Trafiğin akmadığı her yerde kadın şoförler var. Mesela geçen gün baktım ki 20 tane araç uyuz uyuz gidiyor. Karşıdan araba gelmediği bir anda boşluk bulup diğer tüm arabaları hızlıca sollayarak en öne geçtim. Bir de ne göreyim. Bu karışıklığa sebep olan en öndeki şoför bir kadın. Neden hep kadınlar trafiğe zarar veriyor?
Kullanmalı
Kullanmamalı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Aynısını erkek şöförler de yapmasaydı kullanmasınlar derdim ama maalesef erkekler de yapıyor bunu.
Hatta bunu yapmayan kadınların yanında bir de sol şeridi kapatan hatta gayet güzel makas atan kadınlar da var hayran olunası jsjsk
Bunun cinsiyeti yok o yüzden tamamen karakter ve sürüş bilgisi, yeteneği.
O dediğini erkekler de yapıyor. Bir bakıyorsun önündeki arabayla arasına nerdeyse tır girecek ama inatla önündeki araca yaklaşmayıp trafiği kitliyor. Süremiyorsan sağ şeride geçersin ama geçmiyorlar da
Hayır bu öyle değil, kadının önü kilometrelerce bomboştu. Ona rağmen 30'la gidiyor herkesin 60'la gittiği yerde
Dediğini anladım. Sinir bozucu bir durum olduğunu da kabul ediyorum. Bende trafiğin tıkanmasına başka bir örnek verdim
Bu işin kadını erkeği yok gayet iyi arabada kullanıyorlar kullanıyorum önemli olan kurallara uymak kurallara uyana da saygı duymak
Araba kullanmak ve araba kullanmak arasınds fark var yalnız. Kurallara ben de uyuyorum ama hayatımın hiçbir döneminde trafik sıkışıklığına sebep olmadım. Kadınlar trafiğe uygun, akıcı şekilde araç süremiyor (istisnalar var)
Bahsettiğiniz istisnalar erkek cinsiyetine de var bana denk geliyor ama kadın olarak göze batıyor al işte bak kadın şoför deniyor erkek olunca bide eerkek olacaksin şu araba sürüşe bak deniyor yani algı farklı kadın olunca beklenen bu normal ama erkek olunca aa yakismadi
Kırmızı ışık ynei yanıyor durunca ee niye dursun daha ben. bile gececektim diyor arkadaki araba mesela yeni yanan ışıkta durulur mu deniyor eve durulmayacak olsa yanmaz , bazı ististna erkekler de en sağdan hızla geçiyor şerit bile olmayan yerden bunlar da ayakata alkislaniyir vay be helal olsun oo süper diye bu da normal değil. benve ayrımcılığa gerek yok her iki cinsiyette de iyi kullanan var kötü kullanan var bu kişisel bişey bence
Bu arada verdiğiniz örnekte kadın en önde yavaş gidiyor demişsiniz arkasındaki arabalar sollayabilir neden hepsi bekliyor o zaman? Belliki çift yönlü bir yol ama siz bir kaç araba sollayacak kadar boşluk yakaladiysaniz hepsi birer birer sollayarak ilerlese sorun cikmayabilirdi onlar da mi kadın şoför du?
Karşıdan sürekli araba geliyor diğer şeritten. Arkasındakiler sollayamıyor. Ben ters şeride girmek zorunda kaldım çünkü ceza yemeyi bile göze alabileceğim aciliyette bir hastane işim vardı.
Kullansınlar tabi sonuçta birilerime bağlı yaşamak zorunda değiller
Şaka mısın? Erkeklerin çoğu magandayken bütün kurallara uyarak trafiğe çıkan hemcinsimden ne istiyorsun?
Kullansınlar cano problem yok.
Kullanmalı
Kullanmalı