İşte yavaş git, şöyle yap böyle yap falann

ailem arabadayken ben dfghdfhg
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İşte yavaş git, şöyle yap böyle yap falann

ailem arabadayken ben dfghdfhg
Babam bazen karışıyor. Tam radar noktasında hızımı dibine kadar kesip giderken, bizi sollayanları gören babamın tepesi atar! O zaman da kısmen kavgaya tutuşuyoruz. %10 toleransına bile giremiyorum, girsem de cezamın kuruş kuruş arttığına ve ehliyetimin 25 puan düştüğüne inanıyorum. Yer yer babamla kavga ederken kazaya ramak kalıyoruz.
Evet yaa direksiyona geçtiğim andan itibaren bi bağırış havası oluyor aracın içinde cfksşkfa Babam hem kendisi diyor gel sen sür ehliyetini aldın kendini geliştir diye hemde çok panik yapıyor. Sanırım 20yle yavaş yavaş gitmemi istiyorlar. Geçen yokuş aşağı bomboş ve uzun bir yolda vitesi boşa aldım hafif frene dokunarak gidiyodum 80 e çıktım diye hemen sağa çektirip kendisi geçti direksiyona..
Bu İşi İyi Kavradığım için Pek Değil Uzun Yol da Sürmüş İnsanım Ben 😅 Hem de İlk defa oldu bu Genellikle Boş alan yerlerde Sürerdim o zaman acemilik vardı tabi ama sürdükçe güvenim Arttı Araba Sürmek Zor Değil zor olan Trafik ve park tır
Hayır , babam varken hız yaparım müzik açarım ki kendısı benden önce açar ama karışmazlar.
Babam gözlüğünü takar oturur yanımda , anam arkada kafasına göre
Cevap
20Cevap
Karışamazlar
Hayır karışmaz çünkü yok
Ama olursa eğer birgün alırsam kimse karışamaz sonuçta koskoca insan olmuşum. Kim ne diyebilir ki araba benim sonuçta kullanmayıda biliyorsam kim ne diyebilir ki. Ben kimseyi umursamam kısacası ya. Kim ne derse desin yani ben dinlemem.
Hayır karışmaz çünkü yok
Ama olursa eğer birgün alırsam kimse karışamaz sonuçta koskoca insan olmuşum. Kim ne diyebilir ki araba benim sonuçta kullanmayıda biliyorsam kim ne diyebilir ki. Ben kimseyi umursamam kısacası ya. Kim ne derse desin yani ben dinlemem.
Hayır karışmaz çünkü yok 😄
Ama olursa eğer birgün alırsam kimse karışamaz sonuçta koskoca insan olmuşum. Kim ne diyebilir ki araba benim sonuçta kullanmayıda biliyorsam kim ne diyebilir ki. Ben kimseyi umursamam kısacası ya. Kim ne derse desin yani.
Sorma araba kullanmayı bilmeyen annem bile usta şoför gibi karışır hemen
Gerci yaş kaç olursa olsun yanımda babam oturunca bi gerginlik olmuyo değil travmam falan mi var ki acep 🤔🤔🤣🤣
11 yıldır aktif kullanıyorum. Aksine özellikle uzun yoldayken benim kullanmamı isterler temkinliyim diye
Babam dikkatli olduğumu söylüyor Zaten araba kullanmak kolay değil Haberlere görüyorsun Trafiklerde çok sıkışık yerlerde dikkat etmek lazım…
Araba sürmeyi bilmiyorum öğrenmek gibi planımda yok yakın zamanda ehliyet almam gereken zamanda alırım.
Onları uzun zamandır bir arada göremiyorum. O yüzden bana pek karışmazlar.
Biraz hızlı kullandigim icin uyarida bulunurlar
Ben araba kullanmaktan korkuyorum o yüzden ehliyetim yok
Bana kullandırmıyorlar kendileri kullanırlar
Babam bunaltır. Sürekli panik, çünkü araba kullanırken tek düşüncesi şimdi birine çarpıcaz
Hayır, kendi arabam var kimseye sormuyorum
40 yaşında mı? 😂😂😂
Hayır hatta destekçiler bu konuda.
illaki karışırlar ama ağlamadık böyle
Evet karışır. Yokuşlardan korkuyorlar en çok
Umurlarında bile değil
Evet karışıyor deli oluyorum
Biraz karışır.
karisiyolar
Modeli ne?
Hepsi der sen bildiğin gibi sür
Yoo neden karışsın ki