- Teknolojinin ilerlemesi ile birlikte elektirikli otomobiller piyasaya çıktı. 1 otomobilin şarj edilmesi yaklaşık 1.5 saat sürdüğünü söylüyorlar. Peki ya siz piyasa şartlarına göre uygun olup seri üretime geçilse alır mıydınız?

İşitme engelliyim ve engelli ehliyetim nedeniyle, elektrikli araçlardaki maksimum kw sınırının kaç olduğunu bilmiyorum. Bu yüzden Kral Motor Bello veya Yuki Tria'dan başkasını düşünmem imkansız! Tesla kesinlikle yasaklı, VW ID serisi belirsiz, Citroen Ami %95 uyumlu geliyor. Bir nevi fosil yakıtlı araç kullanım sınırına benzetiyorum. (Standart olarak 1950 cc'ye kadar her türlü otomobili ve SUV'yi kullanırım. 1950 cc ve üzeri kullanmam yasak.) Tesla'yı 2,0 lt üzeri, VW ID serisinin küçükleri 1.3-1.6, büyükleri 2.0-2.2, Citroen Ami'yi 0,6 litreymiş gibi kabul ediyorum.
Benzinli Dizel Araçlar Candır Diyorum Ülkemizde Maalesef Pahalı Olunmasa Maalesef Ama her şey Aldı Başını Gidiyor buda Neden Fırsatçı Şeref (sizler yüzünden Devlet de suçlu hiç yasak buna dur demiyor ki ben Vergimi alirim parami cebime indiririm kafası
Tesla kullanma imkanım oldu. Evet hızlı ve seri arabalar. Ama ruh yok. Sahip olduğum araç giderken motor ve eksoz sesini dinlemenin keyfini vermiyor.
Cevap
8Cevap
Alabilirim
#selamgençlik 🍀🍀
Kullanışlı, güvenli ve ekonomik ise, benzin mecburiyetinden kurtuluyorsam, sağlam ve dayanıklı, emniyetli ise ilgilenirim elbette..🤓🤓
#tubasueda 🍀🍀
Bir arabayı almak için 2 yıl geçmesi gerekli çünkü hatalar olabilir. Bu yüzden sıfır araçlara biraz karşıyım. ☺️
Evet alabilirim. Hatta şu an en iyisi Hyundai Kona Elektrik. Ama çip sorunu yüzünden üretim az her araçtaki gibi.
Zaten seri üretimde? Soru yanlış olmuş.
Sıkça şehir dışına giden birisi için şu an uygun değil. Şehir içinde kullanacaksam alırdım.
Ooo bir buçuk saatlik süre yakın zamanda en baba 2 dakikaya düşer. Hızlandırırlar o şarj istasyonlarını. Ben almak isterim ama biraz tuzlu bizim ülkemizde
Alırdım yani o kadar yakıt parası vereceğime hem rahat bir yolculuk yaparım hemde tasarruflu olur
Elektrikli otomobiller seri uretimde mevcut zaten, satiliyor. Ben almayacagim simdi
Petrol fiyatlarını düşününce alırdım. Gerçi bu seferde elektrik ceplerimizi yakar
Alırdım
Belki dusunurum
Fiyata bağlı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?