Aracınızdaki güvenlik unsurlarının en sevdiğiniz tarafı ne?

Çok güzel özet geçmişsin tebrik ederim. 👍 Eniştemde de Dacia Duster var. Renault'un DCİ motorunu kullanıyor bilirsin. Yakıt tasarrufu dışında hoşuma giden tarafını görmedim bu aracın. Yalnız eniştem çok sever aracını. 😄
Teşekkür ederim 😊türk insanının arabadan pek anladığını sanmıyorum.. nadiren anlayanlarada sen bilmiyorsun diyorlar.. adam kalkmış fluance mondeodan iyi diyor. nesi iyi diyorum makul yakıyor bide parçası bakkalda bile var diyor.. mondeonun sağlamlığını yola gidişini konforunu güvenliğini göz ardı edip tenekeye yatırım yapıyor.. biz ilk w126 300 sel aldığımızda adam diyor neden aldın bunu yapan usta çıkmaz parçası pahallidir yakıtı çoktur demişti kendiside symbol almıştı 2008 model..(bu arada bunu yapan öz dayım😅) ikimizde neredeyse 1 seneye yakın bindik kendisi 2-3 kez sanayiden çıkamaz hale gelmiştir, çünkü arabada sesi kesemiyodu düzen tutturamiyordu bi tarafını yaptirsa diğer tarafının gitmesi 2 haftayı geçmiyordu. biz ise yeminle bir kere ustaya gitmedik şükür.. onun tek avantajı o 23-25 kuruş yakıyordu bizimki 35-40 kuruş. ama biri 1.4 bizimki 3 bin motor.. bi gün bizimkine binince çok hoşuna gitti yola gidişi yolda süzülmesi felan esas essek benmişim renoya para verdim dedi.. ama can çıkıyor huy çıkmıyor biz v140 a geçtik s320 motordu oda 2-3 ay sonra araba alicam dedi bu sefer symbolu sattı gitti Megan 2 aldı 😅😅
Eeee söz dinlemek gerekiyor. Büyük lafı dinle diye boşa söylenmemiş. 😂 Renault, Pejo ve Fiat markalarından oldum olası haz etmedim. Aşırı plastik parça kullanmaktalar. Bu işe Fransız kalmak daha iyi galiba. 😃 Alman, Japon aracı alamıyorsa insan Kore ya da ABD aracı almalı. 👌 Hikaye güzelmiş. 😂
ESP opsiyonu bambaşka bir şey zaten. ABS'nin yanında tamamlayıcı unsur gözümde. 👌
Kesinlikle ama yok, bunca yıl eksikliğini hissetmedik zaten gemi gibi araba, yola oturuyor kaldırana aşk olsun. 😂
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Bu arada kış aylarında ve özellikle yağışı havalarda kış lastiği çok önemli. Kış lastiği olmazsa hiç bir güvenlik önlemi kurtaramayabilir sizi.
Volvo sahibi olanlar yolculukta psikolojik olarak kendilerini çok rahat hissediyordur diye düşünüyorum.
Sonuçta güvenlik den çok dikkat. Kurallara uyma ve kaliteli markalar güven verir.. sadece yeni nesil arabalar ne kadar güvenlik donanımları olsada malzemeden çaldıkları için kazada ölenler çok. Benim bildiğim araba fabrikasyon 1350 kilo.. yeni çıkan araba 900kilo çoğu parça plastik.. 1950 model gördüğüm bir jaguar arabanin binek modelinin 4.5ton olduğunu gördüm.. yani ne varsa eskilerde var sağlamlık
Kesinlikle buna katılıyorum. Kilo arttıkça aracın güvenirliliği artmakta. Yeni nesil araçlarda plastik parça olayı zaten baştan ofsayt. Güvenlik opsiyonlarını artırıyorlar yalnız bir taraftan da malzemeden çok çalınıyor. Eskiden üretilen çoğu ürün dişliydi. Buna telefon, müzik çalarlar bile örnek verilebilir. 👌
Audi üst seviyelerde bir araçtır. Gönül rahatlığı ile alınır. Çamur olsan ama Alman olsun diyenlerdenim. 🙂
İki taklam var, yol kenarına uçma var, bir de tarladayken bir tepeye sapladım arabayı. Ağır olanlar bunlar.
Bu kazalardan çıkman verilmiş sadakan varmış diyorum. Ben henüz kazaya karışmadım. Allah daha beterinden korusun. 🙏 Geçenlerde iki tur birbirine girmişti. D-100 karayolu kilitlenmişti. Kazanın yanından geçerken bile insanın tüyleri ürperiyor.
En İyi Erkek Görüşleri