Elbette çünkü trafik kurallarına uyuyorum. Işıklarda bile 1 araç mesafesi boşluk bırakıyorum arkadan bolca korna öttürülse bağırılsa bile sabit kalıyorum öyle. Ambulans, itfaiye, polis gibi kurumlar dışında bence hiç bir kimsenin trafikte önceliği ve acelesi yoktur. Bunlar hayat kurtarır toplum güvenliği için gereklidir. Öncelikleri mutlaka olmalı. Bunlar dışında hiç bir vatandaşın acelesi trafikte kural ihlali hakkı olmamalı. İşe geç kalıyorsa vaktinde çıksaymış. Hızlı giderek başka insanların hayatını veya malına zarar verme hakkı yok.
Güvende değil. Çünkü sevmiyorum 4 tekeri. Kacabilecek yeriniz yok. Motorda daha güvende olduğumu düşünüyorum. Hiç değilse sürüş esnasında biriyle telefonda konusamiyorsunuz , bununla beraber çıkacak tartışmalarda trafiği birbirine katma durumunuz yok. Hal böyle olunca başka sürücüleri sizin yüzunuzden kurdeşen dokmesine sebep değilsiniz.
Motor sürücülerinin , araç sürücülerine göre daha sabırlı olduğu gerçeğini her zaman canlı yayında izliyorum.
Dümdüz hiç bir sürücünün olmadığı boş 90 km yolda takla atan araba gördüm ama motor goremedim.
Son yıllarda araç satışlarından çok motor satışları artmış bu da beni çok memnun ediyor. Sabrın ne olduğunu insanoğlu öğrenmek istiyor.
İnşallah böyle devam eder.
Tabi ben sevmiyorum diye de sizinde aynı düşünmenizi istemem.
Aklinza gönlünüze nasıl uygun geliyorsa öyle yapın.
Evet tabi ki de düşmana güven dosta korku veririm ben :D sdfgsd şaka bir yana evet güvende olurlardı sanırım. çünkü ben aşırı hız yapmayı seven birisi değilim zaten. ya da böyle drift falan yapmam kurallara uyarım her zaman. ve yol boş bile olsa sakin kullanırım ya da araç kullanırken bir şey yiyip içmem şarkı dinlemem veya telefon ile uğraşmam.
Sakin kullanımda güvende; ama 130'u aştığım zaman güvenlikleri tehlikede hissediyorum. Tek başıma kullanırsam daha tehlikeliyim! Aşksızlık krizinden roket gibiyim.
Küçük yaşta başladı, bizde heves.. 12, yaşında araba sürmeye başladım. Öyle motor süreyim işte alayım yok.. 2 tekerli araç ilgimi hiç çekmedi. Ambulans şoförünün geçemediği dar yerden ben geçiyorum.. (kendime de güveniyorum karşıdaki insanlara güvenmiyorum.)( Şeriti aşmayın.) Neyse.. Aile varsa normal 80-90 arası sürerim zaten çoğu korkuyor, benim araba sürüşümden.:D Bazen sinirlenince 220-240 gördüm.. Allah hata bela kaza vermesin.
Arabasına bindiklerim güvende değil 😬çünkü benim bindiğim arabalar bozuluyor yolda kalıyoruz 🤦♀️
Geçen sene eşimin kardeşi memlekete götürürken yolda kaldık. Erkek kardeşim almaya geldi arabadan indiğinden "senin bunu arabana alman hata. Bunun bindiği arabalar hep bozuk" diyo 😬😬
Araba kullanmayı bilmiyorum ama bilseydim de güvende olmazlardı çünkü acayip elim ayağıma dolaşırdı. Kisacasi öğrendikten sonra benimle yolculuğa çıkacak kişilere Allah yardım etsin 🥴😄
Hız limiti aşılmadığı sürece güvende olduklarını düşünüyorum Araba kullanırken müthiş dikkate sahip olması gerekiyor hem sürücünün hem de yanındaki insanların güvenliği için böyle olması şart