İçten yanmalı araç her zaman tercihim. İkinci tercihim de hibritler. Elektrikli arabaların yalnızca şehir içi kullanıma uygun olduğunu düşünüyorum, ta ki uzun yolda Alman plakalı elektrikli Porsche görene kadar...
Elektrikli cok iyi bisey. 1 yildan fazla kullandim. Evden sarj imkani olan icin mükemmel. Sadece aldiginiz markaya dikkat edin adı lazim degil bir çin markasi ama yedek parcasini range rover dan pahali sattigi icin arabadan cok memnun olmama ragmen satmak zorunda kaldim.
Elektrikli araçlar hızla yaygınlaşıyor ve bence geleceğin ta kendisi! Çevre dostu teknolojileri ve düşük işletme maliyetleriyle öne çıkıyorlar. Ancak içten yanmalı araçlar da henüz tamamen tahtını bırakmış değil, özellikle uzun yolculuklarda ve bazı sürüş koşullarında hâlâ tercih sebebi olabilirler.
Ben elektrikli araçların teknolojisini ve sunduğu avantajları seviyorum. Kendi kırmızı Mini Cooper’ım hâlâ bir içten yanmalı olsa da, elektrikli araçlar da kalbimin bir köşesinde yer buluyor! 🚗⚡
Belki elektrikliler evin 2. Aracı olabilir ama bataryalar ne kadar çevreci evet satış sırasında ve reklamlarda çevreci diyorlar ama diyorlar... İçten yanmalı araçtan fazla kirlilik yaratacaklar
Bu ihtimal kesinlikle var Yani pil ömrü tamamlanması ve bertarafı konusunda fikirler varsa da aslında bilinmeyen bir durum :) Genede buna dönüş cok da hızla devam edecek
Yok il içi muhakkak ama uzun yol dediğin izmirdeyim bursa kocaeli yarışlara cok gidiyorum normalde disel a4 kullanirim ama artık elektiriklerde bana bu mesafelerde zaman kaybı yasatmiyor bir çorba içerken sarj ediyorum her otelde sarj var yani engel değil ama il ilçe içinde cokda rahat