Toyota Corolla E120 Kasayı Hepimiz Biliyoruz Ülkemizde Türkiye de Sevilen C Segmenti Otomobillerden Ne Söyleyim Benimde Tasarımı duruşu Olarak En beğendiğim kasası bu Kasa Sonraki çıkan Corollalar bunun kadar kaliteli değil bence Size Sorum Şu En Çok Kullananlar asıl sorum size Toyota Corolla E120 Kasa Nasıl Alınır mı? Konfor güvenlik Nasıl genel anlamda Arıza durumu vs
bende 1.6 benzinli var gayet memnunum 2019 da aldım 2005 model arkadaşımda da var ikimizde çok memnunuz bu arabadan tavsiye ederim ben pek kullanmıyorum 3 yılda 7 bin km yol yaptım İzmir den tokat a gittim yol yorgunluğu yapmadı çok rahat bir şekilde gittim tek sorun var 150 km hızdan sonra rüzgar sesi yapıyor biraz araştırdım normal diyorlar 120 den sonra bütün arabalarda bu olay varmış onun haricinde her ne istiyorsan mevcut arabada yol tutuşu mükemmel viraj dengesi çok iyi aynı Segment bir araçla kıyaslanamayacak kadar üst bir araba
Ee Tabi Olacak Öyle 150 Km Hızlarda Çoğu Araç Yalıtımı aşırı üstün araç olmadığı sürece ses Alır Önemli olan 100 120 kadar Ses pek almaması Peki Konforu nasıl Arıza vs alınır mı Bizde Opel Vectra C Kasa var Vectra C den geçilir mi Corolla e120 ye
Aynı segment araçların içinde en iyisi Opelden daha iyidir görüş açıları çok iyi kullanım rahatligi var yakıt olarak opelle aynıdır Arıza olarak kironikleri hariç bir sorun yok sadece bakım yaptırmak yayın Kronik olarak alt takımdan ses gelmekte bir iki parça değişmekte 50 60 bin rahat gidiyor sonra tekrar değişmek istiyor Bakım harici hiç bir sorun yok triger li değil zincirli yolda asla bırakmaz
100 120 arası ses yok birde yaptığın hızı fark etirmemekte bir çok arabada 80 90 dan sonra hız yaptigini çok rahat hisedersin corollada yok iki ceza yedim 125 le hemde ekranları kontrol etmek lazım sürekli Yokuş aşağı boşa atayım olayı yok 80 den sonra hiç yapamıyorsun devir 3000 e sabitliyor Gaz yok bende benzinle 450 bin km kadar arızasız kullanım sağlıyor
Vectra C den Daha İyidir demek Olmaz da 😅 Vectra Konfor Yalıtım güvenlik de Corolla nin önüne geçiyor Bu Belli gözle Bakınca Ama Arıza Durumu Kullanım rahatlığı Corolla Önde Neden arıza durumunda Corolla iyidir dedim Çünkü Japon otomobilleri Almanlara göre elektronik sensörden kaçınıyor biraz geriden geliyorlar Tamam Boş Yapmıyorlar yine Dolu Güzel araçlar üretiyor Toyota Ama biraz daha dikkatli davranıyorlar Alman Firması Genellikle elektronik duruma fazla önem vermez daha çok teknoloji konfora yönelir Bizde Vectra C Var demiştim Evet Hemde 11 Yıldır Var Bizde 2009 dan beri 😊 Seviyorum Bebişi 😅 Çok masum duruyor İçine binince Sanki Yaşı küçük Araç Gibi hissettiriyor Tabi burada bakımda önemli ama Firmanin İşi de var Opel Gerçekten Harika kaliteli araçlar üretiyor Astra da Böyle kaliteli Peki Vectra C lere Bindin mi Eğer bindiysen Corolla e120 ile aralarında ne kadar fark Görüyorsun
2017 2016 astralara bindim Corsalara bindim 2000 bin öncesi vecralara bindim ama d segment arabaydı Evet konfor olarak iyi Ama corolla kalite elinde kalmıyor gaddar yapılmış teker patlamadiktan sonra yolda birakmiyor Gidiyor bakımi geciktir devam ediyor