun için yaptığım listeyi karışık olarak sunacağım en iyiden başlayarak yaptığım bir sıralama değil onu belirtmek isterim. Zaten sayacağımız markalar alanında kendini kanıtlamış farklı farklı ülkelerden ithal edilen ve sürekli başarılı lastikler listesinde kendisine yer bulmuş ürünler. Ve başlıyoruz ✨1-) Falken
Avupa'da özellikle Almanya gibi kış koşullarının oldukça sert geçtiği ülkelerde oldukça beğenilen vevtervih edilen bu lastik markasının en çok takdir toplayan yönü keskin virajlarda da inanılmaz derecede başarılı bir kavrama yeteneğine sahip olması.
2-) Dunlop
Bu lastik markasının sert hatta oldukça sert bir yapıya sahip olduğunu söyleyelim. Son yıllarda yapılan kış lastiği testlerinde birçok kez birinciliği göğüslemiş model Dunlop Winter Sport 5, Adac tarafından yapılan 2021 kış test sonuçlarında yine rakiplerine fark ederek birincilik kürsüsüne oturmuştur.
3-) Yakohama
Adında anlaşılacağı üzere bu lastik firmasının üretim yeri de Japonya. Teknoloji anlamında oldukça kaliteli ve dayanıklı ürün tasarlamalarıyla bilinen japon firmalarını duymuşsundur. Ürünün ıslak ve kaygan zeminde oldukça başarılı bir performansa sahip olduğu biliniyor.
4-) Michellin
İnovasyon konusunda kendini ispatlamış dünyanın belki de en bilinen lastik markadır. Fransa'nın Auvergne bölgesinde yer alan Clermont-Ferrand kentinde merkezi vardır. Defalarca kez en güvenilir lastik markası seçilmiş ve ödül almıştır.
5-) Lassa
TÜV SÜD onaylı uzun lastik ömrü
Yakıt tasarrufu sağlayan Nano-Pro teknolojiye sahip bu ürün ıslak kuru zeminde başarılı sürüş testi vermektedir. Dışarıdan gelen darbelere karşı dayanıklı bir yapıya sahiptir. Güvenli viraj performansı da sahip olduğu güzel özelliklerden bir tanesidir.6-) Pirelli
Lastikte pirelli sözünü duymayan yoktur. Benim burada önermek istediğim özellikle pirellinin Pirelli P Zero modeli. Özellikle frenleme konusunda üst düzey bir lastik olduğunun altını çizmekten fayda var diye düşünüyorum.
7-) Good Year
Kuru ve ıslak zeminde de harika bir performans sergileyen good year markası da herkese bilinen en köklü lastik firmalarından biri. Ani dönüşler ve keskin virajlarda güzel bir tutuş sağlayan bu lastik markasını da listeye eklemezsem olmazdı.
8-) Petlas
Uzun ömürlü lastik arayanlar için şunu hatırlamakta fayda var. Eğer lastik yüzeyi sert yapıdaysa lastik çabuk çatlıyor. Dolayısıyla ömrü kısa oluyor. Eğer uzun ömürlü lastik arıyorsanız petlas tercihleriniz aradında yerini alabilir. Normalde 4-6 yıl arası ortalama kullanım ömrü sunulan lastiklerin ömrü petlasta rahatlıkla 6 yıla kadar çıkabiliyor.
9-) Hankook
1942 yılında kurulan ve Güney kore merkezli 1942 yılında kurulan bu firma. 4x4/Suv, hafif ticari, otobüs ve kamyon lastiği üreticisi olarak biliniyor. Aynı zamanda bu firma orijinal ekipman sağlayan üreticilerden biri olarak da dünyada en bilinen lastikçiler arasında kendine yer buluyor.
10-) Continental
Ve son olarak dünyaca ünlü lastik devletinden biriyle kapanışı yapıyoruz. Continental, 4x4/Suv ve otomobiller için geliştirilmiş üstün performanslı bir yaz lastiğine sahiptir. Yapılan tüm kalite testlerinden başarıyla geçen continental, ıslak ve kuru yollarda en iyi performans veren lastikler arasında yer almaktadır. Aynı zamanda tutuş gücüyle ve çok sert olmayan yapısıyla da ideal bir kullanım ömrü sunar.
Umarım yardımcı olabilmişimdir. Oldukça gemiş bir yelpazede bir araç sahibi olarak bu konuyu en güzel şekilde aktarmaya çalıştım. Keyifli günler dillerim🍀🙌
11 Yorumla- a1 yıl
Merhaba,
Cevap Fırsatı'nın kazananı sen oldun! 🥳 50 TL değerinde Amazon Hediye Çeki için lütfen bizimle iletişime geç.
Sevgiler.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
100Cevap
Yaz lastiği olarak michelin kullanıyorum ve kış lastiği olarak good year kullanıyorum.
20 YorumlaArabalar konusunda 11,6b cevap paylaştı. Michelin, Continental, Good Year, Bridgestone, Lassa, Petlas
00 Yorumla- 1 yıl
Selam✌️ "En iyi lastik markası hangisi, oto lastikte en tercih edilen markalar nelerdir?" diye sormuşsunuz. Gelin bu yazımda sorularınızın cevaplarını analizleyelim.
Haydi başlayalım! Size öncelikle bahsetmeliyim ki, iyi bir markanın da ötesinde doğru oto lastik seçimi de önemli. Bu nedenle önce "oto lastik alırken nelere dikkat edilmeli?" sorusunu irdeleyeceğiz.
Oto lastik alırken nelere dikkat etmeliyiz?
🚘Doğru ebatlar
Oto lastik seçerken öncelikle seçtiğiniz lastik ile arabanız orantılı mı diye bakmak. Her arabanın kendine özgü lastik ebat düzeyleri vardır. Bu düzeye göre doğru bir ebat bakmalısınız.
🚘Kalite
"Ucuz etin yahnisi olmaz" derler. Ucuz lastikte sizi yolda bırakır. Konforunuzda aksama yaratmayacak bir lastik seçmelisiniz. Bilmediğiniz yerlerden oto lastik almayınız.
🚘 Yaz/kış durumu
Bulunduğunuz bölgedeki hava durumuna uygun olmalı alacağınız lastik. Mesela kar yağan ve yolları buz olan bir yerde yaz lastiği almak pek mantıklı değil. Ya da yazın kış lastiği kullanmak gibi. Yazın yaz lastiği, kışın kış lastiği seçmeniz önemle rica olunur.
🚘Üretim yılı.
Lastiğiniz güncel bir lastik olmalı. Seneler seneler önce üretilmiş bir lastiği almanızı pek tavsiye etmem. Yıpranmış ya da kalite azalmasına uğramış olabilir. Hatta 3 senenin üzerindeki lastikleri almamanız iyi olacaktır. Aldığınız lastiğin üretim yılını mutlaka yetkiliye sorun.
Ve tabiki de "marka!
En iyi oto lastik markaları nelerdir?
⚫Bridgestone
Her türlü zeminde rahat sürüş performansı sağlayan Bridgestone, 10 farklı lastik arasından testleri birincilikle bitiren bir Japon markasıdır. Bu sebeple onu baş köşeye oturtuyoruz. Aracınız için güvenle kullanabilirsiniz.
⚫Michelin
Kullandığı yeni teknolojiler ile zirveyi elinde bulunduran bir diğer oto lastik markası Michelin. Fransız oto lastik devi Michelin, Auto Bild dergisi tarafından 2020 yılında "Yılın en iyi yaz ve kış lastiği üretici firması" seçilmiştir. Kalitesini siz anlayın : )
⚫Lassa
Böyle bir yazıda Türk markalarından bahsetmemek olmamaz. "Sağlamsa, Lassa!" seslendirmesi ile hafızalarımıza kazınan "Türkiye'nin lider lastiği" konumundaki Lassa'yı baş köşeye oturtuyoruz. Uzun ömürlü, yüksek performanslı bu lastik adı gibi sağlam. O halde ne diyoruz? Sağlamsa, Lassa!
⚫ Petlas
Bir diğer Türk markası olan ve emniyetli sürüş sağlayan lastiğimiz Petlas! Yola mükemmel tutuş sağlayan bu lastiği size tavsiye ediyoruz. Unutmayın, "Bir yolda değil, her yolda. Bazı koşullarda değil, her koşulda"
⚫ Continental
Alman firmasına ait bu oto lastiği aracınız için güvenle alabilirsiniz. Bir çok testten onay alan bu lastik yol tutuşu ve yüksek performansı ile bilinir. Lastikler arasında en uzun ömürlü lastik olarakta bilinen Continental aracınız için biçilmiş kaftan.
⚫ Goodyear
Yüksek performansa sahip ABD merkezli oto lastik devi Goodyear'ı aracınız için seçebilirsiniz. Çoğu testi güvenle atlatmış ve böylece adından söz ettirmiş bu lastik en iyi lastik markaları arasında yer almaktadır. Bir deneyin derim.
En iyi oto lastik markalarını ve bu oto lastikleri seçerken dikkat etmeniz gerektiğini bu yazımda detaylıca anlattım, umarım yardımcı olmuştur.
İyi günler ✌️
50 Yorumla - 1 yıl
Tabii ki, lastik seçimi konusu oldukça detaylı ve önemlidir. İşte lastik seçiminde daha fazla ayrıntıya inerek göz önünde bulundurmanız gereken faktörler:
**1. Marka ve Model Seçimi:**
- Lastik markaları, farklı mühendislik yaklaşımları ve teknolojiler sunar. Her markanın kendi güçlü yanları ve özel özellikleri vardır.
- Örneğin, Michelin genellikle uzun ömürlü lastikler üretirken, Pirelli daha fazla performans ve yol tutuşu sunabilir.
- Marka seçerken, markanın genel itibarı, kullanıcı incelemeleri ve uzman tavsiyeleri önemlidir.
**2. Lastik Boyutları:**
- Otomobilinizin lastik boyutları, doğru lastikleri seçmek için temel bir faktördür.
- Lastik boyutları, lastik yanakları üzerinde bir dizi rakam ve harf kombinasyonuyla belirtilir. Örneğin, "215/60R16" gibi.
- Yanlış boyutta lastikler, aracınızın sürüş dinamiklerini olumsuz etkileyebilir.
**3. Kullanım Koşulları:**
- Yaşadığınız iklim ve sürüş koşulları, hangi tür lastikleri seçmeniz gerektiğini belirler.
- Kış aylarında karlı ve buzlu yollarla sık sık karşılaşıyorsanız kış lastikleri önemlidir. Sıcak ve kuru iklimlerde ise yaz lastikleri daha uygundur.
**4. Sürüş Tarzı:**
- Sürüş tarzınıza göre lastiklerinizi seçmelisiniz. Örneğin:
- Agresif sürüş yapanlar, yüksek performans lastikleri tercih edebilir.
- Daha sakin sürüş yapanlar, konfor ve sessizlik odaklı lastiklere yönelebilir.
**5. Bütçe:**
- Lastik fiyatları marka, model ve boyuta göre değişir. Bütçenizi belirleyin, ancak en ucuz seçeneği otomatik olarak tercih etmeyin. Daha kaliteli lastikler, uzun vadede tasarruf sağlayabilir.
**6. Kullanıcı Yorumları ve Uzman Tavsiyeleri:**
- İnternet üzerindeki kullanıcı yorumlarını okuyarak ve otomobil uzmanlarından tavsiyeler alarak daha fazla bilgi edinebilirsiniz.
- Gerçek kullanıcı deneyimleri, hangi lastiklerin güvenilir olduğunu anlamanıza yardımcı olabilir.
**7. Bakım ve Düzenli Kontroller:**
- Lastiklerinizi düzenli olarak kontrol edin ve bakımını yapın. Lastik basınçlarını doğru tutun, desen derinliğini izleyin ve rotasyon/dengeleme işlemlerini periyodik olarak yaptırın. Bu, lastiklerinizin ömrünü uzatacak ve sürüş güvenliğinizi artıracaktır.
Unutmayın ki her araç farklıdır ve ihtiyaçlarınız kişiseldir. Bu nedenle, en iyi lastik markası veya modeli sizin için en iyi uyacak olanıdır. Bu faktörleri dikkate alarak, kendiniz ve yol güvenliğiniz için doğru lastikleri seçebilirsiniz.
00 Yorumla - 1 yıl
En iyi lastik markası konusunda kesin bir yanıt vermek zor çünkü bu, kişisel tercihlere, aracınızın türüne ve sürüş koşullarınıza bağlıdır. Ancak, bazı markalar genellikle yüksek kaliteli lastikler üretir ve genellikle tüketiciler ve uzmanlar tarafından iyi derecelendirilir.
İşte bazıları:
- Michelin
Dünyanın en üst düzey lastik üreticisi olarak kabul edilir ve sektörde inovasyon ve güven konusunda liderdir.
Continental
Hem tüketici anketlerinde hem de uzman incelemelerinde yüksek puan alan dünyanın en eski lastik üreticisidir.
Goodyear
Geniş bir lastik model yelpazesi sunar ve dayanıklılık ve kalite ile tanınır.
Bridgestone
Dünyanın en büyük lastik üreticisi olarak kabul edilir ve her tür sürücü için 100’den fazla lastik modeli sunar.
Cooper
Fiyatlandırma, marka itibarı ve otomotiv üreticileri arasındaki popülarite kombinasyonuna sahiptir1.
10 Yorumla - u1 yıl
Merhaba,
Michelin: Michelin, dünyanın en büyük lastik üreticilerinden biridir. Michelin lastikleri, yüksek kalite, performans ve güvenlik açısından iyi bilinir.
Bridgestone: Bridgestone, dünyanın en büyük ikinci lastik üreticisidir. Bridgestone lastikleri, Michelin lastiklerine benzer şekilde yüksek kalite ve performans sunar.
Continental: Continental, Almanya merkezli bir lastik üreticisidir. Continental lastikleri, yol tutuşu, direksiyon ve frenleme konusunda iyi performans gösterir.
Goodyear: Goodyear, Amerika Birleşik Devletleri merkezli bir lastik üreticisidir. Goodyear lastikleri, dayanıklılık ve kilometre ömrü açısından iyi bilinir.
Yokohama: Yokohama, Japonya merkezli bir lastik üreticisidir. Yokohama lastikleri, performans, yol tutuşu ve yağışlı hava koşullarında kullanım açısından iyi bilinir.10 Yorumla - +1 yıl
Bu rapora göre dört mevsim lastiklerde en iyiler şu şekilde sıralanmış: Michelin Defender. Continental TrueContact. General Altimax RT43.
14 Yorumla- Soran+1 yıl
bu kadar bilgiye sahip olman şaşırttı ama yine de teşekkür ederim dört mevsim lastikleri kullanmıyorum
- +1 yıl
Lastiğin markası değil 4 mevsim için uygun olan lar diyelim fjjfjf
- Soran+1 yıl
biliyorum onu diyorum zaten dört mevsim lastikleri kullanmıyorum ve önerilmiyor marka olmadığını biliyorum skjwhskjhwkjs
- +1 yıl
Anladım fjfjf
Piyasanın en iyi lastiği Continental binek araç için
Michelin lastikleri sportif kullanımlarda daha iyi yüksek hız yağmurlu şartlar için öbür türlü gereksiz pahalı
Petlas önermiyorum hamuru sert çok yol uğultusu yapıyor
Falken kullanıyorum hamuru yumuşak ses yapmıyor yol tutuşu da çok iyi. Japonların lastiklerini öneriyorum. Lassa bridgeston Goodyear bunları kullanmadım yorum yapamam. Dunlop kumo var bunlarda fiyat performans beklentinizi karşılayacağını düşünüyorum.00 YorumlaLastik seçerken kauçuk oranı , yol tutuşu , ebadı, vs özelliklerini bilip asfalt ya da köy yollarına uygn tercihler yapmalıyız.
En İyi 14 Lastik Markası1.1 Michelin
1.2 Bridgestone
1.3 Goodyear
1.4 Pirelli
1.5 Continental
1.6 Dunlop
1.7 Petlas
1.8 Nokian Tyres
1.9 Lassa
1.10 Hankook
1.11 BF Goodrich
1.12 Dayton
1.13 Kormoran
1.14 Falken00 YorumlaArabalar konusunda 302 cevap paylaştı. Araç markası modeli paketi kullanım amacı kullanım miktarı ve kullanım alanı belirler bunu
E segmentinde bir aracla sürekli şehirler arası yol yapiyorsan araç 1400-1500 kilonun ustundeyse patlayan mislen tak kavucugu biraz yumuşak lastik çabuk biter ama asla yolda birakmaz. Şehir içinde ekonomik küçük bir araç kullanıyorsan ne istersen onu tak. Hem şehir içi hem arazide bazen seri bazen yavaş kullanıyorsan o zaman kormoron tak.
00 Yorumla- +1 yıl
En iyi Bridgestone ve Michelin benim kullandığım. Fakat fiyat olarak genelde Petlas ve Lassa kullanıyorum. Bugüne kadar herhangi bir sorun ya da sıkıntı yaşamadım. E fiyatları da diğerlerine göre uygun o yüzden benim tercihim bunlar.
10 Yorumla Tarışmasız michelın. Hele bazı serileri varki efsane tadında.
11 Yorumla- Soran+1 yıl
kesinlikle
- +1 yıl
Kış için en iyisi Nokian. Bristol da tercih edilebilir. Yazlık ise Michell
11 Yorumla- Soran+1 yıl
michelin düşünüyorum
235/45/18 (kendi aracımın lastik ölçüsü) AA etikete sahip tek lastik Pirelli Cinturato P7 Blue. Bu ölçüde daha iyisini bulamadım.
10 Yorumla- +1 yıl
Kullanacağın yollara bağlı stabilize yollarda Pirelli iyi degil sadece asfaltta kullanacaksan Pirelli derim
10 Yorumla - +1 yıl
Continental ve Michelin. Türkiye şartlarında maalesef bunlar iyi. Asfalt kalitesiz...
Motorlar içinde Michelin ve pirelli/metzeller10 Yorumla - 1 yıl
Arabam var ama Hangisi iyi hiç bilmiyorum. Evin deposunda 4 tane kış lastiği var goodyears marka, Şu an arabada yaz lastiği olarak lassa var sanırım 😅
Ama başka biseyde olabilir hiç dikkat etmedim desem yalan olmaz.
00 Yorumla aracın marka model yılına göre testlerde en uyumlu lastiği takıp satarlar bunu araştırıp bulabilirsin merso bile kore malı kumho kullanıyor neden alman malı michelın kullanmyor hiç düşün dün mü?
00 YorumlaMichelin konfor lastiği
Goodyear sert dayanaklı özellikle köy yollarında iyidir.
Petlas eskiden kullandım ucuz olsun isteyenler için fiyat performans lastiği ama benim tercihim kesinlikle goodyear.00 Yorumla- 1 yıl
Kış lastiği alacaksan Bridgestone blizak lm005 alırım test sonuçlarına ve fiyatına bakarak en makul olanı. A sınıfı tutunma ile geliyor teknik değerleri çok iyi
Onun dışında bıraktığım linke bakmak lazım.01 Yorumla Petlas diyorum ilk sıraya yerli malı yurdun malı :)
2. Sıra goodyear tam performans laatikleri can yaksada
3. Sıramızda michelin var bildiğimiz tombik maskotumuz fiyat performans için en iyi seçenek00 YorumlaYerli üretim de Lassa, Petlas, yabancı Michelen , Continental
10 YorumlaMichelin, lassa, continental, kormoran. Bunları denedim. İyi lastikler. Dişeri ve yanakları uzun süre makul seviyelerde kalıp güvenli sürüşe yardımcı oluyor
00 Yorumlalastikçimiz var yıllardır ondan alırız o ne tavsiye ederse onu kullanıyoruz bu güne kadarda sorun çıkarmadı.
00 YorumlaEn iyi marka diye bişey yoktur. Her markanın farklı ortam ve şartlar için ürünleri illa ki vardır. Sana hitap eden ürünü bulman gerek
00 Yorumla- 1 yıl
Akdeniz, Karadeniz gibi yağışın bol olduğu bölgelerde Falken'den iyisi yok..
Islak zeminde A sınıfı bir tek o var..
00 Yorumla Petlas asla durma dağda bayırda 🙄😂😂😂
32 Yorumla- Soran+1 yıl
slkjwhjshkjwhksjws
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
ben yerli malı yurdun malı herkes petlas kullanmalı diyorum
17 Yorumla- Soran+1 yıl
kankaa en çok şikayeti petlastan duydum inanır mısın
- Cevap sahibi+1 yıl
yıllardır kullanıyorum hiç bir şikayetim yok
- Soran+1 yıl
arkadaşım çatlıyor demişti en birinci baştan
- Cevap sahibi+1 yıl
oto lastiklerine biçilen ömür beş yıl ve bu sürede her lastik çatlar özellikle çok hareketsiz ve güneşte kalırsa
- Soran+1 yıl
yine de Türk malı kankaa güven vermiyor
- Cevap sahibi+1 yıl
ben biraz milliyetçiyim usta
- Soran+1 yıl
doğrudur kankaa ama doğrusu bu çoğu Türk malları kötü oluyor
- 1 yıl
Bridgestone Lassa ya da Dayton.
Sabancı Holding zaten 'Brisa' olarak bunları topladı00 Yorumla Motosiklet lastiği olarak Rosso tek geçerim.
00 YorumlaButun arablarimda 4 mevsimlik lastik var. Oda Michellin.
00 YorumlaOkey kullanıyorum ama dureks te fena değil 😁😁
00 Yorumla- Gizli Üye(45 üstü)1 yıl
Continental iyidir
Goodyear effenicy grip serisi de ovülüyor.
Michelinler kısın ve islak zeminde vok iyidir ama sicak asfaltı gördügünde buz gibi kayar00 Yorumla Arabalar konusunda 598 cevap paylaştı. Lassa kullanıyorum yıllardır hiç bi problem yaşamadım
00 YorumlaBridgestone iyidir, michelin de iyi, continental de iyidir
00 Yorumla- 1 yıl
Michelin 4 mevsim kullanıyorum. Tam da lastik ihtiyacımın olduğu bir dönemdeyim
00 Yorumla - 1 yıl
Michelin
Continental
Goodyear
Bridgestone
Pirelli00 Yorumla - 1 yıl
Continental
Michelin
Lassa
Brisgestone
Petlas00 Yorumla Bende bakıyorum
Michelin
Pirelli
Good year
Lassa
Pahalı olanlar00 YorumlaContinental ve Michelin iyi. Arazi için BF Goodrich
00 Yorumla- 1 yıl
michelin en ideal lastik tabiiki donem donem farkli markalar cikar ama genede bende degismez
00 Yorumla michelin ve continental , bunlar iyinin iyisi gerisi boş
00 Yorumla- +1 yıl
Bridgestone demşaşmayin
11 Yorumla- Soran+1 yıl
öyle kankaa en çok rağbet görenler arasında
- Gizli Üye(30-35)1 yıl
Fiyat performans olarak bakıyorum ben. Continental>Michelin>GoodYear>Bridgestone>Pırelli
00 Yorumla Bu durumu sadece en iyisi diye ayırt edemezsiniz çok faktör var + olarak hangi araca takacağınız çok önemli, ben motosikletlerime yıllardır Pirelli taktım , araçlarıma ise michelin lastiklerini tercih ediyorum.
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)1 yıl
Lastik markası bilmiyorum o yüzden en iyi araba markasını vermek isterim. Mercedes diye düşünüyorum ben
00 Yorumla En iyileri Michelin Continental bridgestone good year Lassa markalar Michelin 4 mevsimi croossmulti üstüne lastik tanımam ama çok pahalı
00 Yorumla- 1 yıl
Benim için kalite sırası şu şekildePrelli
Good year
Micheiln
Lassa
Hankook
Petlas.
Godd year ve michelin kafa kafayadır. Prelli her zaman 1 numara benim için.00 Yorumla - 1 yıl
En iyi lastik Continentaldir arkalarından
-michelin
-firelli
-goodyear
-lassa
-hankook gelir.. Fiyat performans olarakda petlas ve sava markayada bakabilirsiniz00 Yorumla - 1 ay
Kendimi bildim bileli hem ben hem ablam petlas ile hallediyoruz lastik işlerimizi bence petlas yani =))))
00 Yorumla En iyi diye bişey yok
10 YorumlaLassa kendim de kullanıyorum yol tutuşu çok iyi 👍🏼
00 Yorumla- 1 yıl
2014 model arabada hala ilk michelin lastikler duruyor.
00 Yorumla - +1 yıl
Sağlamsa Lassa
21 Yorumla- Soran+1 yıl
sağlamsa Türk malı kankaa skjwhkjs
continental...
12 Yorumla- Soran+1 yıl
Porschemiz yok ki be kral sjhwkjshkjw
- +1 yıl
Lassa
11 Yorumla- Soran+1 yıl
sağlamsa slkjwhkj
- +1 yıl
Lassa
11 Yorumla- Soran+1 yıl
bir Türk markası olarak çok önerilenler arasında yine de daha iyileri var.
- +1 yıl
Michelen
112 Yorumla- Soran+1 yıl
en çok tavsiye edilen
- +1 yıl
Bilinen üst seğment markaların çoğunu kullandık en iyisi mişlen 😁
- Soran+1 yıl
ben de kışlıkları mişlen almayı dünüyorum skjwhkjshwkj
- +1 yıl
Al kanka bize de lazım 50 binde araba üstündekiler ölmüş kayma yapıyo mişlen alcaz dördü kaçaysa
- Soran+1 yıl
bende yarın alcamm önler bitik araba ne senin?
- +1 yıl
Passat rline
- Soran+1 yıl
vaaayyy hemen yıkarımm yıkanacaksa skjwhkjs
- +1 yıl
Sağol kanka pis kullanmam pek
- Soran+1 yıl
bi tur biniyim be bari skwhkjshw
- Soran+1 yıl
caminin ordan dönüyüm sjwhjks
- +1 yıl
Hahahah olur ne demek 😁 adımız çıkarsa sonra