Michelin Bridgestone Continental Goodyear Dunlop Pirelli. Bu marka çok iyi markalar fakat biraz tuzlu ama yumuşak lastik olduğu için geç eskiyor ve kazançlı siz çıkıyorsunuz.
Aslında babamlar ne taktırırsa onu kullanıyorum pek seçim hakkım olduğu söylenemez 😂 ama Michelin ve Continental en iyisi diye biliyorum yani en iyi araba markaları (AUDİ, BMW, Volkswagen...) bu markalarım lastiklerini kullanıyor diye biliyorum.
En iyiside tabi 4 mevsim lastikler ya çünkü yaz-kış değiştirme sıkıntısı olmuyor.
Michelin, continental, honkok, dunlop bunlar yumuşak olduğundan çok iyi ve geç eskiyor. Yola çok iyi tutunuyor. Kenarlarını kaldırımlara vurmazsan yıllarca binersin. Ben yaz işin honkok kış için dunlop aldım. 1 yıldır kullanıyorum hala sıfır gibi hiç eskimedi
Türkiye şartlarında kullanılabilecek en iyi lastik Pirelli çünkü hamuru diğer lastiklere göre serttir. Hatta otobüs ve tır sahipleri genelde pirelli kullanırlar, ülkemizin yolları bazen patates tarlası gibi ne çıkacağı belli olmaz.
Aslında Michelin çok severim. Çok sağlamdır, kolay kolay patlamaz. Aracımda Good Year var. Kalite seviyesi olarak Petlas'tan sonraki lastik olarak tahmin ediyorum.
bunun gıbı gider kalemlerınde ıthal veya yerli arasında kalıte farkı yok hatta cok yerlı malı yabancılardan ıyı.. yerli olsun bizim olsun..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Petlas fiyat performansta ustune yok. Michelin ve continental iyidir Pirelli goodyear bridgestone un en ust pahali serileri cok iyidir ama normal lastikleri 5 para etmez. Lassa çöp