Bir önceki model sedan kasası çok berbat görünüyordu. Bu okudukça iyi ve hoş görünüyor. Mercedes Benz' in donanım yönünden de iyi olacağını düşünüyorum.
dış görünüşünün önü agresif arkası çok pasif duruyor. bu dengeyi iyi oturtamamışlar. bundan önceki kasası daha iyi duruyordu
Güzel
Cevap
19Cevap
Merso olunca eski yeni her arabasini begeniyorum şimdiki aracim eski model merso kadar konforlu değil
Gemi gibi ama Mercedes eskimez, kara motor Mercedes bile hala 20-30 binlira.
Mercedesin sadece E serisi güzel
Asil Mercedes E serisinden basliyor zaten. CLAlarda Renault'un motorlari kullaniliyor. Symbol'un motorunu takip Mercedes diye 3 kati fiyata kilitliyorlar
Bu dediğin sadece bir kere oldu cla nın tek bir kasasında yapıldı o da parçalar yurt dışından geliyor türkiyede toplanıyor sadece Türkiye de yapıldı yani, yoksa genel olarak kendi motorunu kullanır mercedes. Ayrıca biri fransız biri alman marka
Bizimkiler yalandan Mercedes'e binmis olsunlar diye ucuz butceye gore de yapmislar iste. Yoksa herkesin binecegi bir marka olamaz zaten.
Hanımefendi arabaları seviyoruz sanırım? :)
Evet siradan hemcinslerime gore arabalarla daha ilgiliyim. Tabi ilgili derken marka takintisi anlaminda degil teknik donanim bilgisi hakkinda demek istedim
Audi ye benzemis geldi bana
Yeni S serisinin direksiyonunu takmislar. Bir de E serisinin Coupe kasasinin bagaj kapagini buna da yapmislar. Önceki biraz bicimsizdi. Yine vited kismi filan da eskisinden daha şık duruyor.
Masallah arabadan anlıyorsunuz.
evet oyle biraz
Pahali ve cep yakar buldum
CLA 200 301.500 TL
CLA 180 d 327.700 TL
Cok güzel olsada bir sürsem konyadan alanya yarimsaat almaz😁😁
mercedesi sevmem cla yı hiç sevmem
Motoru yine renault mu?
Pek hoş degil. Begenmedim.
Toyota kadar dayanıklı araba yapsınlar bir zahmet
Audi varken buna ne gerek var
Her daim bmw tercihim