
merhaba
ülkemizde aracın maddi yükümlülüğü oldukça fazlayken ikinci bir araç alır mıydınız
benim iki araç bir motorum var🤭

merhaba
ülkemizde aracın maddi yükümlülüğü oldukça fazlayken ikinci bir araç alır mıydınız
benim iki araç bir motorum var🤭
Alabilen alıyor derim. Normalde son 3 ay öncesine kadar almayı hiç ama hiç düşünmedik. Babam kullanamadığımız tarla satılırsa, kendisine ikinci araba almayı düşünüyor. Evde tek araba olunca bazen sıkıntı oluyor. Örneğin annemi teyzeme götüreceğiz; ama iş yerine 2 otobüs değiştirerek 1,5 saatte gidebiliyorum, bu yüzden arabayla yarım saatte çok rahat gidiyorum. Araba babama lazım olunca mecburen babam beni iş yerine bırakıyor, arabayı eve götürüyor. İşini öğle saatlerinde halleder, akşam gelip beni iş yerinden alıyor. Arabam 10-15 günde bir babamda oluyor.
Konuyla alakasız bende motor alacaktım 16 TL bin diye alacağım motor 40 TL bin olmuş suya düştü mazotta zaten 30 TL eskide 50 TL doldurup bütün şehri gezme gazlama hâyalim vardı suya düştü motor bile alamıyorum araba konusunu hiç açmayın en ucuz sıfır araba o elektrikli mi ne amiydi sanırım o bile 200 bin TL vergilerde çok cep yakıyor
Alınabilir. Bizim evde de iki tane araç var. Eşimin işe gidip gelirken kullandığı, e mağlum o işteykende bana lazım olan, hatta bir kaç ay sonra çocuktan dolayı illaki ihtiyacım olacak olan tospik var. Mesela binadaki bütün komşuların iki tane arabası var (Halbuki bir çoğu evden çalışıyor, bazısı çalışmıyor). Ben zamanında çalıştığım için, eşime kalmasını söylemiştim arabanın. Şimdi ise çocuktan dolayı kolaylık olsun diye istemem satılmasını.
Alınır bence bi baba kullanır bide eğer evin büyük oğlu varsa o kullanır falan ama ile çokta kalabalık değilse bi araç yeter bu devirde de rüyamızda görürüz 2 tane arabayı dkemdşwöff
Cevap
10Cevap
Maddi durum yeterliyse alınır fazla mal göz çıkarmaz hem aileye ulaşım konusunda rahatlık sağlar
Maddi yükümlülügü bukadar fazla olsa tarfik bu kadar aracla dolmazdi, milletimiz sikayet etmeyen, doyumsuz, herseyi yetersiz bulan sagliksiz bir psikoloje sahip
Araba bir arac, eger ihtiyacin varsa, aracsiz olamuyorsa arac al ama, sirf hava atmak icin, keyif icin arac alip lütfen cevremizi, havayi daha fazla kirletmeyin, bir tek dünya var ve bu dünyada temiz havada yasamak isteyen cocuklarimiz var.
Çap ve ihtiyaç meselesi bu.
Yani varlıklı ve yeterli araç park alanı olan biriysem binek, jip, spor, karavan.. vs birçok araca sahip olmak isterdim.
Babamın, erkek kardeşimin ve benim arabamız var, çünkü şaaart
Bütçen yeterliyse evet. Biz de 1tane olduğu için şükrediyoruz 😅
Bizde iki tane var, malum evde herkesin ehliyeti olunca birtane yetmiyor
Bizim ailede 5/6 tane var tüm itler ve köpekler rahatlıkla ve nankörlükle binsin diye. İkinci de alınır üçüncü de dördüncü de.
Nasil olur da audi alabiliyorsun
neden
Bende 4 Toros 2 şahin. var. toplasan. bir. araba etmez. satamiyorum. milet. bir. toros. aramayacak. durma. geldi.
Maddiyati araba almak için müsaitse neden olmasın sonuçta oda bir yatırım sayılır 😁
3 araç var bizim evde. Babam, annem ve benim.
Alınır alan var
maddiyata göre değişir
Knka motoru bana hediye et
Para varsa alır yoksa almaz
Parası varsa alınır neden alınmasın
Durumun varsa olabilir
Maddi imkan yeterli ise neden alınmasın?
Boyle hurda arabalar Alınmaz
Almazdım başka şeylere yatirım yaparim
Maddi durumunuz iyise alınır neden alınmasın :)
Zenginsen al
Alınır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?