Menzil ve servis sıkıntısı açısından bakılınca Elektronik otomobiller sizce bir engel mi yoksa teknolojik bir gelişme mi?

Menzil ve servis sıkıntısı açısından bakılınca Elektronik otomobiller sizce bir engel mi yoksa teknolojik bir gelişme mi?
Söyle düşün araç pilli. Yok akü demeyin akü de bir çeşit pil. Her pil gibi birgün ömrü bitecek işte o zaman göreceğiz ne olduğunu. Yeni pil kaç para olacak yeni pil takabilecek servis ya da usta olacakmi. ya da firmalar yedek pil üretip satacak mi. Geçen sene yapılan bir hesaba göre vasat bir otomobil pili 35-50 bin dolar aralığında olabilirmiş.. çok merakla bekliyorum 10 seneye kadar belli olur. Bana bir elektrikli araç verseler elektriğini de bedava verseler sanırım kullanamam.. bir araç düşün %100 performansı ile 300 km yol gidiyor sabah uyandım bir kötü haber aldın köyden.. köy 305 km ve sabaha geri ise gelmen şart. O şarjla köye ulasamiyorsun hadi ulaştın diyelim 5-6 saat şarj edeceksin ki geri gelsin. Ben bu strese katlanamam. Yakarım benzini lpgyi ya da dizeli
Bence şu an gereksiz çünkü şu an ki teknoloji ile cok fazla zararı var dunyaya fosil yakit daha avantajlı bence ve bi araştırmaya göre elektrikli araclardan daha zararsız dünyaya elektrikli araca binmem Şu an ve önümüzdeki 10 sene
Bence de aynı fikirdeyiz
Toyota yeni 2 tane teknoloji üzerinde çalışıyor biri elektrikli diğeri amonyakli hybrid motor yaparsa sanirim yine Toyota yapacak bu işi
Ben tercih etmezdim elektrikli araç ben garantici biriyim İstanbuldan çıktım mersine gidiyorum ee yolda şarjı bitti napıcam ben
zaten en büyük sıkıntı o 😂😂 bunu çözebilirlerse satış artar 😇 bende şu an karşıyım buna.
İstasyonlarda şarj doluyor ama çabuk dolmaz oyuzden bunu çözemezler😂
İki saat orada ne yaparız Allah bilir 😂😂
Kurda kuşa yem olmak istemem😂
Onu geçtim can sıkılır ya 😂
Ben öyle durumlarda telefondan okey oynuyorum 😂
Keşke benim de olsa diye düşünüyorum 😀
Alalım sana hemen 😇
Sana bol 😇
Aynaya bakarsan görürsün 😇
Hak ediyorsun 😇
Karşılıklı 😇
Cevap
12Cevap
şehir içi kullanım için idealde uzun yolda pek tercih etmem basınca çabuk şarj tüketiyor şarj olma süreleri uzun filan
Diğer araçlara göre en iyi yanı bence sessizliği başın ağrımıyor motor sesinden kötü yanı ise şarj süreleri sanırım
Şehir içi için ideal ya tamamen
Düşük menzil, uzun süreli şarj süresi, düşük batarya ömrü, düşük tork... Tercih edilecek gibi değil şimdilik.
Jeneratör lu daha iyi olur diye düşünüyorum, e-power motor
Güzel ya gelişim, gelişmememiş olmaktan iyidir
Sessiz sessiz gidislerini seviyorum. :D
Arkadan bir anda çıkınca korkutuyor insanı 😂
Evet o da var. Saniyelik ama bir sey olmaz :d
Çarpılmayız inşallah 😂
Yok yok:D
Bence en iyisi benzinli elektrikli hiç sevmedim çıktığı yıllardan beri
Hiç binmedim görmedjm bir şey diyemiyoru.
Araba alamıyorum maalesef şu an.
Dünya kadın param olsa yine de almam.
🌈🌈 bunu düşünüyorum.
Alabilene güzel fakirler tüplü gezsin 😀
Tercih edeceğimi sanmıyorum.
Zmanla hataları azalacak ve daha iyi olacaklar
Hos ama menzili arttirilmalk
Güzel bence 😃😃😃
Süper bir şey ben seviyorum surmesini
Guzeller
Zevkli gelmiyor bana
Güzel otomobiller