ne var yani. gayet normal istek. erkek adam dediğin kadınını yürütmesin ya da toplu taşımaya bindirmesin bir zahmet
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılYorumlari okurken gercekten sinir krizi geçirdim. Yahu erkekte kadindan bir seyler isteyebilir, kadinda erkekten. Insanoglunun nefsi doyar mi, susar mi? Hadi bunu gectim bugun evlilikler bu yuzden bitiyor. Koca eline niye bakayım, ben araba alamiyor muyum falan diyen olmus. Tabi ki alabilirsiniz ama bizim ulke insanlarinin evliligi/beraberligi yanlis anladigini dusunuyorum. Ha sevgilidir vs ona bir sey demem o ayri konu. Ama evlilikte istekler olur normaldir. Kadin araba ister, erkekte önüne sicak yemegi konsun isteyebilir. Bu isteklerin karşılıklı riza dışında olmasinda sakinca yok niye zorunuza gidiyor? Evlilik beraberliktir ve bir bütündür. Kadin alabilir mi alır. Calisip alan kadinlar var. Kadin çalışmasına ragmen altina arabasini kocasi alan var. Dogum hediyesi olarak ya da yolda, camurda oerisan olmasin diye düşünerek. Ya da kendisi evlendiginde karim, ozellikle cocuklarim rahat etsin, serviste surunmesinler, hastalik olur, acil bir sey olur diye araba almasinda ne sakinca var? Gerekirse ortakta alinir. Iki tarafta ortaya para koyar. Su konuda anlaşalım. Erkek yaratilis geregi guzellige düşkündür. Kadinin guzelligi erkegi etkiler. Bugun bunca kadin bosuna mi estetiklere, botokslara, makyajlara para döküyor. Kendin icin yapiyor olsan bole arasında ic gudusel olarak begenilme arzun var çünkü.
Kadinlar da biraz dogasi geregi erkegi guclu görmek ister. Kariyeriyle, arabasiyla, boyuyla posuyla, erkegini guclu gormek ister. Erkek guzel gormek ister, kadin guclu gormek, biraz sahiplenilmek ister. Bugun ben guclu, kariyerli kadinim diyen kadin bile en kotu yatakta ipleri teslim ediyor, erkegibin baskin olmasini istiyor. Program buna gore çalışıyor çünkü. O yuzden ben ne erkeklerin, ne de kadinlarin isteklerini absurt goruyorum bu konularda. Yaradilis, kod bu çünkü. Cinsiyetin gerektirdiği ozellikler bunlar. Toplumun, kulturlerin cinsiyetlere yukledigi seyler elbet var. Mesela bizim toplumda cocuk annenindir. Buyuk cogunlukla tum bakimi anne devralir. Ama bir hollandali erkekte goremezsiniz bunu. Enistem hollandali benim. Adamin bir emzirmedigi kaldi çocuğu. Bizim ulkemizde de erkek kadindan ustun görünmek istiyor. Erkek kadindan az kazanirsa zoruna gidiyor. Bizim toplumdaki kod bu çünkü. Erkegin arabasi olacak, evi olacak, kadin ne kadar kariyer sahibi olursa olsun cocuk bakimi, ev isleri cogunlukla kadinin uzerine yıkılıyor. Yanlis ya da dogru bu tartışılır. Ama bunca yil yerlesmis seyleri yikmak zor. Bugun erkek çalışıyor kadin atanamadiysa o evlilik olur mesela. Ama kadin atandiysa erkek atanamadiysa o evlilik gerceklesmez. Nadirdir boyle olan. En basta boyle bir evliligi erkek istemez. Ben ev erkegi mi olacagim, kadinin getirdigi parayi mi yiyecegim, evde oturup ne yapacagim diye ters gelir insana. Boyle bir duru. erkege de ters gelir, kadina da, topluma da. O yuzden fazla linc etmeye gerek yok. Karsilikli istek meselesi. Erkeklerde cok sey istiyor, kadinlarda isteyebilir. Olayi obje durumuna da donusturmeyin. yillardir annelerimiz, babannelerimiz babamizin, dedemizin arabasina bindi diye bir sey mi oldu? Kim ister annesi yollarda, dogumda perişan olsun? Benim tanıdığım erkekler annelerine araba aldilar. El kizina el kizi bile degil esinize, evinize alinca neden zorunuza gidiyor günümüzde? Babaniz annenize boyle mi yapti, ondan mi gördünüz? Ekonomik ozgurluk ayri bir sey. Ben isteklerden bahsediyorum.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEvli olmayan bir kadının her yere arabayla gitmesini sağlamak sevgilisinin görevi değil. Eğer kadın çalışmıyorsa babasının görevidir, çalışıyorsa kendi arabasını alabilir. Kendisinin arabası yokken erkeğin araba sahibi olmasını beklemek nasıl bir kafadır? Kadın, maddi durumu iyiyse kendine denk olanı istiyor (ki olabilir), ama kendisinin arabası yokken kendine denk olanı istemiyor. Biraz tutarlı olun. Davul dengi dengine çalacaksa, senin araban yokken arabası olmayan biriyle sevgili olursun, ama işine gelmez tabii. Evli bir kadın, maddi durumları yeterliyse ya eşinden ister, ya da birlikte ortaya para koyar alırlar. Lan Avrupa'da, Amerika'da "sevgilimin arabası olsun, beni otobüse bindirmesin" diyen kadına servet avcısı (golddigger) muamelesi yapılır, arabalı sevgili bulduğunda da adamın ilk yapacağı iş s*kmek olur. Bu kafadaki kadın, sevgilisini, daha iyi bir arabası olanla aldatacaktır, veya daha iyi bir arabası olanı aramaya devam edecektir. Sevgiliniz sizin rahat etmenizi sağlamakla, size hediyeler almakla mükellef biri değil. Evli olmadığınıza göre, o rahatlığı babanızdan isteyeceksiniz. Adamın arabasıyla kendinizi oraya buraya gezdirip, adama özel şoför muamelesi yapıp bir kez "yakıtı bu sefer ben alayım" demezsiniz. Tekrar ediyorum, evlilik bağı ile bağlı olmadığınız bir erkek, sizin rahatınız için masraf yapmak zorunda değil. Sen arabası var diye sevgili olacaksan, erkeğin de 250 gramlık ku*un için seninle sevgili olmasına itiraz etmeyeceksin. Sevgililik, kadının erkeği maddi olarak sömürdüğü bir ilişki biçimi olmamalı. Evet, seni heryere arabayla götürdüğü zaman da parasını yemiş oluyorsun, çünkü o araba sen rahat et diye hareket ediyor ve su ile çalışmıyor.
22 Yorumla- +1 yıl
Bu arada, bu kafayla Hyundai Accent sahibi olan erkekle Volvo sahibi olan erkekten hangisi ile ilgileneceğini tahmin etmek zor değil.
- +1 yıl
Bu soru iyi oldu, "erkek kadınını yürütmesin, otobüse bindirmesin" kafasında olan bazı pembeleri takipten çıkmama vesile oldu.
Valla durum yoksa yürüyecek de toplu taşımaya da binecek el mahkum mecburiyet yani yapacak bir şey yok buna aynı zaman da bir kadın da kendi gayette çalışıp kendi aracını alabilir bunu bir erkek den isteme zorunluluğu yok erkeğin de alma zorunluluğ yok. Tabi elinde parası ve imkanı var ve bilerek almıyorsa onun hanzoluğu fakat araba almaya yetecek bir mali durumu yoksa mecbur alternatif toplu taşıma kaynaklarını kullanmaya devam edecek bir zahmet.
11 Yorumla- +1 yıl
İşte bu yorumu bulmaya gelmiştimm 👍👏👏👏👏
Aylık 20 bin tl kazanın insanın bile 3-4 yıl çalışması lazım dandik bi araba alabilmesi için
50 bin tl kazanın bi insana zengin dersin o bile 2 yılını vermek zorunda
. Si'k. etim böyle adaleti
Bizlere sevgiden başka bir şey bırakmadışar yetinemeyenler ağlasın mal mülk delisi deilim olanda uzak dursun10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
53
Cevap
63Cevap
Çok doğru,
Araba hariç havuzlu ve özel bahçesi olan müstakil bi ev de almalı yani.
Kusura bakmayın erkekler, yoksa erkek sayılmazsınız.
Erkek dediğin kız arkadaşını yürütür mü hiç? İncileri dökülür, 2 gram erir yoksa aman Allah korusun...
Böyle olmayana ben erkek demem şahsen..
Ya ne alem insanlar var, her gün şaşıracak ve gülecek bi şeyler okuyorum ben bu sitede 😂😅
Güzel insan, babanız alabilir size araba. Bunun için illa hayatınıza bir erkek alıp ona aldırmanıza gerek yok eğer kendiniz alacak imkana sahip değilseniz.
Kendi ailenizin size sunmadığı imkanları, gidip başkasının ailesinden istemeyin. Neticede o çocuğun da bir ailesi var değil mi?
Enteresan.61 Yorumla- +1 yıl
Altına imzamı atarım. Teşekkürler.
Erkeklerde kadınları yatağa atmak istediklerinde kadınların zoruna gitmesin o zaman sonra ağlıyorsunuz benimle cinsellik için mi beraber diye. Kimse sizin kişisel fantezilerinizi doyurmak zorunda değil, toplu taşımaya binmek istemiyorsan söyle babana sana araba alsın. Neticede o da erkek.
80 Yorumla
+1 yılZihniyete bak. Adamlık arabasi, evi olmasıyla mi oluyor. Adam dedigin evine bakiyorsa, cocuklarina iyi bir baba oluyorsa, karisina kocalik gorevini yerine getiriyorsa adamdir. Disarida gozu yoksa adamdir. Nefsine sahip cikiyorsa adamdir.
Çok mala mülke duskunsen kendi arabani alırsın. Yürümezsin. Yapışkan insan.70 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşim arkadaşlarıyla dışarı falan çıktığında ben istemem bir başkası eşimi alıp evine ya da oraya bıraksın binsin arabasına kendisi gidip gelsin.
İşe gidip geldiğinde orada burada servis bekleyeceğine ya da bir başkası ile gidip geleceğine kendisi arabasıyla gidip gelsin. Bunun yazı var kışı var yağmuru çamuru var.
Bir yere gidecekse gezmeye ya da işini halletmeye taksiye minibüse binip gideceğine arabasına binsin gitsin.
İlerde çocuk olacak belki okula getirip götürecek binsin arabaya götürsün gelsin.
Evet ben evli değilim. Ancak evlenirsem arabamı eşime veririm. Bu konuda yok kadınlar şoförlük yapamaz edemez diye atıp tutanlardan değilim. Kötü de şoförlük yapsa alışır kimse öğrenmedi anasının karnında. Kaza da yapabilir yapsın bunlar olacak şeyler. Onun canından önemli değil. Para ile alınacak hiç bir şey için eşimin canını sıkmam.
11 Yorumla- +1 yıl
Benzin kaç TL olmuş her yere arabaylanasoş gidelim 😜
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence haklısın. Bakıyorsun belli bir yaşa gelmiş adam bu yaşa kadar ne yaptın bir araba alamadın mı derim. Hiç erkeklere acımıyorum. Tanıştığım birkaç erkek var. Kendi arabamla gitmiştim ilkinde sonra ikinciye metro ile gittim. Bana araba ile neden gelmedin. Aylık gelirin ne kadar? Ailenin kaç evi var? Bazı erkekler var evlerden ırak kadının parası üzerinden geçinmeye çalışıyor. Yarın bir gün çocuk olucak. İşlerine gelince her türlü okul vb işleri kadına yüklüyor. Araba ile kadının konforlu bir şekilde işleri halletmesi için şart. Bir zahmet araba olmalı. Buradaki kızlara bakıyorum ahkam kesmişler. İş ciddiye binsin. Düğün dernek hayatın sefilliği ile yüzleşsinler. Buradaki erkeklerde çalışan kadın ister. Sen çalışan kadına bir şeyler veremeyeceksen kadın yalnızken daha konforlu ise neden hayatına bir erkek alsın ki bakmak için mi? Beni bir üst kademeye taşıyamayacak bir erkek ile birlikte olmam.
06 Yorumla- +1 yıl
Sevgili olacağın erkeğin seni maddi olarak bir üst seviyeye taşımasının başka bir adı var, aklıma gelmedi şimdi 😉
Cevap sahibi+1 yıl@Banker_Bilo maddi olarak diye bizzat belirtmedim. Ayrıca sevgili değil eşten bahsediyorum. Alıcağım erkeğin pasif ve yerinde sayan biri olmasındansa evlenmem daha iyi. Kusura bakma yeri gelince erkekler çalışan kadın istiyorum diyorsa. Ben de bir doktor olarak bir erkeğin hem maddi yönden hem de kültürel yönden bir üst kademeye taşıması lazım. Beni de boşuna almıyor bu arada 😅
Senin gibi erkeklerin cidden maddi kompleksleriniz var. Hemen kadına çıkarcı veya para peşinde koşan yaftası yapıştırıyorsunuz. Ayrıca olaya ben sadece maddi yönden üst kademeye taşıması gibi laf etmedim genel anlamda dedim. Olayı kendi pis tarafına çekme. Parası olan canım da uzak duruyorum. Neyse fazla uzadı. İşin özü her şey dengi dengine olmalı. Ben denk olduğum kişi ile olmak istemem hakkım.
Cevap sahibi+1 yıl@drkatil Ben bana denk ve benden iyi olanla hayatımı birleştiririm. İleride çocuklarıma iyi bir gelecek vereyemeyeceğimiz biri ile birlikte olmak mantıklı mı? Ben şahsen erkek olsam yine de kadının ya denk ya da iyi konumda olmasını isterim. Netice de iyi bir anne iyi evlatlar. Sen kendine dürüst ol hipogami birlikteliği kurar mıydın? Ayrıca ben bu yorumundan önceki yorumda son satırlara dikkat çekmelisin.
İşin özü her şey dengi dengine olmalı. Ben denk olduğum kişi ile olmak istemem hakkım. Bunları yazmıştım hiç dikkatini çekmemiş. İşine geleni seçip yorumlama genel bak bir olur mu? 😅
+1 yılerkeklere aşırı üzülüyorum böyle konularda. buna verilecek en basit cevap; kendi arabanı al toplu taşımaya binme. kadın erkek ayrımı yapmadan, hayatımızdaki kişinin maddi yönden rahat olmasını tabii ki isteyebiliriz. ancak hiçbir şey tek taraflı olmamalı.
30 Yorumla
+1 yılO değil de, bunu istemek sizin nasil onurunuza dokunmuyor? Ben onu merak ediyorum. Çingene gibisiniz. Kendimi beleşe taşıtacak bir enayi arıyorum de de vay be ne kadar dürüstsün felan diyelim. Ayağın yere değsin istemiyorsan kendini satmak yerine parasini verip taksi tutabilirsin. Bu hem daha onurlu.
35 Yorumla- +1 yıl
Şimdi o çingeneliğinle saldırırsın ben peşinen söyliyim. İsteğin mantıklı bir şey olsaydi gizlenme ihtiyacı duymazdın. Cingeneligini sakla aferin.
- +1 yıl
Bekarsan evlenelim. Evlenmiceksen de korumaya felan alalim.
- +1 yıl
ahahhahaha korumaya alalım en iyisi
- +1 yıl
O cingenelerden bir tanesi beni buldu.2 yil zamanimi harcadi.3 defa aracimi degistirmemi soyleyip ne bok oldugunu anladigim da yol verdim
- +1 yıl
Çıkarı peşindeler leş kargalari gibiler yaa iyi yapmışsın hatta fazla bile tutmuşsun.
Off çok saçma. Erkeklerin kadınlardan ev işi yemek ve çocuk bakımı olsun ve eşiyle ilgilenmesi olsun çok beklentisi olunca buna kadınlar ne yani bunları yapmak için mi evleniyorum diye yaklasabiliyorlar olaya. Eee şimdi senin araban yoksa eşinin niye arabası olsun? Kimsin ki sen? Herşeyi de erkeklerin üzerine yüklememek lazım ya. Ben yanlış buluyorum
20 Yorumlaçok pahalı olmassa alırım da 70bin liraya tofaş alasım gelmiyor yazık günah evlendikten sonra gücümüzü birleştirip alsak daha mantıklı değilmi neden erkeklere yükleniyorsunuz bu kadar.. ben öyle yapcam şahsen tek maaşla külüstür yıkık dökük araba almaktansa doğru düzgün egea falan alırız birlikte evlendikten sonra...
00 Yorumla
+1 yılKsdınla beraberse arabayla götürsün yürütmez geçengün çocuğun biri benim evim karşısından kız arkadaşını taksiye bindirdi bende yanına gidipte diyemedim niye kadınını taksiyle gönderiyosun diye akşam saat 20 idi taksiyle gönderilir mi araba bul götür evine böyle şerefsizlerle halan gezerler ya inanmıyom ben olsam taksiye doşmuşa bindirmek arabam olduğu sürece
00 Yorumla
+1 yılErkek adam araba mı sermeli önümüze elimiz armut mu topluyor sakat mıyız yahu ezik miyiz de kendi arabamızı alacak kadar güçlü olmuyoruz hadi güçlü olamadık otobüse binmek neden gücendirir kadınları anlamıyorum
50 Yorumla
+1 yılParası olmak mı zorunda? Bu devirde istersen 100 bin maaş al araba almak gene zor.
Hem madem taşımaya binmek istemiyorsunuz kendiniz alın.
İlla erkek yapmak zorunda değil bunu. Ha ama ortaklaşa alır parası yoksa ney yapsın30 YorumlaYo, zorumuza gitmek bir yana gayet makul. İlkel dürtülerimizle hareket ediyoruz. Araba gücü, maddi durumu gösterir. Biz de kadınlarda güzelliğe yaşa bakarız. Güzel değilsen, 20li yaşlar bittiyse evde kal bi zahmet. Gayet adil duruyor.
00 YorumlaYani ben evli olmuş olsaydım tabii ki ben eşime Kendi arabamı verirdim git gel derdim veya araba alınacaksa Bir tane de onu alırdım ya Ne demek istedin anlamıyorum ki toplu taşımalarına binmeyeyim mi diyorsun
00 Yorumlaülkenin ekonomik durumu peki? Sanki sakiz aliyoruz.. araba bu araba.. tek seni gezdirsin diye arabasimi olsun? Nasil Bir düsünce..
30 Yorumla
+1 yılBöyle bi kriteri kabul etmiyorum isteyen kadınlada işim olmaz ciddi düşünen biri beni yürütmemesi lazım diye düşünmez böyle düşünen kadın evlilik düşünüyo olamaz düşünüyorum diyen yalan söyliyodur
20 YorumlaTurkiyede yaşamamız dışında sorun yok. Maaşla calisan biri nasıl araba alacak? Aylik 10 bin alan biri diyelim 200-300binlik arabayi kac yilda alabilir? O da yemeden içmeden
20 Yorumla
+1 yılcanim nolucak soyle manitaya yaslanir otobuste de giderim ben
41 Yorumla- +1 yıl
😍😍👏👌
+1 yılKadın da çalışsın kazansın erkeğin eline bakmasın bir zahmet, sanki sizinki altından.
40 YorumlaBen yürütüyorum. Severek yürüyorlar. Eminim senden her bakımdan da üstünler. Senin gibilere ilgi de duymuyorum, ortamımıza da giremeyecek kapasitede sin.
20 Yorumla
+1 yılSöyleyin biz götürürüz gideceğiniz yere. Ama son zamlardan sonra birini bir yere götüreceksem sevişecegimden emin olmam lazım
20 Yorumla
+1 yılBabanin evin de arabami vrdi Ev mi vrdi. Sukurler olsun sizin gibi yanlis insanlar karsima ciktigi icin araba da evde aldim
11 Yorumla- +1 yıl
Hatta senin gibi biri denk geldi.3 defa aracimi degistirmemi soyledi. Yol verdim
+1 yılAz ye de uşak tut. Haspama bak. Sen yan gel yat adam da seni yürütmesinmiş. Azcık büyü de kendin araba al kendine.
10 Yorumla- Arabalar konusunda 935 cevap paylaştı.
+1 yılOnlarda büyük göğüs büyük kalça filan istiyorlar biz de bunu istiyoruz yani bence gayet ideal dkkdkdk
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl
yeter yeter yeter 21 YorumlaPrasını yiyin kartlarını sömürün boşanınca nafaka alın..
Sizin vasfınız ne peki yani ne yaptın da neye karşılık istiyorsunuz bunları.
Belki adamın durumu yok sıkışık borcu var bilmem nesi var...13 Yorumla- +1 yıl
Arabayı beraber alırız beni gideceğim yere bıraksın yeter kafasındayım ben kflglgkgk babam bile bırakmıyor :/
- +1 yıl
@Kartonhelva Arabayı kaçır knka gizlice şlskfşlsdksdf
- +1 yıl
Sonra bir güzel GTA oynarım o arabayla kgşhlşgkg
+1 yılGitmiyor sizde niye böyle bir bakış açısı var mesela ayaklarınızı üst üste atacaksınız erkek yapacak tembelsiniz savaşçı kadınlar olun biraz d
00 Yorumla
+1 yılKarakter beklemeyin
Istek olabilir ama bu karakterin
Güzel ahlakın önüne geçiyorsa
Akilsizsin demektir00 Yorumla
+1 yılArabam yok ama tüm hanımefendilere hayallerindeki en lüks arabaya sahip eşleri dilerim. 😊 Ben yalnızlığı ve yayalığı çok seviyorum. 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadın dediğin de kendi arabasını alamıyorsa erkekten de beklemesin. Arkadaşlar süs köpeği değiliz kendinize gelin
50 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBir erkekten beklemek yerine kendin alsan? Birinden bir şeyler beklemek yerine kendi hayatına kendin yön verip mutlu olabilirsin bence kendi araban olsun kafan rahat olsun
33 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen de aynı şeyi yapıp kadın milleti böyledir demissin hiçbir farkın yok soru soran kişiden
Gizli Üye(18-24)+1 yılValla yürürüm de toplu taşımaya da binerim eski Anadolu kadınları dağ bayır çapa yaparmış şimdikiler çıtkırıldım
31 Yorumla- +1 yıl
😍👌👏😍
+1 yılbak sen yanında patates kızartması da ister misin?
00 YorumlaBizde istiyoruz kadinlarin arabası olsun bizi gezdirsin olmazmi
00 Yorumla- Arabalar konusunda 602 cevap paylaştı.
+1 yılAnandan arabayla mi dogdun yoksa padisah sıpası mısın
00 Yorumla
+1 yılToplu taşımaya binince incilerin dökülmez (İstanbul'da değilsen) İstanbul'da cidden dökülüyor kglglhkf
10 Yorumlaİmkanı varsa tabi yapsın. yoksa da yok diye hor görmemek lazım.
00 Yorumla
+1 yılHayat müşterek yahu haticeye gelince kadın erkek esitsiniz neticeye gelince iş karıştı
00 Yorumla
+1 yılAyıp ettin erkek dediğin kadınını mekandan mekana uçakla götürür ayağı yere basmasın diye. 😀
00 Yorumla
+1 yılKadın kendini mal gördükçe bu sorunlar asla düzelmez.
00 YorumlaDünyada bu böyle mi? Değil. Deli gibi bisiklete binerler mesela
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAslında yürütmesin toplu taşımaya bindirmesinden ziyade toplu taşımayla ya da yürüyerek gidilemeyecek yerler oluyor araba gerekiyor. O yüzden en azından ikisinden birinde araba olsa fena olmaz.
00 Yorumla
+1 yılBu istek çok doğalda Türkiye’de normal mi o tartışılır !
00 Yorumla
+1 yılBende sadakat istiyorum, normal yanı. Yeterki sadakatli olsun her sene araba alirim ona.
00 Yorumla
+1 yılEeee parası yoksa neyle alacak beraber çalışıp alsinlar
00 YorumlaZengin bir eşse alabilir isteyebilir durumu olmayan birinden istemek absürt olur.
00 Yorumla
+1 yılMaddi gucu duşuk olanlar sinir oliyor aynen
00 Yorumla
+1 yılKadın dediğin erkeğin eline bakmasın bi zahmet arabasını alsın
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEkonomik bir bedel karsiliginda aldigimiz herseyi istedigimiz gibi kulanma hakkimiz da olur bunuda unutmayin kendinizi satarken
10 Yorumla
+1 yıleğer sakat değilsen bakıma muhtaç değilsen neden yürütmesin ki? Bi zahmet yürü kimse sana özel şoförlük yapmak zorunda değil. Çok istiyosan kendine bi araba al sevgilini de bi yerlere götürürsün:)
21 Yorumla- +1 yıl
damarlı olması senin için sorun mu peki
Evet biz güçlü kazanan erkeklerden hoşlanırız bu çok normal ancak şunu sormak istiyorum; senin araban var mı? Benim yok o yüzden karşımdaki insana da böyle şart koşamam.
20 Yorumla
+1 yılValla erkekler kimsenin hizmetçisi değil bacım paran varsa taksiyle gidersin erkeğinin yanina yDa minibüsle
42 Yorumla- +1 yıl
onlar kadınları obje görüyor ama
- +1 yıl
Hayatına aldığın insannin az cok tanimissindir dır düşünüyorum kadınları obje gören erkeklerden bahsetmiyorum tatlim
Kocamdan asla araba istemem, kendi maddi özgürlüğümü yaşamak varken neden erkekten isteyeyim? Gider toplu taşımaya binerim daha iyi.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunda hic bir problem goremiyorum, isteyeni degil istedigimizi bindirmek daha hos olmali ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAynen yani bir araba bile alamıyorlarsa aldığı kadına nasıl bakacak bu adam
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdam olsan kendin alır kendine yetersin erkeklere siginacagina mk kezbani
10 Yorumla
+1 yılNeden zoruma gitsin 🤣zaten senin gibi birisine bakmam🙊
00 Yorumla
+1 yılkadın gibi kadın da eşine veya evleneceği kişiye cüzdan muamelesi yapmasın o zaman bir zahmet!
10 Yorumla
+1 yılHarbiden kadınlar çok istekli her şeyi erkekten bekliyorlar ve erkek o şeyi illa almaya çalışacak zorunda değil sende bi zahmet yürü
00 Yorumla
+1 yılNiye lan senin ayağın beynin yok mu git kendin kazan kendine araba al biz size köle olalım diye mi seviyoruz
00 Yorumla- Devamını Gör (56)
Devamını Gör(101)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem