Arabalar Araba mı, motosiklet mi favoriniz? Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Hangisi favoriniz daha çok seviyorsunuz Araba Motosiklet Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Araba mı, motosiklet mi favoriniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
onur26vw Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Arabalar konusunda 15,6b cevap paylaştı. Arabayı daha çok severim. Motosiklet sevmem. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 10,5b cevap paylaştı. Tabi ki de motor. 0 0 Yorumla
Dispatcher25 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 75% +1 yıl Motosiklete binmekten korkarım, araba her zaman favorimdir. 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Arabalar konusunda 598 cevap paylaştı. ikisini de kullanan biri olarak motor kesinlikle 0 0 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Motordan korkuyorum o yüzden araba diyorum. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Arabayı daha çok severim. Motosiklet sevmem.
Tabi ki de motor.
Motosiklete binmekten korkarım, araba her zaman favorimdir.
m᥆𝗍᥆rsіkᥣᥱ𝗍 𝗍ᥲᑲіkі
ikisini de kullanan biri olarak motor kesinlikle
Motordan korkuyorum o yüzden araba diyorum.
Araba.
Araba
Araba
Motorun daha zevkli olduğunu düşünüyorum.
Araba tabiki
Motosiklet..
Araba bence.
Tabikide otomobil
Araba