Arkadaslar 150.000 civarı manuel eli yuzu düzgün araba almak istiyorum 3 yıl sonra satmayı düşünüyorum benı 3 yıl idare etse yeter. Ancak bu sehmentte kaç km araba bulabilirm?
bana masraf çıkarır mı bu fiyata buldugum araba?
Arkadaslar 150.000 civarı manuel eli yuzu düzgün araba almak istiyorum 3 yıl sonra satmayı düşünüyorum benı 3 yıl idare etse yeter. Ancak bu sehmentte kaç km araba bulabilirm?
bana masraf çıkarır mı bu fiyata buldugum araba?
Aracın hasar kaydı olup olmadığını kontrol edin.
Aracın ekspertiz raporu var mı, sorun.
Araçta hasar kaydı olmasa da boya ekspertizi yaptırın.
Motorun ve donanım özelliklerini öğrenin.
Kilometresini öğrenin.
Aracın trafik cezası olup olmadığını öğrenin.
ya kafayi yicem babam tanidik satiyo diye 93 model Hyundai almis 82 binde diyo intarnetten baktim 120 bin diyom kac km de onu sordun mu one bilmiyorum eski model falan diyi adam temiz dedi diyo kafayi yicem mk ya reno clio olicaktik 2016 model 80 k idi o zaman almadi onu kendi kendine kavga baslatti simdi alasi geldi dangalağin adam bunu dusuklese haberi olmicak kac km de olduğunu bile bilmiyor suzme canım mk cahiller yasamak cok zor Allah kimseye vermesin babam saygim varda icimden bu geçiyor yani
Dizel araçlarda km önemli iken benzinli de çok bir önemi yok. Ayrıca arabada tavan, şasi, direkler, kulede işlem yoksa o kadar önemi yok. Bakman gerkenler bunlar. Servise ya da bir ustaya gösterilen bunlara bakmalisin.
Cevap
4Cevap
bütceni ve seçenekleri görsel olarak atsaydın. bu şekül sorduğun için kimse yardımcı olamaz sana element uydurmaya gerek yok yani
Bütcem 150.000 mesela renault clio veya polo 1.4 falan bulabilir miyim o paraya. Bana masraf çıkarır mı
Ya da mesela bi tane ford fiests 1.4 buldum 248.000 km bu nasıldır sizce
fiesta 1.25 gülen yüz dedikleri badem far üzeri alabilirsin onlar sorunsuz oluyor masrafsız ve içi göründüğünden daha ferah geniş az yakıtlı seri bir konserve tanesi https://www.youtube.com/watch?v=MQrepB_KVRI
fiesta tecrübem oldu 2 yıl bu kasa baya iyi
Bu araba ne kadardır mesela böyle bir sey olabilir
temizine 120 150 arası verilir sıfır clio dan daha sağlam sorunsuz ve bakım maliyeti düşüktür popiler kültürden çok daha akılcı alışveriş yapmak lazım bizim millet bilinçli tüketici değil desinlere gösterişe odaklı çalacan bunlara s2
Popüler kültüre göre o paraya hangi araba alınır ki
fiesta al paran cebinde kalsın
Ben büyük ihtimalle bunun bi model üstünü alırım sanırım 2004 model o da 160 civarında daha iyi gibi duruyor
ben bunu al diye şiddetle tavsiye ederdim
Araba aldıktan sonra bırakamıyorsun aynı sigara bağımlılığı gibi düşün
O dedigin fiyata bekledigin gibi araba bulamazsin
O paraya 250 300 bin km anca olur
Ocak ayını bekle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?