Diğerleri yerinde mi duruyor sanki. Benzin ile LPG arasında %110 luk fark vardı. Şimdi %40 farka düşmüş. Bazen diyorum LPG sökeyim daha iyi. Arabanın performansı değişir. Birde şunu ekleyeyim. Artık devir elektriğe dönüyor çünkü bu geçen haberlere çıkan petrol krizi olayında insanlar benzin mazot için birbirine düşman kesiliyor. Geleceğimiz de bunları yaşamamak için de teknolojiye ayak uyduruluyor. Hiç düşündünüz mü TOGG neden sadece elektrikli araca yöneliyor ve her yerde buna yönelik fabrikalar kuruluyor :)
Aynen öyle. Kafamda deli sorular tüpü sökecem araca motor yaptıracam sacede benzinde kullancam tertemiz. Sanırım aradaki fark azalacak bir şeyler duydum kulaktan fark daha da azalacak diye.
Araçdan anlayanlar için motorin her zaman benzinden masraflıdır bakımı olsun tamiri olsun motor ömrü olsun her ne kadar dizel araç kullansam da benzinli araç daha iyidir
Önceden diesel araç çok ekonomikti. Km başına tüketilen yakıt hacmi ve yakıtın litre fiyatı bunu mümkün kılıyordu. Şu anki fiyatlara bakarak, diesel motorun avantajlı bir durumu kalmadı. LPG li araçlar da aynı durumda.
Yani benzin, motorin, LPG farketmiyor şimdilik elektrikli olanlar biraz daha hesaplı onlarda yayginlassin onunda içinden geçerler merak etmiyorum güveniyorum o konuda bizimkilere 😉
Neyse benim arabam yok olsa da ben hep 20 TL lik alıyorum 😂😂😂😂 dünyanın en ucuz benzini bizde 1 euro ile 1.5litre alıyorlar adamlar niye çünkü bizde her şey ucuz 😂😂😂🤪