Sevgilim arabami istiyor ama vermek istemiyorum çünkü cok d. eli sürüyor ve surekli uyarmama ragmen kirmizida viteste bekliyor.
Arabanizi baskasina rahat rahat verebiliyor musunuz?🤔
Arabanizi baskasina rahat rahat verebiliyor musunuz?🤔
Bir arkadaşıma vermiştim. Arkadaşım, sevgiliniz gibi aşırı hız yapardı, deli gibi kullanırdı. Arabam sonradan arızalandı ve bin TL gibi masraf verdim. Sonradan 5 yıl hiç vermedim. İlk defa 2 gün önce verdim, kullanması da çok değişti. Kendi arabasında fenayken, benimkinde çok hassas davranmaya başladı. Evlendikten sonra babam (eşim araba kullanıyorsa ona da vereceğim) haricinde hiç kimseye vermeyi düşünmüyorum. Alacağım araç çok hassas olabilir. (Skoda Superb ve kambur kasa Tofaş Murat 131 Kartal)
Viteste durması neden kötü olsun? 10 saniye için vitesi boşa almaya değmez.
Deli sürmesi kötü, arabayı üzer. Öyle kişilere ben vermem arabayı. Vermiyorum da.
Değer çünkü debriyaj balatasi zarar görüyor
Öyle olmuyor işte. Babami bile kac kere uyardılar sanayide. Kirmizida viteste beklemek debriyaj balatasinin ömrünü kısaltır. Bu küçük bir sey değil. Bilmiyorsaniz konusmak sacma kalıyor.
Cevap
15Cevap
Hayır, kırmızı çizgim diyebilirim :D Ben aşırı rahatsız oluyorum ya başkası kullanınca.. Rahat hissetmiyorum.
Diş fircami baskasi kullansın ama arabami baskasi kullanmasın 😅
Ehliyetim var arabam yok yakında alırım onu da, şunu diyebilirim ki arabamı kimseye kullandırtmam.
herkese değil sürücülüğüne güveniyorsam veririm. bir şey olursa da canı sağ olsun sorun değil
Veririm ancak yaşadıklarını yaşıyorum içim geçiyor baskı balatamı yediler.
ben vermem nede olsa araba bu masrafları var benzini var nereye gideceği napacağı belli değil kaza filan olursa maliyetini kim öder?
çok iyi arkadaşlarıma ya da güvendiğim birine öyle herkese de verilmez aşko kendini rahat hissetmen lazım
baban kazanmış sana almış arabayı sen elin çocuğuna mı vericen arabanı
Babam almadi ki
Yakınımsa veririm. Araba dediğin ne ki bir çuval civata. En iyisi olsa kaç yazar
İzin vermem.
Sevgilime verebilirim ama bir başkasına vermem
Otomatik araçta, d konumda beklemek normaldir.
Otomatik olduğunu kim söyledi?
Başka türlü kırmızı da viteste duramaz araba stop eder çünkü :) çok akıllısın ya artistlik yapıyosun
Viteste ayagi debriyajda bekliyor diyorum. Bosa almıyor. Neyini anlamadin?
Ayağı debriyaj da olduğu zaman araç viteste olmuyor zaten kardeşim, debriyajın görevi aracı vitesten atmak. Yazdığın cümleyi oku, anla sonra beni yargıla.
Kirmizida vies kolunu bos konuma getirip ayagini debriyajdan cekmek yerine ayagin debriyajda kol 1. vites konumundayken bekliyorsun ya bu debriyaj balatasinin ömrünü kisaltiliyor. Hayir neyini anlamadin bunun yoksa rol mu yapıyorsun. Su an lafin altinda kalmamak icin sacmaliyorsun.
Belli başlı kişilere
Verilir ama herkese deyil
Hayır.
Veriyorum tabi, içine edebilirler
Veririm
Hayır
Vermem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?