Şuanda Motorsikletim var. 400bin liraya kadar param olsaydı yine tercihim motorsikletten yana olurdu. Ancak elimdeki meblağ 400-800K civarı olsaydı bir motosiklet bir tane de araba alırdım. Çünkü araba beni rahat hissettirirdi. Eğer ki 800K - 2M param olsaydı gerekirse 90 model de olsa bir Lambo veya Ferrari alırdım. Eşya alırken materyalist bir davranıştan ötesinde bir karar vermek isterim. Aldığım şeyin benim için manevi bir değeri olmalı. Motosikletlerin bende manevi bir değeri var. Ancak bir vosvos veya BMW aldığımda bir motosiklet kadar manevi değeri olmayacak. Dayımın 640d si var. Birkaç defa sürdüm ve hiçbir şey hissettirmedi. Bir defasında 90lardan kalan Java sürdüm ve iyi hissettirdi. Maneviyatı benim için daha önemli.
Ben arabacıyım bunu her zaman söylerim araba bana çok daha konforlu ve güvenli gelir yağmurda çamurda zor olur yazın bile kask takman gerekir motor zor iş ya tutku lazım motor için bende o tutku araba için var.🖤
Ben motosiklet sevmiyorum pek. O yüzden ben tercih etmezdim şahsen tarzım değil pek. Birde motosiklet bence erkek işi ya. Kadınlara motor sürmek bence hiç yakışmıyor kendi şahsi düşüncem. O yüzden ben araba kullanmayı tercih ederdim. Araba bence kadınlara daha çok yakışıyor.