Ben keskin virajlara çok sert değil ama naif şekilde arabanın esmesini hissederek takılmayı çok seviyorum ya siz?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben keskin virajlara çok sert değil ama naif şekilde arabanın esmesini hissederek takılmayı çok seviyorum ya siz?

Keskin virajlara çizgide girip çizgide çıkmayı, yüksek sesli müziği, yalnız araç kullanmayı, uzun yol yapmayı, orman yollarında gezmeyi sonunda denize ulaşmayı severim. Ülkemizde süspansiyon anlamında oldukça eksikler var ve maalesef Euro lazım olunca birilerine aldı başını gitti. Uçuyor denen ekonomi böylece tam uçtu ve bu yüzden malzeme gelmiyor ülkeye, gelsede fahiş fiyatlar. Ancak bir Koni süspansiyon ya da KW coil ki bunlar sertlik ve esneklik ayarlı araç kullanmak, o his işte o ayrı dünya, ayrı zevk…
Yüksek ses müzik açıp otobanda gazlamak,
İstediğin zaman mola verip dilediğini yapmak (yemek, içmek, uyumak) :)
Ben arabada müzik dinlemeye bayılırım. Özellikle uzun yolculukta falan bence harika oluyor. En sevdiğim yanı bu olabilir. İnsanın kendi arabası gibi rahatı yok valla mesela kendi arabayla istediğin yerde dur gez ama başka arabayla aynı rahatlığı yaşayamazsın en sevdiğim yönü bu olabilir.
Ben arabada müzik dinlemeye bayılırım. Özellikle uzun yolculukta falan bence harika oluyor. En sevdiğim yanı bu olabilir. İnsanın kendi arabası gibi rahatı yok valla mesela kendi arabayla istediğin yerde dur gez ama başka arabayla aynı rahatlığı yaşayamazsın en sevdiğim yönü bu olabilir.
Cevap
14Cevap
Drift yapmak
Müzik dinlemeyi severim; ama tek dezavantajı, babam yolculuğun ortasında müziği aniden kapatıyor. Keyifli yolculuk can sıkıntısına dönüşüyor. Tek başıma yapsam, varacağım yere varana kadar akaryakıt ve yemek molaları haricinde hiç kapatmadan gitmek.
Hafif yükseltilerden geçmek doğru ifade mi bilmiyorum birden yol yükselti gibi geliyor ama atlambaç değil dediğim :)
Neyse anlatamadım da
yol setleri olmasın o kasisler :)
Aslında tam olarak oda değil lünaparktaki trenlerde de oluyor o his :)
Anlatılmaz yaşanır diyip rezilliğime son vermek istiyorum 🙈🙈🙈🙈
=) =) anlar seni zlo :))
Umarım daha anlayan çıkmadı beni ama :)
Müsait şehirlerarası yolda yüksek süratle gitmeyi veya tam tersi sahil veya orman yolunda sakin sakin gitmeyi. Orman yollarında gazlamaya doydum, bi de artık trafiğe açık herhangi bi alanda gazlamak aşırı aşırı tehlikeli olmaya başladı
Sport moda geçip gazlıyorum gaza birden yüklenince arabanın kendini ileriye atması hoşuma gidiyor
Müziği sonuna kadar açıp deli gibi araba sürmek en sevdiğim şey hayatta bide yola atlayan davarlar olmazsa
Bi çılgına denk gelip yarışmak dikiz aynasından verdiği mücadeleyi izlemeye bayılıyorum 😂
Uzun yokuşlarda seri şekilde vites arttırırken ard arda hissedilen ara gazı
Sevdiğim müzikleri son ses açmışken diğer yandan cuara tüttürüp milleti kesmek dkckskd
En sevdiğim dinlenme tesislerinde durmak ve tost alıp çay içmek 😅
Bende düZ yolda hız sabitleyiciye alıp sallana sallana gitmeti severim
Arabada müzik açmadan asla hareket etmem. Uzun yolsa kahve mi alıp içerek gitmeyi çok severim.
gözümüzü güncel tüketimden ayıramaz olduk :D zevkimiz falan kalmadı
İstediğim yerde durup oranın keyfini yaşamak
yeri geldiğinde manzaraya bakmak için durmak mola vermek
Yolculuğu araba ile yapmak
Kafamı yaslayıp Aynada kendime bakmak
Virajlı yolları seviyorum. Düz yol sıkıyor beni
Hız son ses yabancı müzik
rahat gidicek sarsmıcak konforlu sessiz olcak
Belli bir hızda giderken aniden hızlanmak
Arabam yohh
Yolculuk yapmayı da sevmiyom
Manzarayı seyretmek