brend petrol düşüyor ama yakıt fiyatlarında oynama yok :)

brend petrol düşüyor ama yakıt fiyatlarında oynama yok :)

Yakıt fiyatları yüzünden arabasıyla işe gitmekten vazgeçip toplu taşımayla giden ve km çoğalmasın da daha değerli fiyata satayım diyen bir sürü insan var maalesef. Eskiden dizel az yakar denirdi o konu orada kapanırdı şimdi bambaşka konular çıktı az yakan araç kalmadı üzerine de araçlar yenilendi hibrit sistem çıktı böyle araç kullananlar 3 litre civarlarında yaktığı için çalıştırıp keyfi gezilere devam ediyorlar ama mağduru çok bu yakıt fiyatlarının umarım bir düzenleme gelir.
Hafta sonları zorunlu olmadıkça kullanmıyorum. Cumartesileri sürekli garajda yatar, pazar günü en kısa 8 km uzaklıktaki oto pazarına, en uzak 50 km uzaktaki köye gider. Hafta içi günlük 15 km işe gidip gelirim.
Cevap
25Cevap
Aracım yok maalesef
Valla ben evin altında yatıyor iddaa dan röveşata çakarsam ufak kaçamaklar yapacağız arkadaşı gezdireyim deyip İskender kilitlicem eee hayat müşterek
Dün 300 TL ye aldım bugün yine almam lazım , Allah hepsinin belasını versin
Elektrikli aldim 200 liralik sarjla 500 km gidiyor.
Çok gerekli olmadıkça arabayı kullanmıyorum.
Lazım olduğu zaman kullanıyorum onun dışında bisikletim var o benim için ideal hatta harika oluyor
Dünyayı yönetenler öyle istiyorlar
Sadece Türkiye değil Avrupa'da bunun için protesto yapıyorlar
Önce de dediğim gibi kimse bi kaç ay kontak cevirmese ne olacak görelim
Petrole bakma. Petrolden bir de alınması var. Ama Türkiyedeki yükselişin bir sebebi dolar kurunun yüksek olması. İkincisi de hükumetin belediyeleri iflas ettirmek istemesi
Şimdilik biraz daha idare ediyorum ama böyle devam ederse satarım arabası batsın her yeri masraf
Fulleyip fulleyip yakıt bitene kadar bütün İstanbul u geziyorum. Yakıt bitince de fulleyip bir daha ki geziye kadar arabayı garaja çekiyorum.
Olmaz tabi üretim yok her şey satılmış döviz kuru tavan enflasyon yüzde 180
Yav arabamız olsunda gerekirse yiterek götürürüz
Babam 1 ay oldu hala sürmüyor
Aylık iki depo harcıyorum
gümüşlükde balık keyfi:)
Mecbur çalıştırıyoruz
Arabamı sattım
Arabam yok ki çalıştırm
Herkes benzer durumda maalesef
Lpg sayesinde azda olsa rahatım
Kanada Amerika vatandaşları bile şikayetçi
Artık daha az kullanıyorum.