Pisman değilim dizelden şaşmam... Ülkeyi bu hale getirenler koltuklarında oturmaya devam ettiği sürece halk bu gidişata ses çıkarmadığı sürece bu böyle devam eder. Sonra çıkarlar halk ile 3 top geçerler ekonomimiz ucuyaahhh diye
Bizim burada yakıt fiyatları tekrar 2 euro’nun altına düştü, olması gerektiği gibi. Lakin bakıyorum Türkiye’de ise tam tersi oluyor. Şaşırmamak lazım gerçi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Aracım yok ama zamlar artık şaşırtmıyor
Pisman değilim dizelden şaşmam... Ülkeyi bu hale getirenler koltuklarında oturmaya devam ettiği sürece halk bu gidişata ses çıkarmadığı sürece bu böyle devam eder. Sonra çıkarlar halk ile 3 top geçerler ekonomimiz ucuyaahhh diye
Mazotu benzini ne olduğunun bir önemi yok ki. Mehter gibi bir geri iki ileri..
Ötv si kdv si vergisi sigortası muayenesi derken.. Tam bir yüreyen vergi makinesi..
Ben napayım? Araba kapının önünde duruyor motorla geziyorum. Arabamla günübirlik memleketime gidip geliyodum tek başıma şimdi kurtarmıyor
Bizim burada yakıt fiyatları tekrar 2 euro’nun altına düştü, olması gerektiği gibi. Lakin bakıyorum Türkiye’de ise tam tersi oluyor. Şaşırmamak lazım gerçi
Yakında hepsi çöp olacak elektrikli araçlar piyasayı sallayacak
Zam iptal edilmiş. İyi ki dizel araba kullanmıyorum. Benzin+LPG'li araba kullanmaya devam.
Görünen köy klavuz istemez.
Perşembenin gelişi çarşambadan bellidireler ya.
Bu da o hesap
Dizel araç her zaman pişmanlıktı zaten. Şimdi daha da büyük pişmanlık oldu.
Dizel alacaktım olmadı, benzinli aldık ama tüplü kullananlar sevinçli :)
Hayırlı olsun çinmi şavaşa girecek şimdi ondanmi yükseliyor
Araba artik zengin isi.. ben Altın dolar alıyorum... araba almak mantikli değil artik.
Dünyada bizden başka her hangi bir ülkede bu tip oynamalara asla müsaade, etmezler. Anında indiriyorlar iktidarlari..
Yav niye geliyor bi iniyor bı çıkıyor testis geçiyorlar iyice
Keşke lpg li araç alsaydım
Iyi geri alinmissa sıkıntı yok
ıptal etmısler öyle duydum?
Benzinde bişiler var mı :/
Zamanında da anlatmıştık
Her gün küfür ediyorum
Akaryakıt fiyatları yazboz tahtası oldu.
Pişman