İstisnaları saymazsak genelde kadınlar araba kredisine cesaret edemezken erkekler nasıl cesaret edip alabiliyor
Çevreme bakıyorum genelde kadınların arabası yokken erkeklerin küçük yaşlarda oluyor bunun sebebini çözemiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İstisnaları saymazsak genelde kadınlar araba kredisine cesaret edemezken erkekler nasıl cesaret edip alabiliyor
Çevreme bakıyorum genelde kadınların arabası yokken erkeklerin küçük yaşlarda oluyor bunun sebebini çözemiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Heralde çok küçük yerde yaşıyorsun tam tersine burada hep iyi arabalara kadınlar biniyor
Ankara da yaşıyorum :)
Kadınların çoğuna arabayı eşi falan almış oluyor sorum ondan dolayıydı ama istisnalar hariç dediğim gibi
18 yaşında olduğum için şu an tabi araba alma ihtimalim yok ama ilerde kendim almak isterim şahsen eşimden beklemem yani o istisnalardan olmak isterim
Eee makyajtan kiyafetten kuaförden çıktığımız mi var
Şöyle düşününce aşırı mantıklı geldi nskcjkwdjw
Mantıklı olduğunuz bir gün göremiyorum
Cogunlukla erkeklerden bekliyorlar cunku sjdnjd
Geneli öyle evet
Evlenmek isteyince erkek degil mi alsin tabiki arabasi olsun evi olsun bla bla beklentiye girip birde zengin ariyorlar dhjddj cogu boyle
Açıkçası 18 yaşında olmama rağmen zengin çok fazla flörtüm oldu ama yaşam tarzları bana uygun değil şımarık oluyorlar sırf maddiyat için onlarla uğraşılmaz
Ben kendi arabamı almak istiyorum ama çoğu kadın o borca girmeye cesaret edemeyince insan bi korkuyor
Siz parayi alışverişe kreme sac boyasina guzellik merkezine tirnaga cilaya aktariyorsunuz kredi ödemeye paranız kalmiyor
Kadınların geneli ben niye harcama yapayım. Alan bi salağa binerim hem de arabasına da binerim kafasında. %99 u bu kafada. %1 lik kadınlar kaliteli ve kendi arabasını ihtiyaçlarını başka erkekten beklentiye girmeden alıyor
Faizler yüksek olduğu için motosiklet süren kadın sayısı çoğaldı ben üzülüyorum yani alamıyorlar
Erkekler nasıl alabiliyo
O da kadinlarin cesaretsizligi
Sanırım
erkekler çok seviyo çünküü
Kadınlar sevse de krediye borca cesaret edemiyor sebebini çözemedim daha hskfjdjjd
biraz cesaret lütfen kjdgdgj
Erkekler arabaya daha düşkün bence ondan