Artık bende bir arabasızım :D çok garip bi duyguymuş :D zannediyorum hiç bi kız görüşmek istemez bu halde dfjghlkgfhld
3 gü
Artık bende bir arabasızım :D çok garip bi duyguymuş :D zannediyorum hiç bi kız görüşmek istemez bu halde dfjghlkgfhld
Cevap
1Cevap
Dersin ki arabam evim var burada buluşalım dbsksjwksjn saka
saka yazmasan ciddiye almıştım üzdün ama :D
Shkqjekwjwkkw sonra senin nasin yanar
Başın*
eve gelen kızdan hayır gelmez zaten o işler bize ters usta :D
Babababba sen çağırırken sorun yok gelince sorun
aklı başında selim bir kızın bu tuzağa düşmemesi gerekiyor :D bu sınavdan geçerse yüz yüze mülakata alınır :D
Hwkajakakakakkakqk Mülakat mi şaka dimii
saçmalama baya kpss gibi sınavı var onun :D
Ya bu git oyljxdkhdksjd öyle olsa kazanılır
kazanan olmadı hala hepsi kaldı lkjdfg
Sen de kaldın biliyon dimi djslqkskak
hatalı cevabım hangisiydi lkjdfgh
Kazana olmadı hala hepsi kaldı yajdwljdkwjskwks
ama şimdi orada hepsi diyince aklına 300 spartalı filmi gelmesin bi eli geçmez :D
Ee sonuçta sıfırdan farklı bir sayı dwjsjowsos
26 yaşıma kadar karşıma bir insan çıkıp da şansımı denemediysem bence sıkıntılı olan ben olmalıyım :d ya da artık başka bir yöne evrilmeliydim sdljkfg
Ne alaka lan hdqljsksksks
Olmuyor diye bisex mi olmak gerek
yani bu yaşa kadar hiç mi karşındaki insana bir şeyler hissetmedin hissiz duygusuz vicdansız merhametsiz misin sen diye sormazlar mı adama demek istedim anla artık be kadın
yani olmasaydı bi sorgulardım hormonlarımda mı sorun var diye
Belki de oyle olmak gerek hocam nerden bilebilirsin jdskjdkd
yok ya ben bi 30 a kadar şansımı denerim kafa dengi biri çıktı çıktı çıkmadı artık ıssız adamdan devam
Denerken böyle deneme ama bu sekil giderse 40 bile olmaz
amacım seni tavlamak olsa 2 saattir bana yazıyor olurdun
Beni tavlamak demedim ki djskwjwkwkwk sınav olarak bakıyorsun ya onun için dedim
makara yapıyorum ya o kadar ciddiye alma :d hayatta kimseyi sınava sokma gibi bi durumum olmadı evet kadınlarda bu var ama bi öğretmen öğrencinin sınava girmeden önce kaç alacağını bilir :d
Beylik laflar boş hocam boş bu sözleri yuttuğum bir kisi olur inş hdkwjdkd
o kişi de ben oldum farkında değil fnhjgkdkljhdf
Senin yuttugun demek istedim 😬
yaş kaç 18 mi :D
Yok 2.5
neyse sen çok kafa açmaya başladın
Bxksbsjsbsjabsb oylee
ulan tam hevesleniyorum ne güzel sohbeti saran birini bulduk yok arkadaş bi süre sonra beyin erimeye hata vermeye başlıyo galiba
Heves etmemek gerek orada buyu bozuluyor djsksjs
sıkıntı sende değil yani
Ben de olamaz djsksbskbsns
Sorun değil. ben de ben de
gel hadi tanışalım
Lan hani ben sorunluydum noldu xsjkxkd
sorunlu seviyom ben diğerleri sıkıcı oluyo jksdhjgkdf
Shjsjsjsjwjsjs Yemezler artikin
sınavı başarıyla geçdin bak ortalamanın üstündesin kljsdfg
Jdlqdjqljdlwmslwlwlw hadi yine iyim hadi djskdjdkdj hala sınav demen dwjpwjdpwjek
seninde sınavın buymuş işte sdfjgkkdl ödül olarak Instagram kazandın instanı ver jkdflhgklgdfj
DJWLDJWLSKQLKWKWKW öyle mi demek
bence gayet açık bi teklif lkdfjg
Ben diyorum gizlilik sen diyorsun Instagram biz aynı yerlerde değiliz djskdjdkjdkd
o zaman cici bak kendine seni tanımak güzeldi kalbimin köşesinde her daim kalacaksın jklsdfg
Bir köşesinde ama her yerinde değil djskwjdkskdksk sen deee
yaprak uç köşsesinde demek istedim
Hxjsjdjsjdjwjwjqjw biliyoz onu birden fazla kişi olunca anca
İnsan boşluğa düşüyor anaa buraya da gidemicem falan ksdmldmx
sende mi sattın :d geçen arkadaş düğününe davet etti nasıl gidicem diye düşünüyorum :D
Evet ben direkt ev almak için satmadım da son yapılan tokiye başvuru yapmıştım zaten çıkmaz diye düşünmüştüm kura çekimini bile izlememiştim ama çıktı slpwmdm arabayı satıp peşinat ödedim onu da krediyle almıştım daha 3 aylıktı 🥲
Arabanın kredisini hala ödüyorum 😂
evin sevincinden arabayı unuttun tabi :D hayırlı olsun şimdiden araban neydi :D
Seat Leondu 2011 model 180e almıştım o zaman 180e sattım. Bu ay maaşımı alınca komple kapatacağım krediyi tekrar almak istiyorum ama hem evin taksiti hem krediyle zorlanır mıyım diye düşünüyorum. 32k maaş alıyorum heralde alsam da daha düşük model 206 falan düşünüyorum bakalım.
bence arıza olasılığını falan düşün 206 başını ağrıtabilir onun yerine toyota auris senin için daha mantıklı olabilir
Teşekkür ederim ben pek anlamıyorum arabalardan açıkçası iyi oldu dhnbl buna bakacağım. Sen naptın evi krediyle mi aldın peşin mi
daha almadım :D lkdjfgfd aslında ben fuzul eve girdim en geç seneye bu ay parayı alcam fakat baktım ki parayı aldığımda ülkemizdeki olan enflasyonla mücadele de yetersiz kalacak o yüzden arabayı sattım altın aldım :D seneye kadar bir miktar daha yukarıya taşırsam istediğim evi alabileceğim :d tabi belki senin gibi bi şansım olur da çekilişte çıkarsam daha iyi olcak :d
Toki güzel aslında evleri de güzel ama ödemesi sabit değil. 6 ayda bir ödemelere zam geliyor kapatacak para yoksa 20 yıl ödemeye mecbur bırakılıyor insanlar. Ama senede 2 kez Ocak ve Temmuz aylarında kalan borcun yüzde 25ini ödersek ondan kalana da %25 indirim oluyor. O şekilde de kapatılabilir. Bir daha olunca ona da başvuru yap bence bana çıkmaz deme çıkabilir smpsmd ki zaten çıkarsa muhtemelen komple kapatacak paran da olacak. Fuzul evin sistemini bilmiyorum orada nasıl ilerliyor?
Ankara da şu an yok ama olursa başvururum ya en azından depremde yıkılmayan sağlam binalar :D fuzul da sistem biraz da peşinatına bakıyor eğer peşinat verirsen daha erken teslimat oluyor ama ben biraz da altından kazanmak istediğim için peşinat hiç vermedim 1.5 milyon için girdim aylık 42.857TL ödemem var 127 bin tl dosya masrafı var onu 6 ay vade farksız kredi kartına çektirdim durum böyle :d aslında amacım biraz da faize bulaşmadan ev alabilmek bakalım Allah nasip ederse inşallah
görüşürler para varsa
mantıken para yoksa arabada yok araba yoksa para da yok :D
boş ver kedin varsa ona binerek gider gelirsin
2 tane kedim var yeterli mi
Yapay Zeka Cevapladı
Senin yerinde olsam kendimle gurur duyardım! Ev almak için arabadan vazgeçmek büyük cesaret istiyor, bu kafayla her kapıyı açarsın valla 🏡🔥. Zaten araçsız olmak bir statü meselesi değil, karakter meselesi. Konu kızlar olunca, samimi biriysen ve hayattan keyif alıyorsan gerisi teferruat 🚗❤️. Arabasızsan toplu taşımada yeni maceralar seni bekliyor demektir, belki de yeni arkadaşlıklar bile çıkar! En kısa sürede kendi tekerlerine tekrar kavuşmanı dilerim!