Arabayı satayımmı sizce doğru kararmı?

Eşimin arabası yok evlendimizden beri babamın bana hediyesi olan arabayı benden aldı onu kıllanıyor. Onun servisi olmasına rağmen benim yok ya taksi ya yaya gidyorum. Diyer sorularımı okursanız kaynanam cok problemli hep tasarruf yapın diye bizi eski kiraya cıkarttı. Benim arabayla her hafta sonu annesine gidiyor alıyor onları gezdiriyor. Tasarruf bu konuda işlemiyor heralde :) Arabayı satmak istiyorum. Evlilikte her şey ortakmış evet ama enayi gibi hissediyorum. hep beni kullanma cabalarından bıktım. Kendileri bişey vermiyor hep benden alma derdindeler. Napayım arabayı satayımmı?
Güncellemeler
+1 yıl
Bi evlilikte sen ben yoktur ama hem ben veriyorum. Ceyizimi ucuz diye eski mutvagı bile olmayan kücücük bi kiraya götürdüm kaynanam istedi eşimde onun sözünü dünlediği icin. Araba bana babamın hediyesi onuda onlar aldı oysa okadar hevesliydim en büyük hayalimdi. Maaşımı veriyorum herşey ortak diye. Ma neden hep bana gelince ortak olmalı onlar hicbişey vermiyorlar. Hep ben kadın olmama rağmen herşey benden. Ev istemiyor daire istemiyor iyi kiraya cıkmak istemiyor araba almak istemiyor..
Güncellemeler
+1 yıl
Annesi bizim evde yediğümiz lokmaya bile karışıyor sen işte yiyorsun o yemiyor o alsın sen paranı harcama diyor. Ama benim arabayla geziyorlar. yakıt bedavamı. Herkeze araba oğlumun diyor. Senin araba falan diye konuşuyor. Ben kendi paramla alcam yeni o kalsın ona onada izin vermiyor
Arabayı satayımmı sizce doğru kararmı?