Altan eşek biner miyim?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Altan eşek biner miyim?
Aga şimdi evi satsan evsiz kalirsin, araban olur
2. İhtimalde evi satmayip kiraya versen evsiz kalirsin araban olmaz ama sabit gelirin olur. Simdi sabit gelirin olmasi daha iyi yani sabrederek hem evi elinde tutabilirsin hem de ev kirasindan gelen gelirle araba birikimi yaparsin, kendi geçimin içinde çalisican bir işte. Kiradan gelen parayi kenara at hem ev hem araba ayni anda işte.2 sene sonra araba alabilirsin. aylik 10k kira alsan 2 senede 240 k. kenarada atsan bi 30-40 iki senede.300 k para , reno, fiat alirsin mis. C elyyse var citroen. Ev yine kirada kalsin 4 sene sonrada c ellyse yi sat al bi tane passat cc ya da talisman.4 senelik hesap yaptim ama ne olur bilinmez.
Güzel anlatmışsın öyle yapıcam
arabayı al sonra durduk yere biri geçirsin pert olsun hem arabadan da ol hem evden de
Doğru söylüyorsun
Cevap
5Cevap
Saçma sapan konuşma la
Hayatinin hatasini yaparsın
Ev satmak ne demek
Az daha sık dişini ortalık düzelsin çekersin kredi alırsın arabanı
Evi satma ağa yanlışın alasini yaparsn
Araba nasıl alcam ya
Ağa birak arabayı hadi ordan et gayrimenkul satilir mi. İlla alirsin şu seçimler geçsin faizler dussun sabır
İnşallah
İhtiyacına yönelik mi böyle düşünüyorsun bilmiyorum ama bana göre büyük hata.
Araba almak tek şartım
avrat al. bu yıl bir kına düğün nişan vs. 1 milyonken seneye 1.5 milyon olur. en güzel yatırım avrat almaktır.
Hem de çok pişman olursun araba almak da zor ama ev almak daha zor mümkünse araba al ama evi satmadan ev dursun
ev zaten gittikçe değerlenen bişey ev satmak ahmaklıktır
ben olsam evi satar kiraya çıkar araba alır ama evin 3te 4te 1 fiyatına kalan paraylada 1 adet bitcoin alırım 33.000 dolardan sonra 2025te minimum 120.000 dolara satarım.
Ev satıp araba almak kafanmı iyi
Olabilir
😂😂😂😂
Niye güldün
Soruya
Olursun gibi geliyor
Olabilir
Ewttt
olursun
Komik olur
Evet
Evet