Toyota nın C Segment Konumunda Yer Alan Türkiye de Ülkemizde de Çok Tutulan Kasa Ae 101 Yani 1993 den 1998 Yılına Kadar Devam Eden Bu kasayı Nasıl Buluyorsunuz Sevenleriniz Kimler Ve neden 😉😊⭐
Toyota Corolla AE 101 kasayı nasıl buluyorsunuz 😊?
Vakti zamanında emanetçisi olduğum ve kullanırken de oldukça keyif aldığım kasalardan biridir kendileri.. Ben sıfıra yakın almıştım, babam ise o kasadan sıfır almıştı zamanında..
şu an da yeni kasa auris var. Daha teknolojik olsa bile, o eski corolla tadı yeni nesilde yok. 1-2 sene önce sıfır corolla almak istedim (Ki arkadaş aldı ben bayide bulamadım bulsam alırdım) sıfır bile olsa ilginçtir ki ciddi kalite düşüklüğü var, eskiye nazaran. Bir defa sert plastiği ben sevmiyorum.. Tamam bu gününe kadar trim sesi duymadım hiç (Şimdiki aracım 40,000 km de) ama bu duymayacağım manasına gelmez, ilerleyen zamanda ses duyulması muhtemel..
Başka araba marka tecrübe ve düşüncelerimi belirterek konuyu dağıtmayım şimdi.. Corolla Türkiye de bilinecek arabalardan birisi bence..
Öncelikle Detaylı Görüşün İçin Çok Teşekkür Ederim 😊 Evet Toyota nın Bu Corolla AE 101 Kasa Kodlu Efsane Kasa Yani Gerçekten Çok Güzel di Bi Bunlari Bir de Bundan sonra ki Değil de bi sonraki çıkan E120 Kasaları Çok Seviyorum 2002-2007 Olan kasalar yani E120 Kasa Toyota Sonradan Kaliteyi Maalesef Düşürdü Sert Plastiğe Geçmeye başladı Bunu bi çok firma yapmaya Başladı Bu hiç ama hiç hoş değil Tamam Ne Kadar Sert Kaliteli Tok kullansa Bile Yumuşak Malzeme Gibi Olmuyor Kalite İstiyorsan Günümüz de D Segment Ve üzeri Oldu Maalesef C Kalite den düşüyor Eskiden Böyle Değildi Örnek Opel Astra G Kasa C Segmentte ama Çok kaliteli Şimdi Firmalar Teknoloji Üzerine Çalışıyor Kaliteden çok
10 yıl önce AE101 kasa Corolla alacaktık; ama o zamanlarda çok pahalıydı ve maddi durumumuz yetmiyordu. En fulü olan GLİ serisinden alacaktık. İçini dışını çok beğendim; ama o zamanlarda bizim eski araba (1986 model Renault 9 GTC) 5500 lira, Toyota 20 bin liraydı! Alamadık gitti. Reklamlardaki efsane sloganını asla unutmam. "O varsa sorun yok"
GLi Special En Dolu Donanımı Toyota Corolla AE 101 kasanın Resimde ki Sürücü Direksiyon Hava yastığı da GLİ Special donanım dan ABS de bulunuyor bu donanım da
En İyi Cevaplar