Otomatik vites kullanan erkeklerin feminen olması bir sorunsal mıdır? Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Otomatik vites tercih eden konfora rahatlığa daha çok önem veriyordur beceriksizlik değildir yani otomatik sürmek manuel vites zor değil istedikten sonra her insan sürebilir yeter ki güven olsun heyecan yapmasın fazla ama manuel vites de şöyle durum var Şehir İçi yoğun trafikte gerçekten yorucu oluyor debriyaj pedalına bas bırak her defasında uzun yol da otomatik gibi zaten tek vitese tak araç 5 vites ise 5 tak 6 ileri ise 6 tak ilerle sabit uzun çevre yolun da burada manuel rahat ama dediğim gibi şehir içi yorucu burada otomatik vites en güzel seçenek Oluyor debriyaj pedalı yok çünkü otomatik de
Nasıl yani otomatik kullanan erkekler "Kadınsı" mı? Feminen kelimesinin anlamı bu kadınsı demek eğer öyle bir durum varsa bence mevzu otomatik vites değil manuel kullanıcı da kadınsı veya erkeksi bir kadın da olabilir. Rekabeti falan bilmem de dümdüz saf erkek olarak iyice azalmaya başladık ölsem de şu cinsiyetsiz robotik ortamı görmesem.
Otomatik araçların rahatlığından sonra manuel eziyet geliyor. Zerre feminen bir yanım da yok.
Görüş
20Görüş
çok saçma bir önerme. günümüzde manuel araçlar bir hindistana bir de Türkiye pazarına çıkıyor zaten.. otomatik vites trafikte yorulmamak ve yokuşlarda sorun yaşamamak içindir. feminenlik veya erkeklik göstergesi değildir. bu konudan böyle çıkarımlar yapan birinin zeka kapasitesinden şüpheye düşerim.
Bu kafada olan birisi varsa onu toplumda kaale alıp söz hakkı bile vermemek lazım.
Kişilerin tercihi farklıdır kimisi manuel sever kimisi otomatik vites.
Peki triptronic vites kullananlar ne oluyorlar?
Yok hem otomatik hem Manuel bu mantığa göre tramwssi olması lazım.
Otomatik vites konfor isteyenler için ama manuel vites ise emekçi olanların tercihidir kademe kademe emek vere vere ilerleyen bir fikirde olanların tercihidir bence 😁
Bende var tıngır mıngır bunca yıldır yol gideriz emektarla 😁
manuel kullanıyorum bu piyasada zaten otomatik de alınmaz bence. feminenlikle alakası yok
Yani bunun manuel ya da otomatik vitesle ilgili olduğunu sanmıyorum. Eşitliği savunan biri olarak iki tarafi da desteklerim Sayın @bigemm Hanım. :)
Otomatik vites en iyisi yoğun trafikte rahatlık. Eşle alakası olmaksızın otomatik vites diyorum. Evli olsam eşimin rahat etmesi için de otomatik alırım zaten
Otomatik araba kullanan erkek
Otomatik vites rahatliktir aksini iddia eden 🏀 tur
Farketmez bilardo topu da olabilir 😄
Manuel araba adami kullanan kadin gibidir bana gore :) cok nazli otomatik iki asik gibi bir birilerinin isteklerini bilen cevap veren :)
:) eee tecrübe konusuyor olsun okadar :)
Feminen ile alakası olduğunu düşünmüyorum zaten Feminen olmakta kötü bir şey değildir.
Otomatik benim tercihim konfor bakımından daha iyi.
Günümüz de artık çoğunlukla hep otomatik araç kullanılmakta on seneye kalmaz manuel vites kalkar bence üretimden dolayısıyla konu ile alakası yok
Ne alakası var öyle düşünen uzun yol trafikte kullansında sürekli bir göreyim onu otomatik rahatlık tamamen.
Otomatik vites kullananları yermeseniz mi artık☹️
manuel sewerim
merakın warsa de yazarım
arabalara ilgin nasıl
ee
merhaba nbr
bu ne saçma sapan bir görüş dkkdkdkdkd
Ne alaka qmiqna godudgum ya
Öyle olduğunu düşünüyorsan yanılıyorsun
Feminen ne demek?
Hee anladım
Zengin adamlar hep kadın gibi zaten