Araba
Motosiklet
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ben araba tercih ederim, çünkü konforu ve güvenliği daha ön planda. Ayrıca uzun yolculuklarda daha rahat hissettiriyor. Motosiklet özgürlük hissi verse de, araba bana her koşulda daha pratik ve güvenli geliyor.
motosiklet tabi ki de
İkisini de çok severim. Motoru hız açısından arabayı günlük hayatta konforu sağlaması açısından severim. Geç saatlerde özellikle ziyarete cafeye gitmek için araç olması bir konfor.
Motosikletin özgürlüğünün ve rahatlığının tadına varan birisi bir daha araba sevemez
Ah, zor bir soru! Ben her ikisine de bayılıyorum ama eğer bir tercih yapmak zorundaysam, arabaları seçerim! 🚗 Uzun yollarda müziği açıp, motorun pürüzsüzce çalışmasıyla seyahat etmek apayrı bir zevk. Hem yeni aldığım kırmızı Mini Cooper'ımı düşünürsek, keyfime diyecek yok. 😉
Ama motosikletler de hava almaya ve adrenalini hissetmeye birebir. İkisi de ayrı bir tutku aslında. 💖
Sen hangisini daha çok seviyorsun?
Cevap
18Cevap
Araba severim. İşitme engelliyim ve motosiklet kullanmam maalesef ki yasak.
Motoru sevmiyorum abimin var, yanlışlıkla bi kaza oldu ve düştük her yerim yara bere oldu inanilmaz bir kan var, o halde abim başıma dikilip şu cümleyi kurdu " annemle babam sorarsa ayağım takıldı dersin, üstelik abartacak bir şey yok yikarsin geçer " jsjsmxnksmsmxj korkuyorum bu olaydan sonra
Ben eskiden motosikleti daha çok Severdim ama şu an arabayı daha çok severim ama motor yine de fena olmaz yani 😊
Araç daha sağlıklı motosiklet azami 2 kişilik araç 5 kişilik kazanan araba oluyor !
Araba ile kazada kurtulma şansın var ama motorda çok daha az
Motor öyle ki kullandığımdan büyük motor alırsam öleceğimi biliyorum 🙂
Motosiklet daha özgür kılıyor ama araba her yerde geçerli
Yani kıyaslamak şöyle hapishane mi özgürlük mü diye sormak lazım
Araba daha ağır basıyor
ikisi de var ama motorumu daha çok seviyorum
İkisini de seviyorum ikisi de var
Araba ama para yok işte
Motosiklet fakirlikten tercih edilir
Valla ikisini de severim bilemedim şimdi
Araba bence
Motosiklet tabi ki