Ben çok beğendim. Sanırım sonraki arabam olacak…

Siz nasıl buldunuz?
Ben çok beğendim. Sanırım sonraki arabam olacak…

Siz nasıl buldunuz?
Genel olarak Toyota marka araçları çok beğeniyorum. Genellikle mekanik sağlamlığı benim için birinci sırada. Toyota da mükemmel seviyede karşılıyor. C-HR modelinde ise dış görünüş çok alımlı. Daha keskin hatlarla yeni modelinde bir savaşçı ruhu katmış gibi. İç dizaynını da çok beğendim. Fiyatı da fena sayılmaz ancak yakın fiyatlarda Corolla Cros modelini tercih ederim.
Çok fütüristik bir tasarım. Araba tasarımları 70’li ve 80’li yılların keskin ve köşeli hatlı çizgilerine geri dönüyor ve ben yuvarlak hatlı arabaları seven biri olarak bu keskin çizgili tasarımları sevmiyorum. Donanım ve teknik açıdan mükemmel de olsa
Güzel; ama bana göre arka koltukta oturan yolcular için karanlık ve basık gibi duruyor. Peugeot 408'i daha çok beğendim. Toyota alacaksam, babama Corolla Sedan Hybrid alırdım.
Cevap
13Cevap
Yeni 2024 Toyota C-HR Hibrit i ben iyi buldum yani özelliklerini bilmiyorum ama tasarımı gayet güzel bence
Tasarım baya iyi ama arka yolcu için yine klostrofobik gibi görünüyor.
Kurtarmaz arkanyan camlar çok dar ve basık
Yok yok sen Toyota alam boş ver 😁
O. Geçen gündü, şimdi Honda al bence
Yoo, o Hondayı söylemedim, Hondanın Suv modelleri var H-RV falan , bence bi bak en azından camları geniş, Ama tekrar söyliyim Toyotanın tasarımı daha iyi
Hayırlısı olsun, haa bir de Volvo Xc40 var ona da bi bak 😉
Sen bak bak belki bi kampanya falan denk gelir, hiç belli olmaz
Kesinlikle tasarım harikası, bir önceki kasaya göre keskin hatları var, net en mantıklı bayan arabası şu an.
o arabaya dış aksami o şekilde yaptılarsa parmağınla itsen oynar 2008lerde olduğu gibi güvenli bulmuyorum
Oyuncak gibi oldu son dönemde araçlar. Bence çok tipsiz
Güzel görünüyor ama araba ile ilgili çok fazla bir fikrim yok
Güzel hayırlı olsun
lamborghini ye benzettim
Ben kullandım ama kasa bu değil
Çok kötü olmuş geometrik şekilli olmuş
Gayet hoş hibrit arabaları bende çok seviyorum
Çok güzel
Ben buna sığmam
Kötü bence
tasarim berbat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?