Gizli Üye(30-35)1 yılErkekler istedigi kadar carlasın. Para kazanmak nasıl ozgurlukse araba kullanmakta öyle. Erkekler tum ozgurlukleri almislar, edinmisler kadina gelince calisma para kazanma, araba kullanma cart curt. Kendileri temizlik yapamiyor, yemek yapamiyor, cocuk bakamiyor diye carlayan, asagilayan bir kadin toplulugu yok. Hatta sakaya bile vuruluyor babayla cocugu bir arada birakirsan boylr olur doye dalgaya dahi aliyor kadinlar. Ama erkekler bircok konuda bizi oyle yerden yere vuruyor ki. Kendileri bir is yerinde ayni mobingi, ayni tabri gorseler isten cikarlar ama biz dogudugumuzdan beri baskilarla mucadele ediyoruz. 10-0 geride basliyoruz hayata. Buna ragmen bir seyler icin cabaliyoruz. Sabir tasi olsa catlar ama biz tum asagilamalarina, baskilarina ragmen araba kullanmak paramizi kazanmak, okumak vs icin cabaliyoruz. Okumamizi dahi uniye s... gidiyor diye anlayan bir erkek kitlesi var.
Bunlarla ugrasilmaz. Bunlar kendi kizlarini okutmasin. Kendi kizlarina araba kullandirmasin. Kendi kizlarina ozgurluk tanimasinlar o zaman.
Araba kullanmakta buyuk ozgurluk. Ben ailede ilk ehliyeti alan kisiyim. Babamin arabaya vs hic ilgisi yoktu. Adam hık diye gitti. Komsudan arac istedik. Sagolsun verdi, ben gotureyim dedi, be zaman doneriz bilmiyoruz sizi yormayalim dedik. Ben kullandim.
Erkeklerin keyfini beklersek cogu sey olmaz. Erkeklerin dediklerine kulak verirsekte sokaga cikamayiz. Ne araba kullanabiliriz, ne gidip okuyabiliriz, ne calisabiliriz, ozguven vs kalmaz. Turk erkeklerinin kafasi, davranislari, kufurleri dahi kadinlari ezmeye, asagilamaya yonelik. Bunlara aldiran kadinlardan bir b*k olmuyor zaten. Yokmus gibi davranmak en guzeli. Erkekler yokmus gibi araba kullan. Erkekler yokmus gibi yaşa. Yoksa bunlarla, bunlarin laflari, manipulasyonlariyla yasanmaz.
Erkeklerin keyfini bekle ki para versin de kendine bir seyler alasin. Erkeklerin keyfini bekle ki arabayla bir yerlere gotursun. Onun yerine kazandigimizi istedigimiz gibi harcamak, arabaya da atlayip kimsenin goturmesini beklemeden hareket etmek cok daha iyi. Kendileri de her seyi cok iyi yapiyormus, hata yapmiyormus kafasindan ciksinlar bence. Kendileri sutten cikmis ak kasik, her seyleri tam, arabayi mukemmel kullaniyorlar, cok guzel yemek yapiyorlar, cok guzel cocuk bakiyorlar, calisip tonlarca para kazaniyorlar gibi davranmasinlar.
50 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılkadınların ve erkeklerin ilgi odakları farklı olduğundan erkekler araba kullanma konusunda bence birtık daha iyi gerçekten babam araba sürerken veya başkasının arabasında iken fark ediyorum genellikle hata yapanlar genelde kadınlar oluyor bütün ablalarımın ehliyeti var Onların kullanış tarzlarını da beğenmiyorum umarım ben de öyle kullanmam
00 Yorumla
1 yılKadınlardan araba kullanımı konusunda görüş belirtenlerin çoğu neden kıskançlık olduğunu düşünüyor veya düşünmek istiyor? Kabul edilmeli ki kadınların çoğu araçtayken stres yönetimi yapamıyorlar.
017 Yorumla
Soran1 yılAlışınca yapılıyor ama alışana kadar bir süre geçmesi lazım
- 1 yıl
Çok yakından tanıdğım ve şahit olduğum kadın şoförler var ve yıllardır araba kullanıyorlar. Acemileri kastetseydim böyle bir yorum yapmazdım zaten
- 1 yıl
El frenini kaçıncı vitese atıyorduk diyeni duydum artık
Soran1 yılArtık herkes otomatik kullanıyor zaten
- 1 yıl
Gerçekten de sorun vites konusu muydu çözüldü sence?
Soran1 yılSizler için her şey sorun yahuu. Ben hep sinyal veriyorum, park edeceğim zaman 4lüleri yakıyorum ona rağmen hanzo gibi bir anda önüme kıran erkekler dolu
- 1 yıl
Bak onlar öküzlüğünden. Öyleleri çok var. Ama konumuz öküzlük değil. Arabaya şoförlüğe hakimiyet
Soran1 yılOda eminim ki zamanla her gün sürdükçe gelişen bir şey eğer ki akıl sağlığın bozuk değil de bir sorunun yoksa
- 1 yıl
Aykut Elmas yorumuyla haklısın diyor konuyu kapatıyorum😊🙏🏼
Soran1 yılHaklı olmak değil derdim hiç bir zaman
- 1 yıl
Anladım. Haklsıın
Soran1 yılYok haklı falan olmak değil derdim😀
- 1 yıl
Tamam doğru söylüyosun ve haklısın. 🙂
- 1 yıl
Hak senin ile... Hakkaniyet geliyor seni görünce aklıma. Daha ne diyim🙂
- 1 yıl
Şoförlüğün pelesisin
- 1 yıl
Kızmıyosun değil mi?🙂 Takıldım biraz sana😅🤦🏻
1 yılDüzgün ve kurallara uygun araç süren her kadın baş tacıdır. Hata da yapabilir ufak tefek. Ama hata yaptıktan sonra haklı gibi davranan kadınlar var. Onlar çok sinir bozucu
04 Yorumla
Soran1 yılEvet hata yapıp haklı gibi davrananlar varsa haklısın acemi olduğunu kabul etmeli özür dileyip yoluna devam etmeli
- 1 yıl
Kesinlikle. Ayrıca kadın sürücü görünce korna vs çalıp sıkıştıran erkek kardeşim sürücüler de var. Onlar da aynı şekilde sinir bozucu. Kısacası karakteri bozuk cinsiyet farketmeksizin beyinsiz sürücüler her yerde var
Soran1 yılEn iyisi dikkatlice sürüşünü yapıp yoluna bakmak
- 1 yıl
Aynen öyle
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, bu konu hep tartışılır. Bazen canım erkekler, kadınların direksiyon başında ne kadar yetenekli olabileceğini hafife alabiliyor. 🤷♀️ Halbuki bir sürüş keyfi yaşamak herkesin hakkı, değil mi? Genelde önyargılar ve eski kalıplar yüzünden böyle düşünenler oluyor, ama değişiyoruz! Herkesin yolu açık olsun, rüzgar saçlarınıza essin! 🚗💨 Hem belki bir gün yolda seninle yarışmak isterler, kim bilir? 😄
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
- Arabalar konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u 1 yılkıskanmışlardır
00 Yorumla Aksine trafikte gördükçe yol verırım oncelık tanırım bence süper bir olay. Kadın güçlü olmalı herseyı erkekten beklememelı atılgan olmalı. Çocuk hasta olur mısafırlıge alısverıse aılesıne gıder atlasın arabaya bınsin gıtsın bundan güzel ne olabılır
11 Yorumla
Soran1 yılHelal olsun vallahi
1 yıl34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü kalem etekli stilettolu Yasemin Özilhan tadında garı ariyom ben 😝
00 Yorumla
1 yılBir kaç abazan tacizci laf etti diye böyle düşüncelere kapılmayın. Erkekler kadar düzgün araç kullanan pek çok kadın var.
01 Yorumla
Soran1 yılTeşekkürler
1 yılValla ben de çekemiyorum😂 nerede saçma sapan araba kullanan varsa kadın çıkıyor
14 Yorumla
Soran1 yılSeninkide kıskançlık anlıyorum tabikii
- 1 yıl
her şeyi kıskançlığa bağlayan milli kezban hareketi😂😂
- 1 yıl
Kıskançlık demiş ya 😂 marka model söylese 2 saat içinde kapısına çekerim seni mi kıskanacak zilli 😂
- 1 yıl
Ahahaha😂 füze geldi🤭
1 yılAynen ya aşırı kıskanıyotuz 120 ile gidilmesi gereken yolu 70 le gitmenizi. Tırın bile rahat gireceği yere girememenizi
00 Yorumla
1 yılKıskanmıyorum trafikte yavaşsınız bazılarınız korkarak araç kullanıyor cesaretli olun ürkek yavru ceylan gibi davranmayın cesur olur :)
00 Yorumla
1 yılBu sadece türkiyede böyle ataerkil sistem onlara öğretildiği için.
02 Yorumla
Soran1 yılGeçen gün yabancı ülke sitesinde gördüm erkekler orada da dalga geçiyordu kesin kadındır Max kadın sürücü diye
- 1 yıl
Gelişmemiş bir ülkedir muhtemelen o zaman
%80 imiz araç kullanamıyoruz beyler sonuna kadar haklı
01 Yorumla
Soran1 yılSen kullanamıyor sun diye herkesi katma ablacım 43 yaşındasın çok normal
Gizli Üye(30-35)1 yılNe sağına ne soluna bakıyorlar, teşekkür etmesini bilmiyorlar, erkekler daha insan kadınlardan. Tek artıları korkarak sürdükleri için biz daha çok kaza yapıyoruz
02 Yorumla
Soran1 yılYo ben teşekkür ediyorum yol verene falan niye herkesi genelliyorsun ve aynalarımı sürekli kontrol edip sinyalimi veriyorum önceden
Cevap sahibi1 yılTek tük var gibi işte, eeh
1 yılyok la ne kıskanması ama çoğu kadın beceriksiz bu konu trafiğin anasını ağlatıyorlar. ne kural biliyorlar ne öncelik kimde ondan haberleri var
06 Yorumla- 1 yıl
öncelik verme konusunda hayvanlar gibi davranan erkekler biz kurallara uyuyoruz siz abi buyurcusunuz
- 1 yıl
@SenKendinolyeter ne kadar manyak varsa beni buluyor ozaman :D
- 1 yıl
@SenKendinolyeter bence kadınların araç kullanmaları yasaklanmalı :D
- 1 yıl
yazı yazıp bu sitede bulunman yasaklanmalı :D
- 1 yıl
@SenKendinolyeter o da bir seçenek bak bir anlaşma yapalım ben siteyi bırakayım sizde araç kullanmayı :D
- 1 yıl
düşünme gücü edinince yazarsınız
1 yılSuremiyorlar ki düz yolda kaldırıma çıkan insanlardan bahsediyoruz
05 Yorumla
Soran1 yılHerkesi niye bir tutarsın ki
- 1 yıl
Çoğunluğu böyle çoğunluğa göre degerlendireceksin
- 1 yıl
Sadece Türkiye'de de değil bu durum diğer ülkelerin insanları da kadınların araç kullanmada beceriksiz olduğunu düşünüyor
Soran1 yılÖğreten de bir erkek sonuçta ya babası ya eşi ya da abisi öğretmedimi demekki öğretemiyorsunuzzzz
- 1 yıl
Temel şeyleri öğretiyorlar her şeyi mi öğretiyorlar sanıyorlar
1 yılÇünkü süremiyorsunuz o yüzden acemiden beter sürüyorsunuz ama bazı kadınlar iyi sürüyor
02 Yorumla
Soran1 yılİşte bu algı yı yıkmak gerekiyor siz belki bir kaç tane suremeyen kişiye denk geldiniz ama sürenler de var suremeyen erkeklerde yok mu
- 1 yıl
Var evet ama çok az kadınlarda süremeyen daha çok
1 yıltrafigi katlediyorsunuz ve sonra cekememezlik oluyor
015 Yorumla
Soran1 yılFırsat verin o zaman herkes rahatça öğrensin sabretmeyi öğrenin mesela
- 1 yıl
ogrensin mi? kaza yapa yapa mi? insanlar olsun mu siz ogreneceksiniz diye? sakamisin sen?
Soran1 yılSiz nasıl öğrendiniz?
- 1 yıl
Ben ogrendikten sonra ehliyet aldim. Ehliyet aldiktan sonra ogrenmeye calismadim.
Soran1 yılDaha yanlış sizin ki ehliyetsiz araç kullanmak daha beter
- 1 yıl
Birinci konu ogrenirken babam yanimdaydi. Ikinci konu trafige acik alanda pratik yapmadim. 3. Su ise trafik lurallari sinavi gecmekle sinirli degil. Bu kafani degistormezsen, bunlar lafta kalmaz. Olumlu kaza yasayabilirsin. Dikkat et.
Soran1 yılTamam işte bende trafiğe kapalı alanlarda hep pratik yaptım bak aynı yollardan geçmişiz
- 1 yıl
Ama sende pek ise yaramamis anlasilan 🤣🤣
Soran1 yılİşe yaramasaydı bugün trafikte olmazdım değil mi
- 1 yıl
Ama hala trafikte sana tepki var ve bunun icin hala kendinde kabahat bulmuyorsun, degil mi
Soran1 yılHayır niye kendimde kabahat bulmayayım? Hatam olduğu zaman onu düzeltmeye çabalıyorum en azından bizler insanız
- 1 yıl
Umarim kaza yapmazsin. :)
Soran1 yılOlabilir hayat bu
- 1 yıl
sana hayatta ve trafikte basarilar o zaman :)
Soran1 yılSağol ağzından güzel bir cümle çıktı
1 yılhem cinsin paralel park nasıl yapılır diye soru paylaşmış ona cevap ver hlfjsdhjodflah
10 Yorumla
1 yılhatalı ve yavaş sürdükleri için olabilir mi
00 YorumlaTahminimce, bazen çok dikkatsiz olabiliyorlar (sadece tahmin).
00 Yorumla
1 yılyok be aslında iyi de bir şey. Tek istediğimiz kurallara uymaları
00 Yorumla- Arabalar konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yıl%90 nı araç kullanmasını beceremiyor ve trafiği tehlikeye atıyor kullana bilene zaten lafımız yok
00 Yorumla
1 yılYoo, aksine kadınların araç kullanması güzel bir şey. Hem araç sürmenin cinsiyeti olmaz.
02 Yorumla
Soran1 yılTeşekkürler
- 1 yıl
Rica ederim. 🙂
ben çok kıskanıyorum kıskancımdan çatlıyorum
10 YorumlaKadın sürücü manyak bişey, kaldırımdan karşıya geçerken kadın sürücünün biri beni görünce daha da hızlanmaya başladı. Bildiğin cinayete teşebbüs ya
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılçünkü kadınlar çekilmez de ondan:)) ha ha nasıl kodum lafı
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılAlmanya bizi, biz de sizi deliler gibi kıskanıyoruz..
00 YorumlaKadınlar daha telaşlı yapıya sahip o yüzden. Lakin istatiksel olarak bakınca kadınlar daha az kaza yapıyor.
00 Yorumla
1 yılbüyümemişler hazımsızlık yapabilecekleri tek insanlar kadınlar oldukları için debelenme fırsatı buldular mı kullanıyorlar bu kadar basit
00 Yorumla
1 yılElinde aracı yoktur o erkeğin ya da kadınların onlardan iyi kullanması
10 YorumlaKucakta çok öğrettim sürmeyi kadın şoförlere destek her zaman 🐓🐓🐓
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBen kadin surucu gormedim ama sofor koltugunda oturan cok kadin gordum. Araba sizin isiniz degil be bacım.
00 Yorumla
1 yılÇekemiyor değil bilmiyorlar
09 Yorumla
Soran1 yılBırakın o zaman herkes kendini geliştirsin. Siz böyle yaptıkça daha çok panik hali ve hataya sürüklenir insan
- 1 yıl
Ben öyle yapmıyorum, ben trafikte kadın sürücüye saygı duyarım ama bir yere kadar. Geçen kadın park edecek caddeyi 15 dk kapattı. Bu kadar da olmaz mesela. Git adam gibi öğren öyle trafiğe çık. Bir kadın da üzerime kırdı aynaya bakmıyor ki nerdeyse kamyonun altına giriyordum kaçayım derken. Bu değil şoförlük
Soran1 yılDikkatli olmak gerekiyor evet bence bunu yapanlar aşırı acemi olabilir bu kadar acemilikte zaten trafik kaldırmaz
- 1 yıl
Yok ya kadın 1 2 yıllık şoför hala böyle. İşte bu gibi 1 2 yılda hala böyle olanlara %100 karşıyım. Abi sen trafiğe çıkma kusura da bakmayacaksın tepki yiyince
Soran1 yılKapalı alanlarda iyice park etmeyi talan öğrenmek gerek şahsen ben 1 yıl kapali alanlara gidip sürdüm
- 1 yıl
Bak böylelerine sözüm yok ama yol ortasında 15 dk parkta bekleten, 30 - 40 la yolda gidenler olmaz
Soran1 yılBende 40 50 falan gidiyorum semt içinde korkuyorum aniden önüme biri falan atlar diye ne yapmalıyım
- 1 yıl
Zaten şehir içi hız limiti 50 dir. 20 ile giden var ya
Soran1 yılSağ şeritten gidebilir aslında sol şeridi kapamadan
Gizli Üye(18-24)1 yılcidden erkekler kadınlarda daha iyi mi araba kullanıyor hejs
10 Yorumla
1 yılÇoğu trafik canavarı da ondan..
00 YorumlaAynen güzelim kıskanıyoruz ama canımızı
00 YorumlaKullanmıyor oluşunuzdan
00 Yorumlakıskanıyorlar..
00 Yorumla- Arabalar konusunda 598 cevap paylaştı.
1 yılçok kötü kullananlar var aranızda
00 Yorumla
1 yılBizde cuk sizde a. m var.
00 Yorumla
1 yılBüyük ihtimal
01 Yorumla- 1 yıl
Yorum yapan gizli üye içini dökmüş haklı olduğu konular var
1 yılHiç öyle bir şey yok, gurur duyuyorum👍🏻
00 Yorumla- Arabalar konusunda 398 cevap paylaştı.
1 yılEvet eşimi çok kıskanıyor çekemiyorum. Tövbeee
00 Yorumla
1 yılSeni kullanmayan var mı?
00 Yorumla
1 yılSizin arabalarda sanırım ayna yok
00 YorumlaÇünkü trafik canavarısnz 😂
00 YorumlaYok be öyle bir şey yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKiskanmiyorlar kanser ediyoruz
01 Yorumla- 1 yıl
Kaç yıllık şoförsün
Ölüyoruz kıskançlıktan