2017 model c180 arabamı satıp ev aldım sizce iyi mi yaptım? Aslında ben mutlu değilim sizce evi tekrar satıp araba almalı mıyım?

Arkadaşlar ben 30 yaşındayım. Bir kurumda mühendisim anne babamla yaşıyorum. 2019 senesinde aldığım 2017 model c180 amg gumus gri renk arabam vardı. 2021 yani geçen sene anne babam ve ablam aklıma girdi çok güzel bir proje varmış bitmek uzereymis 1 senesi kalmış gel şuradan daire al. Arabayı sat üstüne biraz da kredi çek falan dediler. birde esnek çalışma sokağa çıkma yasağı derken arabaya da çok binemiyorum zaten diye arabayı satıp bahsi geçen inşaattan daireyi aldım. Aldığım daire bugün 2.7 milyon lira ve bitti kiraya da verdim 7 bin lira kirasını da alıyorum. Buraya kadar her şey iyi güzel lakin arabasız kaldım uyduruk bir araba almak istemiyorum. Arabam varken acayip mutluydum ozguvenim vardı kendimi çok iyi hissediyordum sanki bu dünyanın krali benmisim gibi geliyordu ama şu an çöküntü halindeyim. Daireyi satsam pişman olur muyum sattığım araba emsalleri 1.3 milyon civarı kalan paraya şu anki evimin konum ve özelliklerine sahip bir ev almam doğal olarak imkansız.

2017 model c180 arabamı satıp ev aldım sizce iyi mi yaptım? Aslında ben mutlu değilim sizce evi tekrar satıp araba almalı mıyım?