Şimdiye kadar kumho, bridgestone ve goodyear lastiklerini kullanmıştım. Bu üçlü arasında en memnun kaldığım lastik goodyear olmuştu. Bridgestone sert lastik olduğu için ayrıca konforsuz bulmuştum. Ama ülkemizin bozuk yollarında lassa ile birlikte tercih edilecek marka. Özellikle Michelin ve continental kullanan arkadaşların memnun olup olmadığını merak ediyorum. Olumlu/olumsuz olarak belirtirseniz sevinirim. 👌
Peki sizler yumuşak lastik mi yoksa sert lastik mi tercih ediyorsunuz? Memnun olduğunuz markayı da eklerseniz sevinirim.
Michelin
Continental
Lassa & Bridgestone
Hankook
Petlas
Firelli
Goodyear
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aracınızda hangi marka (yumuşak/sert) lastiği tercih etmektesiniz?
Her markayı tek tek deneme fırsatım olmadı fakat Michelin ve continental bu konuda en başarılı ve nam salmış markalar diye biliyorum. Bizim 2 araçtan birinde Lassa diğerinde Michelin var ikisi de gayet iyi uzun zamandır üstünde Lassa da dayanıklı yani onu da tecrübe edinmiş olduk.
benim aracım da petlas var ayda 2ila 3bin yol yapıyorum tırmanıyorum iniyorum bozuk yollara çok giriyorum köy yolu vs erimesi açısından düşünürsem memnunum iş için kullandığım içi konfor düşünmüyorum bile ama yol tutuşu performans dersen asfalt zemin için Continental var diğer aracımda mükemmel
Eski arabalarımızda hep Pirelli kullandık. Şu anki arabamızda Goodyear takılı. Evlendikten sonra alacağım arabada Michelin, Continental, Petlas veya Lassa'dan birini kullanmayı düşünüyorum. Arkadaşım, arabasında Michelin'den vazgeçmez. Defalarca kullandım, çok rahat.
Benim pisiklette Continental marka yumuşak hamurlu lastik vardı çok memnundum ama pahalı diye daha ucuz sert hamurlu bir şey almıştım. İki bisiklet lastiğine de 500-600tl verilmez yani dkzkzk
Fiyat performans istersen Petlas gayet yeterli. Fakat Michelin hem içeri ses almıyor, hem daha dengeli, hem de ıslak zemindeki performansı çok daha iyi