2 Birbirinden Kaliteli Konforlu Zamanın ve hala da çok tutulan Japon Tarafında Toyota Corolla AE 101 Fransız tarafında Renault Megane 1 bu 2 karizma Arasında Hangisini tercih edersiniz ve hangisini daha çok beğeniyorsunuz ⭐
Renault Megane 1 (1995 - 2003) Fransız
Toyota Corolla AE 101 (1993-1998) Japon
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Renault Megane 1 🆚 Toyota Corolla AE 101! Hangisi?
Kesinlikle Toyota diyorum bu kasa Corolla modelinin en zirvelerinden biridir alçaklığıyla direk yerde gidiyor hissi yaratır ve hala piyasada görülen arabalardan çünkü motoru, iç aksamı, konforu seviliyor ben de severim. Gelelim Renault Megane'a bu arabanın öncelikle motoru çok sıkıntılı hele 1.9 dizeli var gerçekten alıp da memnun kalanı görmedim elbette seveni vardır bu benim görüşüm ve kronik sorunları olan araba yalnız Toyota Corolla 1.6 motorlu almanı tavsiye ederim çünkü daha yüksekler 1.3 motorda çekme sorunu yaşayabilirsin.
Toyota Corolla AE101 derim. Efsane kasa sorunsuzluğuyla bilinir. Renault Megane tasarımıyla dikkat çekse de, 1,4 benzinli ile 1,9 dizeli sorunlu oluyor. Toyota Corolla'nın 1,3 motorlusu tutulmuyor, genelde 1,6 tutuluyor.
Renault süspansiyon olarak çok başarılı firma ⭐ Megane 2 de binmiştim aynı C Segment Astra G bakınca Astra sert bi araba yani şöyle ki Renault konfora opel yol tutuş güvenliğe öncelik veriyor