Sizin için hangisi daha önemli? Kilometresi mi, hasar kaydı mı?

Sizin için hangisi daha önemli? Kilometresi mi, hasar kaydı mı?
Benim ilk dikkat ettiğim detay bir hasarı bir sıkıntısı var mı o olur. İkinci el bile olsa iyice araştırıp etmeden almamak lazım. Sonra bir sürü sıkıntısı çıkıyor. Ben şahsen ikinci araç alırken bunlara dikkat ederim çünkü sonradan bir yığın masraf çıkıyor.
İkinci el teknolojik hiçbir ürün almam. Ne araba ne telefon ne bilgisayar...
Zenginim diyorsun... 😏
Her bakımdan zenginim. :D
Biliyorum. :D
Evet :D
Merhaba,
Alacağınız aracı kesinlikle ekspertize sokun hasar kaydı olmamasına dikkat edin pert araba almış olabilirsiniz km konusuna gelecek olursak 200 bin km geçmeyen araçlara yönelin eğer alacaksanız motoruna baktırmanız önerimdir
Hayırlı günler
Hasarları.
İlk baktığım onca şey var ki hangi birini söylesem bilemedim. :D Araba değiştirirken ama en önce hasarlı mı diye dikkat ederim. Arkasına model yılı, KM, bakımları falan sıralanır gider.
Bu sıralar aracın iki parça olup olmamasına dikkat etmek gerek. Önü başka, arkası başka çok araba var. :D
Cevap
12Cevap
Özellikleri ve ne kadar güvenilir olduğu
Araç alirken tabiki hasar olmamasi imkansiz. birde büyük şehir de yaşıyorsan alin yazisi. ben kazasiz araba olmaz diyenlerdenim. ne alıcıyı nede satıcıyı zor duruma sokup fiyat ta kurnazlik yapmam. benim için onemli olan sel hasari ya da şase de işlem görmemiş olmasi. arac bu kapida cizilir tamponda vurulur abartmaya gerek yok.. bu sorunu hepimiz yaşıyoruz. İstanbul trafiğinde arac kullanip sen carpmasan bile birinin sana dokunmaması imkansiz yani. birde motora önem veririm gerisi boş işler. Kimseyi üzmeye gerek yok arkadaşlar. Empati ve hoş görü bizi kendi değerimize çeker saygılar
Benim ilk dikkat ettiğim detay bir hasarı bir sıkıntısı var mı o olur. İkinci el bile olsa iyice araştırıp etmeden almamak lazım. Sonra bir sürü sıkıntısı çıkıyor. Ben şahsen ikinci araç alırken bunlara dikkat ederim çünkü sonradan bir yığın masraf çıkıyor.
İlk önce kilometresine bakıyorum düşük olması benim için önemli daha sonra hasar kaydı tramerine falan bakıyorum daha sonra fiyatları karşılaştırırım bana en uygun fiyata göre hareket ederim sonra işe rengi falan şekli şuklu önemli oluyor
Koymuşsun hayalinde ki makineyi bro , Allah sana nasip etsin
Hayal değil geçmiş :)
Soruya girince 1.3 multijet fiorino olmadaydı iyiydi bro 😂
Bakımları. Bakımları zamanında yapılmış bir yüksek kilometreli ve hasar kayıtlı araca binilebilir. Ve tabii ki bakımın yapıldığı yerler de önemli.
İkiside ben orjinalci ve düşük kilometre düşkünüyüm
Hasar kaydı. Şasi, direkler ve tavan işlem görmüş mü ona bakarım.
Vuruk ya da boya olmamasına bir de motor akşamına dikkat ederim.
Sahibinden temiz mi kirli mi.
Tipi
İkisi de
Çalıntımı değilmi ilk ona bakarım
km si ilk başta..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?