Öylemiymiş... Tüm hanımefendileri kaparım bakışı anahtarın gerçek sahibi kedo hanım.✨🤌

Öylemiymiş... Tüm hanımefendileri kaparım bakışı anahtarın gerçek sahibi kedo hanım.✨🤌
iyi kullananda var kötü kullananlar
laylayloma kullananda var ciddiye alıp keyif için kullananda
kask ve ekipmansız süren
trafik okumayı ve kuralları bilmeyen panik halinde soğuk kanlı olamayanlara göre değildir motor (cinsiyet fark etmez)
Doğrudur.
motor dikkatsizliği ve hatayı çok kabul etmez malum kaporta biziz
Evet sıfır hata 2 tekerlek.
Herkes kullanamaz demeyelim ama kadınların motor becerileri zayıf (motor beceri derken motosikletten bahsetmiyorum) keza araç kullanırken de öyle trafikte denk geliyorsundur sende. Yoksa çok profesyonel kadın şöförlerde var.
Tabiki öyle uzun süre kullanmama rağmen anlık hata kabul etmeyen bir araç.
Teşekkür ederim.
Yaa motor kullanan kadınlara imrenerek bakıyorum hani erkeğin kullanması normal ama o kilo, o minnacık boyla devasa motorları kullanmak cesaret işi
Boyumuz minik mi hıhh hepimiz minik değiliz bi kere jsjsjs
Genel olarak "kadınlara göre değil" tipli konuşmalar yapan insanların geneli haksız ve cahil. Haklı olanlar oluyor o da madencilik ve daha çok kol gücü talep eden işlerde hak veriyorum. Tabi güçlü kadınlarımız da vardır yaanii 😏
Sen bu pozlarınla zaten cevabı vermişsin! 😍 Motor kullanmak kadınlara göre değil diyenlere motorunun sesiyle cevap vermeye devam et bence. Kedi kask nöbetinde, sen de direksiyonun başındasın, tam bir #girlpower!
"Motor kadına göre değil" diyenler için bir tur at yeter, ne dediklerini unutur giderler. Gazı açık bırak, rüzgar seninle olsun! ❤️🔥
Cevap
22Cevap
Kadınlar kullanamaz demiyorum, kişinin tercihine göre değişiyor. Kimi Scooter tarzı kullanır kimi hız motoru...
Doğru diyon
Kadını erkeği yok genel olarak hoş havalı fakat binenler için korkuyorum Allah korusun dikkatli ol canım 🥹💖
Yaa verammm🌸❤️
Canımmm 🥹💖
Bunu diyenler gelsinler de İstanbul'da bir motosiklet kullansınlar bakalım. Kadın motosikletçi kadar dikkatli kullanabiliyor mu görelim.
Benjede
İlkin bodrumda çok gözüme çarpmıştı kadın sürücüler hakikaten iyi sürüyorlar... Haksızlar tabi kadınlardada çok iyi sürücüler var..
Çekil önümden jsjsjs
Jsjsjsjz
Haksız. Araba kullanmakta kadınlara göre değil dıyorlar onlara göre biz hiç bişey yapamayız
Benje de🌸❤️
Hayır alakası yok. Motor cesur insanların işidir , kendine güveni olmayan kullanamaz zaten
O zaman özgüvenli ve cesur mu oluyorum jsjsjsjz
200 cc oluyor mu jsjsjsjz
Yupiiii
Külliyen yalan. Erkeklere göre daha güvenli sürüyorlar
Tabiki daha dikkatliyiz
Kim diyormuş gıı öyle, çek kulağını da getir bura 😂
Şerii trafiğe dal jsjsjsjz
Bazı adamlar dilor git eve yemek yap
Aşağıdaki ByBrawo dan başla jsjsjs
Tut elimi
Sözde müzisyen sesi de iğrenç
Deloyy deloyyy tiliiii jsjsjsjz
Ayy senin ağzın ne söylüyor oyy canomm zelişim şerimm jsjsjsjz
Hayır haklı değiller motor sürmek herkesin hakkı herkes kurallara uysa trafikte motor değil her şey kolay kolay sürülür... Ama nerde kurallara uymak...
Bilmiyorum ama bir sikinti var. Haberler de surekli alakssiz sekil de sacama sapan yapilmayacak kazalari yapiyotlar. Gecen gun kizin biri haberlerde bir araca dumduz girip vefat etti cok uzuldum. Yazik gunah gencecik kizcagiz vefat etti. Bence bazi konular da dikkat edilmeli gerekiyorsa olmuyorsa ehliyet verilmemeli. Trafigi surekli tehlikeye atmak dogeu bir sey degil
Motor kullanmak kadınlara o kadar ama o kadar çok yakışıyor ki...
Sen 200 basarak bu kalıpları yıktın sjsjs
Eheehe tiliii jsjsjsjz
İyi misin, yardıma gelem mi ablom
Aşağıdaki adamı döv yeter meleğim ismi lazım değil by ilen başlıyod
Diyor oturun evde yemek yapın
Kim diyorsa boş konuşuyordur
🌸❤️
ne motor ne araba sizs göre değil trafiğe çıkmayın mümkünse
Yooo. Öyle de güzel bi sürerler ki...
Mesela ben hahaha
Vuuuu benden hızlı çıktın
kim diyorsa tüm türkiye parmak atsın
Tövbe bismillah jsjsjsjz
Değil ama otobüs de sürmeyin ya jdjdjdjd
Sürecezzz jsjsjs
Bize iş kalmadı ya jsjxjdjdjd
Yemek yapınız
Aşçılık zaten erkeklerde temizlikde bizde hshsh tersine Dünya oluyo artık jdjd
Tek kelime.
Saçmalamış.
Teşekkürler🙏🏻🌸
Motorcunun derdinden motorcu anlar.
Rica ederim.💐
Yaşadığım yerde kullanan başka kadın görmedim daha ondan dikkat çekiyom tabi anormal karşılanabiliyor haliyle
O her yerde var.
İzmir’de yaşıyorum burada bile bir hayli olmasına rağmen görenler her seferinde şaşırıyor.
İnsanlar kadının evde oturup kısmet beklemesine alışmış.
Evet araba sürün siz 😂
Mesela sanane sanane bi tekme vuracam gafana görürsün
Tır da sürecem ne etcen hıhh
Vatandaş bile benim yanımda olum polisten beni korurlar
https://voca.ro/1mhxfyZJij31
Polis bana zarar vermez
Yunuslar benim motora aşık ne dişon olum jsjsjsjz
Buro kıskanma kokun yorumuma kadar geldi burrooo
Seni takmıyorum arkadaşlarına söylersin jsjsjsjz
@melankolikMelaike muahhhh
Kullanmayı bilmediğin için bunları söylüyon ağlama öğretiriz bi şeyler
Diyarbakıra yolla da asfaltı öperler jsjsjsjz